Lupta pentru play-off în Liga 2 se dă în aceeași zi în ultima etapă a sezonului regular. Toate jocurile au loc în același timp. Cele patru meciuri care vor fi televizate

Marius ANGHEL 23 Mar. 2021, 13:38 Liga 2
Lupta pentru play-off în Liga 2 se dă în aceeași zi în ultima etapă a sezonului regular. Toate jocurile au loc în același timp. Cele patru meciuri care vor fi televizate

Din penultima etapă a sezonului regular al Ligii 2 a mai rămas de disputat un singur meci, U Craiova 1948 SA – Farul Constanța, care va avea loc astăzi seară (23 martie), de la ora 19:30, pe ”Ion Oblemenco”. Indiferent de rezultatul care va fi înregistrat, lupta pentru play-off rămâne la fel de încinsă.

Astfel, ultima rundă, a 21-a a Ligii 2, va fi cea în care se vor decide cele șase echipe care vor continua să lupte pentru promovare, cât și cele 14 formații care vor merge în play-out și vor avea ca obiectiv menținerea în eșalonul secund.

Toate meciurile din etapa a 21-a a Ligii 2 au loc duminică, de la ora 15:00

În acest moment, nicio echipă nu s-a calificat matematic în play-off, iar ocupantele locurilor 1-11 au speranțe la o clasare în ”Top 6”. Situația s-ar putea schimba ușor în această seară, în cazul în care una dintre Craiova sau Farul va câștiga. Cu trei puncte, oricare dintre aceste două formații va deveni prima care accede matematic în play-off.

Meciurile din etapa a 21-a a Ligii 2 nu vor avea loc sâmbătă, de la ora 11:00. Toate partidele, inclusiv cele două care nu au nicio legătură cu play-off-ul, au fost stabilite să aibă loc duminică, 28 martie, de la ora 15:00.

Vor fi trei partide în care se vor întâlni adversari care au șanse la play-off (Metaloglobus Bucureşti – Rapid (foto, meciul din sezonul trecut, organizat de Metaloglobus la Chiajna), Universitatea Cluj – Petrolul Ploieşti și Dunărea Călăraşi – Viitorul Pandurii Târgu Jiu) și alte patru jocuri în care una dintre echipe are speranțe la ”Top 6” (Concordia Chiajna – ASU Politehnica Timișoara, CS Mioveni – Aerostar Bacău, CSM Reșița – U Craiova 1948 SA și FK Csikszereda – CSM Slatina).

Meciurile Pandurii Târgu Jiu – Unirea Slobozia și Ripensia Timișoara – Fotbal Comuna Recea au loc între formații care vor evolua în play-out, însă și acestea au fost mutate tot duminică, de la ora 15:00, deși nu mai au nicio miză cu adevărat reală. Unele dintre aceste echipe s-au și grăbit în zilele trecute să anunțe că vor juca sâmbătă, de la ora 11:00, fără să aștepte programarea făcută de FRF.

În etapa a 21-a vor sta Farul Constanța și SCM Gloria Buzău.

CLASAMENTUL LIGII 2 și CLASAMENTUL GOLGHETERILOR

Program meciuri etapa 21 Liga 2:

duminică, 28 martie, ora 15:00
Metaloglobus Bucureşti – Rapid
Dunărea Călăraşi – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Universitatea Cluj – Petrolul Ploieşti

Concordia Chiajna – ASU Politehnica Timișoara
CS Mioveni – Aerostar Bacău
CSM Reșița – U Craiova 1948 SA
FK Csikszereda – CSM Slatina
Ripensia Timișoara – Fotbal Comuna Recea
Pandurii Târgu Jiu – Unirea Slobozia

Farul Constanța stă.
Turris Oltul Turnu Măgurele – SCM Gloria Buzău nu se dispută, deoarece Turris Oltul s-a retras din campionat.

  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ASU Politehnica Timișoara, U Craiova 1948 SA, Farul Constanţa, Dunărea Călăraşi, Metaloglobus Bucureşti, CS Mioveni, Rapid, FK Csikszereda, Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești sunt echipele cu șanse la play-off.

DigiSport a anunțat cele patru meciuri pe care le va televiza, nu și TelekomSport și LookSport

Singura televiziune dintre cele trei deținătoare de drepturi TV în Liga 2 care a comunicat până acum, atât public, cât și prin programul TV, meciurile care vor fi transmise în direct duminică este DigiSport. TelekomSport nu are încarcat programul, iar LookSport îl are pus doar pentru trei zile.

Metaloglobus – Rapid va fi transmis pe DigiSport 1, ”U” Cluj – Petrolul va fi pe DigiSport 2, Dunărea Călărași – Viitorul Pandurii va fi televizat pe DigiSport 3, în timp ce Concordia Chiajna – ASU Poli va fi pe DigiSport 4.

Nu vor fi televizate în meciurilor lor decisive echipele CS Mioveni, U Craiova 1948 SA și FK Csikszereda.

Și TelekomSport și LookSport vor televiza aceleași patru jocuri, însă canalele exacte încă nu sunt cunoscute.

CLASAMENTUL LIGII 2 și CLASAMENTUL GOLGHETERILOR

Foto: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-grigore-asigura-interimatul-la-petrolul-pentru-meciul-cu-u-cluj-ce-obiectiv-are-si-ce-se-va-intampla-dupa-ultimul-joc-din-sezonul-regular-19175839

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alin-minteuan-s-a-despartit-de-csm-resita-era-nevoie-de-un-declic-a-fost-singura-solutie-fiindca-nu-poti-sa-aduci-alti-jucatori-in-acest-moment-19175822

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-a-demisionat-de-la-petrolul-echipa-ploiesteana-mai-are-sanse-minuscule-la-play-off-insa-se-desparte-de-antrenor-19175617

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinu-todoran-a-demisionat-de-la-csm-slatina-dupa-doar-cinci-meciuri-echipa-olteana-se-afunda-spre-liga-3-19175420

Marius ANGHEL 23 Mar. 2021, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă