Încă o achiziție pentru Argeș, un nou croat, la o zi distanță după ce Alexandru Pelici spunea că nu crede că se vor mai face transferuri!

Marius ANGHEL 11 Aug. 2023, 22:58 Liga 2
Încă o achiziție pentru Argeș, un nou croat, la o zi distanță după ce Alexandru Pelici spunea că nu crede că se vor mai face transferuri!

La o zi distanță după ce Alexandru Pelici spunea că nu crede că va mai fi adus vreun jucător nou la Campionii FC Argeș, clubul a anunțat o nouă achiziție, a 19-a din această vară!

Domagoj Babin, un mijlocaș croat în vârstă de 23 de ani,a semnat un contract pe următoarele două sezoane cu trupa piteșteană, devenind al cincilea jucător străin din lotul actual condus de Pelici, după argentinianul Facundo Rizzi, malgașul Dorian Bertrand, croatul Josip Mihalic și bulgarul Milcho Angelov.

Încă un croat luat de Campionii FC Argeș în această vară, Domagoj Babin

”Nu cred că va mai veni cineva, sunt jucătorii care se antrenează cu noi și nu cred că vom mai face transferuri. Găsim soluțiile în ceea ce avem acum în curte”, spunea joi, în conferința de presă de dinaintea partidei tocmai de luni cu CS Mioveni, antrenorul Alexandru Pelici, întrebat dacă echipa Campionii FC Argeș va mai bifa vreo achiziție în această perioadă de transferuri.

La o zi distanță, clubul alb-violet a anunțat legitimarea lui Domagoj Babin!

”Bine ai venit, Domagoj Babin!

Începând de astăzi, Domagoj Babin (23 ani) este jucătorul echipei noastre pentru următoarele două sezoane.

Mijlocașul croat a evoluat în precedenta ediţie de campionat la Dubrava Zagreb, formație care activează în liga secundă din Croația. Fotbalistul născut la Zadar a jucat și în prima divizie din țara natală, la Osijek și Hrvatski Dragovoljac. La echipele la care a evoluat, Domagoj a adunat 73 de meciuri și a marcat 4 goluri.

Domagoj Babin este al 19-lea transfer perfectat de clubul nostru în această vară.

Clubul nostru îi spune bun venit și îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet”, informa echipa din Pitești.

Babin a jucat în sezonul trecut, 2021-2022, pentru NK Hrvatski dragovoljac, în 6 meciuri (134 minute) din prima ligă a Croației, iar apoi a trecut la Dubrava Zagreb, pentru care a evoluat în 12 partide (707 minute) și a marcat un gol în liga secundă a țării sale natale.

19 achiziții pentru trupa piteșteană

În această campanie de achiziții de vară, cu Campionii FC Argeș au mai semnat 18 jucători, pe care clubul i-a prezentat în ordinea aducerii lor: Valentin Buhăcianu (ex FC Hermannstadt), Florian Haită (ex Universitatea Cluj), Adrian Scarlatache (ex CS Mioveni), Cristian Balgiu (ex Steaua), Ionuț Rădescu, Andrei Panait (ambii foști la CS Mioveni), Patrick Dulcea (împrumutat de la Farul Constanța), Robert Boboc, Milcho Angelov (ambii foști la FC Brașov), Ionuț Balaur (ex CS Mioveni), Denis Bujor (ex Unirea Slobozia, luat de la Farul), Bogdan Rusu (ex CS Mioveni), Adrian Grigore-Huideș (ex Albacete U19), Mario Tudose (Benfica U19), Andrei Zătreanu (ex CS Tunari), Bogdan Lazăr (împrumut de la Farul Constanța), Alexandru Răuță (Ohod Club – Arabia Saudită) și Josip Mihalic (împrumutat de la CFR Cluj, ex Slaven Koprivnica – prima ligă a Croației).

Meci cu CS Mioveni în etapa a 2-a a Ligii 2 și apoi cu Vedița Colonești, în Cupa României

Altfel, după 0-0 la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii, în prima etapă a noului sezon de Liga 2, Campionii FC Argeș va evolua în runda a doua acasă cu CS Mioveni, luni, 14 august, de la ora 17:30. Din acest sezon, acasă pentru echipa alb-violetă înseamnă stadionul Orășenesc din Mioveni, chiar casa adversarei din etapa a 2-a.

În această săptămână, echipa antrenată de Alexandru Pelici și-a aflat și adversarul din Turul 3 al Cupei României. Va juca joi, 17 august, de la ora 17:30, la echipa din Liga 3 Vedița Colonești.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-19279829

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-sub-presiune-la-campionii-fc-arges-dupa-un-meci-19279751

https://liga2.prosport.ro/seria-1/schimbari-in-programul-etapei-a-2-a-a-ligii-2-19279425

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipament-aniversar-pentru-jucatorii-de-la-cfc-arges-19279337

Marius ANGHEL 11 Aug. 2023, 22:58 Liga 2
Pe aceeași temă