Jucătorii Argeșului au primit ultimatum după egalul cu Turris Oltul, înaintea derby-ului cu CS Mioveni. ”Treziți-vă, cât nu e prea târziu! Este ultima voastră șansă! Ați obținut, pentru voi, mult mai mult decât ați oferit, stimați jucători!” Arbitrul Rusandu, trimis la ”muncă cinstită”

Marius DUINEA, Marius ANGHEL 04 Jul. 2020, 21:17 Liga 2
Jucătorii Argeșului au primit ultimatum după egalul cu Turris Oltul, înaintea derby-ului cu CS Mioveni. ”Treziți-vă, cât nu e prea târziu! Este ultima voastră șansă! Ați obținut, pentru voi, mult mai mult decât ați oferit, stimați jucători!” Arbitrul Rusandu, trimis la ”muncă cinstită”

Egalul înregistrat de Campionii FC Argeș în confruntarea de vineri seară, cu Turris Oltul Turnu Măgurele, scor 0-0, în prima etapă a play-off-ului Ligii 2, a dezamăgit conducerea clubului din Trivale, care își dorea un start ca din tun în această luptă pentru promovare. Alb-violeții au evoluat din minutul 48 în inferioritate numerică, după o eliminare controversată a lui Andrei Panait dictată de centralul Lucian Rusandu, și nu au avut forța să pună pericol la poarta teleormănenilor, însă, mai rău, nu au avut niciun șut pe spațiul porții.

Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al clubului piteștean, a transmis un ultim avertisment fotbaliștilor pregătiți de Ionuț Badea, care, precizează acesta, în jocul de la Turnu Măgurele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor și autorităților locale, care finanțează echipa și face toate eforturile ca jucătorilor să nu le lipsească nimic. ”Ați obținut, pentru voi, mult mai mult decât ați oferit, stimați jucători!”, a transmis Gentea.

Cristian Gentea, către jucătorii lui Ionuț Badea: ”Dacă nu câștigăm meciul cu CS Mioveni, totul se închide pentru acest sezon! Mulți dintre voi vă veți regăsi în afara acestui proiect, vă asigur!”

Conducătorul Argeșului l-a ironizat și pe centralul Lucian Rudandu, căruia i-a transmis să se apuce de o muncă cinstită, de ”strungar, frezor, macaragiu sau simplu muncitor pe ogor”.

Jucătorilor le-a transmis ultimatul înaintea derby-ului cu rivala locală CS Mioveni, altfel lupta pentru promovare este încheiată, iar cu toții vor fi dați afară.

”Sunt extraordinar de dezamăgit după rezultatul de ieri. Înainte de plecarea spre Alexandria, am fost cu primarul municipiului Pitești și le-am explicat jucătorilor ce așteptări avem de la ei. Nu doar noi, cât și întreaga suflare fotbalistică argeșeană. Le-am explicat, ca la tablă, că, cu cinci egaluri… vom termina pe ultimul loc. Sigur că aș putea să invoc arbitrajul. Execrabil arbitraj, iar domnul Crăciunescu i-a transmis deja centralului că nu este târziu să se apuce de o muncă cinstită, strungar, frezor, macaragiu sau simplu muncitor pe ogor, pentru că meseria asta nu e de el! Dar, ce rost ar avea, când îmi revine în minte că jucătorii noștri, chiar în 11, nu au ajuns la poarta adversă!! Că unii, la 19 ani, au fost răpuși de căldură, deși nu au alergat 2 kilometri. Că alții faultează decisiv la… 60 metri de poartă!!

Concluzia este clară: dacă nu câștigăm meciul de acasă, cu CS Mioveni, totul se închide pentru acest sezon! Ați obținut, pentru voi, mult mai mult decât ați oferit, stimați jucători! Dacă vom ieși din cursă atât de devreme, o vom lua de la zero. Și, vă asigur că vom promova. Dar, mulți dintre voi vă veți regăsi în afara acestui proiect, vă asigur! Mă zbat și sunt sigur că într-o lună de zile voi aduce lângă această echipă doi sponsori uriași: unul autohton și celălalt, străin. Numai că ei, ca și mine, își doresc doar performanță! Aveți o ultimă șansă să înțelegeți că jucați pentru un club uriaș: FC Argeș, pentru memoria celui mai bun fotbalist român: Nicolae Dobrin!!! Treziți-vă, cât nu e prea târziu și faceți mândri pe toți argeșenii! Este ultima voastră șansă!”, a fost mesajul lui Cristian Gentea.

Cu punctul obținut în urma jocului de la Turnu Măgurele, Argeșul, cu 20 de puncte, e la egalitate cu CS Mioveni, pe locurile 3-4. Turris Oltul a acumulat 21 de puncte și a urcat, momentan, pe locul 2, direct promovabil. UTA e lider cu 25 de puncte, iar ultimele două clasate sunt Petrolul și Rapid, ambele cu câte 19 puncte. UTA – Petrolul a fost amânat, iar Mioveni joacă mâine, de la ora 20:00, pe teren propriu, cu Rapid.

În etapa următoare, Campionii FC Argeș joacă pe teren propriu, la Pitești, cu rivala județeană CS Mioveni. În sezonul regulat ”înghețat”, cele două echipe au remizat pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, scor 1-1. Răzvan Matiș a deschis scorul în minutul 81, iar Raul Costin a egalat pentru Mioveni în minutul 90.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incepe-play-off-ul-de-promovare-din-liga-2-turris-oltul-campionii-fc-arges-e-meciul-de-debut-astazi-de-la-ora-1700-19137718

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lucian-rusandu-pus-la-zid-de-ion-craciunescu-dupa-eliminarea-dictata-in-meciul-turris-oltul-arges-tot-timpul-sta-la-soapta-eu-mi-as-rupe-carnetul-daca-as-da-un-asa-rosu-poti-sa-te-duci-19137863

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-badea-e-multumit-de-debutul-in-play-off-la-final-e-normal-sa-il-consider-un-punct-castigat-antrenorul-e-fair-play-si-recunoaste-au-fost-momente-cand-am-fost-pusi-su-19137864

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-dezamagit-dupa-remiza-dintre-turris-oltul-si-arges-nu-am-reusit-sa-bagam-mingea-in-poarta-le-am-citit-foarte-bine-jocul-am-pierdut-doua-puncte-mari-care-ne-dadeau-moral-pentr-19137859

https://liga2.prosport.ro/special/arbitri/cazurile-de-covid-19-cresc-de-la-o-zi-la-alta-in-fotbalul-romanesc-centralul-iulian-calin-a-fost-depistat-pozitiv-iar-un-asistent-a-intrat-sub-observatie-cum-au-reactionat-frf-si-lpf-19137951

Marius DUINEA, Marius ANGHEL 04 Jul. 2020, 21:17 Liga 2
Pe aceeași temă