CSM Alexandria, în roz spre Liga 3! ”Culoarea nu este deloc asociată cu latura masculină, dar am punctat la capitolul imagine!” Teleormănenii se compară cu echipa lui Messi și o formație de rugby din Franța!

Marius ANGHEL 09 Apr. 2024, 16:06 Liga 2
CSM Alexandria, în roz spre Liga 3! ”Culoarea nu este deloc asociată cu latura masculină, dar am punctat la capitolul imagine!” Teleormănenii se compară cu echipa lui Messi și o formație de rugby din Franța!

În weekendul trecut, sâmbătă, CSM Alexandria a înregistrat o remiză în meciul din deplasare de la Clinceni, scor 0-0 cu Metaloglobus București, în cadrul etapei a 2-a a play-out-ului Ligii 2, Grupa A. Acest rezultat, cumulat cu victoria Dumbrăviței contra CSM Reșița, scor 1-0, i-a adus echipei teleormănene retrogradarea în Liga 3 din punct de vedere matematic, cu cinci runde rămase de disputat.

Despre ratarea obiectivului la prima prezență din istoria sa în Liga 2, echipa din județul Teleorman nu a scos un cuvânt în mesajele de pe pagina sa de Facebook. Au fost două postări către suporteri după remiza cu Metaloglobus, iar într-unul s-a făcut un joc de imaginație, referitor la cum au fost îmbrăcați jucătorii!

”Țara arde, baba se pieptănă!”, este concluzia trasă de un suporter al echipei la mesajul clubului!

Alexandriei îi place rozul, dar situația sa în Liga 2 nu e una deloc roz!

După jocul cu Metaloglobus, clubul de unde plecase cu câteva zile în urmă antrenorul Eugen Trică, pentru a conduce pentru a patra oară echipa lui Adrian Mititelul, FCU Craiova FC, s-a declarat mulțumit, aprecia că se află la al treilea rezultat pozitiv consecutiv și transmitea că ”sperăm, mai departe, într-un miracol”, neprecizând nimic despre faptul că s-a bifat retrogradarea matematică.

La circa două ore și jumătate distanță, clubul a revenit cu un nou mesaj despre meciul dintre Metaloglobus și CSM Alexandria, însă de această dată subiectul a fost unul despre modul în care au fost îmbrăcați jucătorii antrenați acum de interimarul Sorin Albeanu. S-a făcut chiar un joc de imaginație, aducându-se ca exemple Inter Miami, echipa la care joacă acum Leonel Messi, și formația de rugby Stade Francais.

”Culoarea nu este deloc asociată cu latura masculină” sau ”Am punctat la capitolul imagine” sunt două dintre concluziile trase de CSM Alexandria despre echipamentul roz purtat de jucători!

”Inter Miami, Stade Francais, roz-roz-alb…
Apariția echipei noastre de fotbal, CSM Alexandria, pe terenul celor de la Metaloglobus, scor 0-0, a surprins plăcut, din punct de vedere cromatic.
Echipamentul formației noastre a purtat combinația roz-roz-alb, doar jambierele fiind diferite de culoarea care nu este deloc asociată cu latura masculină.
Totuși, aspectul vizual al acestui tablou general, cu CSM Alexandria echipată în roz, a fost foarte plăcut.
Rozul este culoarea echipei unde joacă Messi în SUA, Inter Miami. De asemenea, celebra echipă de rugby franceză, Stade Francais, veche de la sfârșitul secolului al XIX-lea, are culoare tradițională tot roz.
Așadar, am punctat la capitolul imagine.
Împreună, chiar de pe ultimele locuri ale clasamentului, rămânem tot CSM Alexandria!”, sună mesajul Alexandriei.

Metaloglobus a jucat în echipamentul său albastru închis, iar CSM Alexandria s-a echipat în roz la meciul disputat la Clinceni, în etapa 2 din play-out-ul Ligii 2. Foto: CSM Alexandria

CSM Alexandria a jucat și meciul trecut, în victoria cu CSC Dumbrăvița, în același echipament roz!

În trecut, în roz au jucat, în fotbalul românesc, și Rapid sau Unirea Dej, aceasta din urmă punându-și inclusiv, singură, porecla de ”Panterele roz”. Real Madrid, Juventus sau Everton sunt cluburi mari care au avut echipament roz în trecut.

Interesant este și că CSM Alexandria nu a jucat acum, cu Metaloglobus, prima dată în roz, însă mesajul său a venit tocmai acum, într-un moment nu tocmai bun, când echipa tocmai a bifat retrogradarea matematică în Liga 3, cu nu mai puțin de cinci etape rămase până la finalul play-out-ului.

Ori poate mesajul Alexandriei a venit în acest moment cu un scop anume. Să se transmită către suporteri că situația sa, în ciuda retrogradării, este una roz.

Echipa teleormăneană a evoluat și în prima etapă din play-out tot în echipament roz. Meciul de acasă cu CSC Dumbrăvița, câștigat cu scorul de 3-1, a fost abordat de jucătorii lui Trică în culoare roz. După acel joc, ținând cont că se câștiga tocmai în fața echipei aflată cel mai aproape de ea în clasament, ar fi fost mai inspirat un astfel de mesaj al clubului despre noul său echipament.

O arată inclusiv mesajele celor care au comentat la comunicatul clubului, de după remiza cu Metaloglobus:

”Mda, deci sunteți… Scufița Roz?! Dacă la fotbal… zero, măcar la chiloți să punctăm. Felicitări!”, a scris Ghinea Valeriu.

”Doamne, ce postări de grupa mică de grădiniță! Țara arde, baba se pieptănă!”, a scris Cătălin Adrian Turcu.

”Ce postare, ce penibili sunteți.”, a comentat Marcel Dumitrache.

”Cred că ați picat în C dacă nu mă înșel prin ultimul rezultat!”, a scris Andrei Mitroi.

”Noi de mult am spus că în lipsă de personal AI nu e o soluție… dar neah… #rozulseduce”, a comentat GATE 7 – CSMC, galeria clubului Ceahlăul.

CSM Alexandria și CSC Dumbrăvița, la startul partidei din prima etapă a play-out-ului Ligii 2. Foto: CSC Dumbrăvița
  • 7, ultimul, este locul ocupat de CSM Alexandria în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu 13 puncte. Echipa este matematic retrogradată în Liga 2 după încheirea etapei a doua din cele șapte ale acestui turneu.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficiali-ai-cs-tunari-au-iesit-la-atac-dupa-esecul-cu-csm-slatina-19305652

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-oficial-in-liga-3-19305316

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-s-a-despartit-de-csm-alexandria-si-a-preluat-fcu-craiova-fc-19305175

Marius ANGHEL 09 Apr. 2024, 16:06 Liga 2
Pe aceeași temă