Goluri după mai bine de 2 ani! Ștefan Blănaru a marcat în ultimele două jocuri pentru CS Mioveni și a încheiat o perioadă de coșmar pentru el: ”Descătușare!”

Adi MARICA 28 Aug. 2023, 18:22 Liga 2

Revenirea la CS Mioveni pare să-i priască atacantului Ștefan Blănaru (34 de ani). Jucătorul originar din Timiș, din Șag, a reușit să marcheze două goluri în acest start de sezon de Liga 2 în meciurile cu Unirea Slobozia (1-1) și Ceahlăul (1-0), în chiar ultimele două runde.

Ștefan Blănaru, gol după mai bine de 2 ani!

Ștefan Blănaru nu mai marcase un gol de mai bine de 2 ani! Ultimul gol reușit până acum a fost în meciul CS Mioveni – Rapid 1-0, desfășurat la data de 23 mai 2021, cu mai bine de doi ani în urmă!

”În sfârșit am spart gheața și am început să marchez din nou după mai bine de doi ani! A fost o perioadă foarte grea, dar puțină lume știe că în cei doi ani am avut patru accidentări care în total m-au ținut departe de gazon mai bine de un an! Acum mi-am regăsit drumul spre gol și pot spune că este o adevărată descătușare! Am făcut o pregătire bună la Brașov cu Dan Alexa și simțeam încă din amicale că voi înscrie goluri. Sunt goluri importante, iar pentru un atacant aceste reușite își dau încredere. Am marcat contra Unirii Slobozia, o echipă redutabilă, iar apoi am fost decisiv contra Ceahlăului, o echipă care sunt convins că va pierde puține puncte pe teren propriu în acest campionat”, spune Blănaru.

Reconstrucție la CS Mioveni

După patru etape disputate, CS Mioveni ocupă locul 8 în Liga 2 cu 6 puncte, la egalitate cu alte cinci cluburi. Blănaru a evoluat în trei meciuri din cele patru pentru trupa argeșeană, circa 240 de minute, de fiecare dată începând ca titular și termininând jocul prin a fi înlocuit.

”Avem o echipă cu mulți jucători tineri, plus cei cu experiență. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, dar eu sunt convins că putem mai mult. Nu mă hazardez să spun că vom prinde play-off-ul, important este să obținem cât mai multe puncte și să ne clasăm pe un loc cât mai sus în clasament. Este o perioadă de reconstrucție la Mioveni, au fost probleme, unele s-au mai rezolvat, astfel că putem fi încrezători”, declară Blănaru, în asentiment cu stafful tehnic și conducerea.

În realitate, CS Mioveni are un lot puternic pentru Liga 2, cu mulți jucători experimentați și cu siguranță obiectivul este play-off-ul, însă se declară că se dorește menținerea pentru ca adversarii să fie adormiți!

Blănaru a revenit după șase luni la Mioveni

Atacantul de 34 de ani s-a întors la CS Mioveni în această vară, după scurta aventură avută la FC Brașov. Ar fi continuat cu această echipă, însă după retrogradarea sa din cauza faptului că nu a primit certificarea pentru Liga 2 a devenit liber de contract și astfel a revenit la Mioveni.

Achiziționat de FC Brașov la începutul anului 2023 de la CS Mioveni, când echipa argeșeană era în prima ligă și renunța la mulți jucători, Blănaru s-a accidentat la umăr chiar înaintea startului sezonului de primăvară al ligii secunde. A revenit pe gazon pe finalul play-out-ului de Liga 2, când a apucat să debuteze pentru echipa antrenată de Dan Alexa în partida cu Ripensia (scor 3-0 la Timișoara), în care a evoluat 15 minute.

În cariera sa, Ștefan Blănaru a jucat pentru Millenium Giarmata (Liga 3), Luceafărul Oradea (L2), CS Oșorhei (L3), Național Sebiș (L3), FC Olt Slatina (L2), Ripensia Timișoara (L2), ASU Poli Timișoara (L2), FC Hermannstadt (L2 și L1), Petrolul Ploiești (L2), Turris Oltul Turnu Măgurele (L2), CS Mioveni (L2 și L1) și FC Brașov (L2). Are promovări în prima ligă cu FC Hermannstadt și CS Mioveni, singurele echipe pentru care a jucat în elita fotbalului românesc.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/schumacher-declaratii-dupa-ceahlaul-cs-mioveni-0-1-19282132

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-cristian-pustai-dupa-ceahlaul-cs-mioveni-0-1-19282105

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-castigat-la-limita-meciul-cu-ceahlaul-19281868

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-in-etapa-a-4-a-a-ligii-2-19281798

Adi MARICA 28 Aug. 2023, 18:22 Liga 2
Pe aceeași temă