Mărcile clubului Petrolul vor fi scoase la licitație! Consilierii locali din Ploiești au luat decizia

Marius ANGHEL 19 Jun. 2021, 13:06 Liga 2
Mărcile clubului Petrolul vor fi scoase la licitație! Consilierii locali din Ploiești au luat decizia

Licențele pentru mărcile clubului Petrolul Ploiești, aflate în posesia Primăriei Ploiești și închiriate în ultimii patru ani de ACS Petrolul 52, actuala echipă din Liga 2, vor fi scoase la licitație.

Asta a decis Consiliul Local al Municipiului Ploiești în ședința din 17 iunie 2021, la zece zile distanță după ce lua decizia de prorogarea a proiectului.

Mărcile Petrolul vor fi scoase la licitație

Dacă discuțiile de asociere dintre Primăria Ploiești, prin S.C. Hale și Piețe S.A., și ACS Petrolul 52 n-au adus nicio noutate până în acest moment privind acordul asupra unei înțelegeri, după ce la ultima ședință dintre părți a lipsit chiar edilul Andrei Volosevici, între timp, Consiliul Local a decis ca licențele celor șase mărci ale clubului Petrolul să fie scoase la licitație. Proiectul de hotărâre a trecut cu 17 voturi pentru şi două abţineri.

Prețul de pornite la licitația publică pentru cele șase mărci este de 100.913 lei/an, ”stabilit în baza unor rapoarte de evaluare, întocmite pentru fiecare marcă, de către un expert evaluator autorizat și însușite de Consiliul Local al Municipiului Ploiești”. Mărcile urmează a fi atribuite pe o perioadă de doi ani, jumătate față de cum fuseseră închiriate prima dată

Pentru a participa la licitație trebuie achitată o faxă de 6.000 de lei, iar contravaloarea documentației de atribuire este de 1.000 de lei.

  • Cele șase mărci sunt: FC Petrolul Ploiești, FC Petrolul Ploiești 1924, Fotbal Club Petrolul, Petrolul Ploiești, Petrolul 52 și Petrolul 95. Cea mai valoroasă este prima, evaluată la 17.523 de lei. Celelalte cinci sunt evaluate la 16.678 de lei fiecare.

4 titluri de campioană și 3 Cupe ale României a câștigat Petrolul Ploiești în istoria sa

Președintele Costel Lazăr anunța că ACS Petrolul 52 va licita pentru a obține din nou mărcile Petrolului

ACS Petrolul 52 a avut licența de a deține mărcile Petrolul până la data de 18 iunie 2021.

Ținând cont de actuala situație financiară a clubului, una instabilă, Costel Lazăr a fost intervievat în ediția de marți, 8 iunie 2021, a ProSport LIVE, în care invitat a fost antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin, dacă actuala societate (ACS Petrolul 52) își permite să meargă la licitație și să și câștige mărcile care i-au dat în ultimii patru ani dreptul să se considere continuatoarea multiplei campioane din Ploiești.

”Bineînțeles că trebuie să mergem la licitație. Dacă ne vom permite sau nu, asta rămâne de văzut. Eu nu mă sperii de nimic la fotbal. Sunt atât de hârșâit în fotbal, încât nu mă mai sperie nimic. Speculații puteți să faceți, noi știm ce avem de făcut. Facem pașii mărunți și siguri și cu siguranță vom ajunge acolo unde ne dorim”, a spus Costel Lazăr, destul de iritat.

Petrolul s-a reunit în data de 14 iunie pentru pregătirea noului sezon de Liga 2, ediția 2021/2022, care e programat să înceapă la 31 iulie. Echipa are bugetul asigurat până la 30 iunie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ziua-pana-in-care-petrolul-are-bugetul-asigurat-costel-lazar-ulterior-trebuie-sa-gasim-solutiile-pentru-continuarea-activitatii-cum-a-decurs-noua-intalnire-cu-consilierii-locali-p-19189016

https://liga2.prosport.ro/seria-1/drepturile-tv-pentru-liga-2-cupa-romaniei-si-supercupa-romaniei-au-fost-vandute-televiziunea-care-isi-anunta-abonatii-de-achizitie-19189587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-lazar-despre-posibilitatea-financiara-a-acs-petrolul-52-de-a-participa-la-licitatia-pentru-marcile-petrolul-sunt-atat-de-harsait-in-fotbal-incat-nu-ma-mai-sperie-nimic-ce-19188559

Marius ANGHEL 19 Jun. 2021, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă