Cătălin Hlistei nu înțelege cum Rapid a intrat în această pasă proastă: „Mergem înainte. Trebuie să băgăm capul în pământ, să muncim mai mult și o să vină și rezultatele”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2019, 16:13 Campionat

Prin golul marcat în meciul cu „U” Cluj (scor 1-1), Cătălin Hlistei (25 ani) a ajuns la patru reușite în acest sezon și a devenit golgheterul Rapidului, devansându-l pe Matias Roskopf (21 ani), cu care era la egalitate înaintea partidei de duminică, din etapa a 16-a a Ligii 2.

Mijlocașul arădean a deschis scorul în minutul 24 al jocului desfășurat în Giulești, după ce a reluat cu capul din 10 metri, lângă bara din stânga, după o centrare din dreapta a lui Voicu. În partea secundă, Hlistei a mai avut o mare ocazie de gol în minutul 59, când a trimis puternic dintr-un voleu lateral, din 15 metri ușor lateral stânga, însă Dur-Bozoancă a reținut cu siguranță la colțul scurt.

Cătălin Hlistei: „Nu pot să-i explic cum am intrat în această pasă proastă”

Golul marcat de Hlistei a fost însă insuficient pentru ca Rapid să câștige meciul cu „U” Cluj, fiindcă Dorin Goga a egalat destul de repede, în minutul 33. Giuleștenii au ajuns, astfel, la o serie de patru meciuri consecutive fără victorie.

„Mă bucur că am marcat, dar, pe de altă parte, sunt foarte supărat că nu am obținut cele trei puncte. Din punctul meu de vedere, am controlat jocul de la un cap la altul, iar pe o greșeală, o neatenție am luat acel gol.

A fost un meci greu, între două echipe de tradiție, cu spectatori mulți, dar, din păcate pentru noi, nu reușim să ieșim din această pasă proastă. Nu pot să-i explic cum am intrat în această pasă. Jocul în ultimele trei meciuri au fost slabe și rezultatele au fost proaste. Iar astăzi, când chiar am jucat fotbal și am dominat partida, nu am reușit să câștigăm. Mergem înainte. Trebuie să băgăm capul în pământ, să muncim mai mult și o să vină și rezultatele”, a spus Hlistei la finalul meciului, la microfonul DigiSport.

„O să tragem cu dinții până la capăt și sperăm să obținem promovarea până la urma urmei”

Rapid are două restanțe, cu UTA și Dunărea Călărași, se află pe locul 7, cu 22 de puncte, și nu este foarte departe de a două poziție promovabilă direct, ocupată chiar de UTA (28 de puncte). Hlistei crede în promovare, la fel ca toți giuleștenii.

„Mă așteptam să fie grea lupta pentru promovare. S-au anunțat vreo șapte-opt echipe la promovare și s-au întărit. O să tragem cu dinții până la capăt și sperăm să obținem promovarea până la urma urmei. Noi suntem la cinci puncte, dacă nu mă înșel, de primul loc, avem două meciuri în minus, chiar dacă sunt grele, dar astea ne plac. Sper să obținem maximum din ele și să fim acolo sus la sfârșit”, a mai declarat Cătălin Hlistei.

În etapa intermediară, Rapid are un meci la fel de dificil. Miercuri, de la ora 19:30, echipa lui Daniel Pancu întâlnește în deplasare liderul CS Mioveni.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: George FILIP / Mediafax foto

Marius ANGHEL 11 Nov. 2019, 16:13 Campionat
Pe aceeași temă