Anton Măzărianu taie în carne vie după ce Ceahlăul a ratat play-off-ul Ligii 2. Cei cinci jucători la care echipa vrea să renunțe înainte de startul play-out-ului | EXCLUSIV

Narcis POHOAȚĂ 19 Mar. 2024, 11:57 Liga 2
Anton Măzărianu taie în carne vie după ce Ceahlăul a ratat play-off-ul Ligii 2. Cei cinci jucători la care echipa vrea să renunțe înainte de startul play-out-ului | EXCLUSIV

Ceahlăul Piatra Neamț s-ar putea despărți de cinci jucători, dintre care patru străini, chiar înainte de debutul play-out-ului Ligii 2.

Ratarea play-off-ului și faptul că echipa nu mai poate retrograda matematic l-au determinat pe finanțatorul Anton Măzărianu să ia decizii radicale în privința lotului. Omul cu banii de la Ceahlăul este decis să renunțe la mai mulți jucători cu salarii mari, care nu au adus plusul scontat în echipă.

Ceahlăul renunță la cinci jucători după ratarea play-off-ului Ligii 2

Anton Măzărianu a anunțat într-o emisiune televizată că vrea să renunțe la câțiva jucători cu salarii mari, primul pe lista neagră fiind uruguayanul Sergio Cortelezzi (29 ani).

Pe lângă atacantul sud-american, oficialii nemțeni vor încerca să se despartă amiabil în următoarea perioadă de alți patru jucători.

Conducerea clubului va urma să poarte discuții pentru rezilierea contractelor, din informațiile Liga2.ro, cu Pier Larrauri (29 ani, mijlocaș), Mario Petkov (27 ani, fundaș), Boison Wynney (27 ani, portar) și Marius Constantin (39 ani, fundaș), ultimul venit chiar în iarnă, pentru a pune umărul la calificarea în play-off.

Anton Măzărianu, foc și pară pe Sergio Cortelezzi. ”Nu mai are ce să caute la Piatra Neamț”

Măzărianu a declarat că primul jucător pe care nu vrea să-l mai vadă în play-out la Ceahlăul este Sergio Cortelezzi, atacant adus după începerea campionatului și care în 11 meciuri în care a evoluat a înscris 2 goluri.

”Sunt câțiva jucători care pleacă imediat, nu mai stau în play-out, au și salarii destul de mari și nu mai are rost. Cortelezzi e unul dintre ei. Din cauza lui Cortelezzi am pierdut practic vreo cinci puncte în acest sezon. Cel puțin. Din punctul meu de vedere, Cortelezzi nu are ce să mai caute la Piatra Neamț. A ratat penalty la 0-0 cu Șelimbăr, a ratat penalty cu Slobozia, iar la Miercurea Ciuc ce să mai spun, din 6 metri vrea să dea gol cu umărul. Pentru mine, acest jucător nu o să mai existe pentru Ceahlăul. Asta e clar și o spun de pe cum. Nu are valoare”, a declarat Anton Măzărianu la emisiunea Tribuna Suporterilor, la Monitor TV.

Rămâne de văzut dacă cei cinci vor accepta să plece cu salariile la zi de la Piatra Neamț, cu șase meciuri înainte de finalul sezonului Ligii 2.

Cât au jucat în acest sezon de Liga 2 jucătorii la care Anton Măzărianu vrea să renunțe:

  • Boison Wynney de Sousa (liberiano-spaniol) – portar – 2 meciuri (137 minute)
  • Mario Petyov Petkov (bulgar) – fundaș – 8 meciuri (429 minute)
  • Marius Marcel Constantin – fundaș – 4 meciuri, toate din 2024 (230 minute)
  • Pier Antonio Larrauri Conroy (peruano-italian) – mijlocaș – 6 meciuri (135 minute)
  • Sergio Martin Cortelezzi Ferreyra (uruguayano-italian) – 11 meciuri (856 minute) și 2 goluri (4-0 cu Slatina și 2-0 cu Dumbrăvița)

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-play-out-ului-ligii-2-editia-2023-2024-19303414

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-castigat-la-scor-in-ultima-etapa-dar-va-juca-in-play-out-19302998

Narcis POHOAȚĂ 19 Mar. 2024, 11:57 Liga 2
Pe aceeași temă