VIDEO | Gesturi uluitoare la finalul meciului care a asigurat Dumbrăviței rămânerea în Liga 2! Antrenorul Cosmin Stan s-a transformat în huligan, a fost aproape să lovească un jucător adversar și și-a înjurat oaspeții!

Anda DELIU 12 May. 2024, 15:19 Liga 2

Antrenorul principal de la CSC Dumbrăvița, Cosmin Stan (50 de ani), a refulat urât la finalul jocului disputat sâmbătă, 11 mai 2024, cu Ceahlăul, terminat cu scorul de 1-1, lucru care a determinat salvarea la mustață de la retrogradare a echipei sale, în ultima etapă a play-out-ului Ligii 2.

Imediat după fluierul final al arbitrului Marius Omuţ, Stan a alergat furios și și-a aruncat legitimația în spatele portarul Stefan Krell, căruia aproape i-a dat apoi un cap în gură și i-a aruncat cuvinte grele. Crizele antrenorului principal al echipei timișene, inclusiv cadru didactic în viața de zi cu zi, nu s-au încheiat. După ce a alergat și s-a aruncat în genunchi în fața tribunei, aplaudând suporterii, s-a înjurat cu doi membri ai staffului echipei din Piatra Neamț!

Două eliminări dictate de arbitrul Omuț pe finalul meciului CSC Dumbrăvița – Ceahlăul, câte una în fiecare tabără

Altfel, trebuie spus că pe finalul partidei de la Dumbrăvița, în prelungiri, au fost ceva nervi.

Jucătorul Ceahlăului Mario Petkov l-a scuipat pe brancardier și a primit direct eliminare, după ce arbitrul de rezervă i-a comunicat situația ”centralului” Marius Omuț. Fotbalistul ar fi invocat, pentru nervii săi, faptul că brancardierul i-ar fi ”ascuns” mingea la o repunere.

Asta, după ce, în minutul 83, Dragan Paulevici i-a făcut reproșuri lui Omuț, care au dus la al doilea avertisment și eliminarea sa.

Cosmin Stan, de-a dreptul isteric la finalul meciului în care Dumbrăvița a bifat menținerea în Liga 2. Gesturi reprobabile pentru cel care este și cadru didactic!

După ultimul fluier, moment care a consfințit salvarea Dumbrăviței de la retrogradare, Cosmin Stan, cu ecusonul de antrenor în mană și deplasat mult în stânga băncii sale tehnice, în condițiile în care mingea și privirile erau aproape de careul din partea dreaptă, a alergat spre Stefan Krell, aflat cu spatele.

Antrenorul Dumbrăviței a aruncat în austriac cu legitimația sa, iar apoi s-a dus în fața sa și aproape că i-a dat un cap în gură portarului, care nu înțelegea ce se întâmplă. Stan i-a aruncat vorbe grele goalkeeperului, iar apoi a fugit spre partea cealaltă a terenului, unde s-a aruncat în genunchi și de jos a aplaudat spectatorii din acea tribună.

Nu s-a terminat totul, fiindcă Stan a mers apoi spre cealaltă tribună aflată vizavi de băncile de tehnice, iar în momentul în care a trecut prin dreptul ieșirii din stadion a dat ochii cu preparatorul fizic al Ceahlăului, Ferenc Bajko, căruia i-a adresat cuvinte care nu pot fi reproduse. În apropiere a ajuns și un alt membru al staffului nemțenilor, maseurul Ioan Stan, care și el a fost insultat de antrenorul principal al Dumbrăviței. Stan a strigat înjurături cu tente sexuale, cu referiri la termenii colocviali ai genitalelor masculine, și i-a transmis să plece înapoi la Piatra Neamț.

Gesturi reprobabile pentru un antrenor care este și profesor de sport la o unitate de învățământ, nu în Dumbrăvița.

Gesturile nu au fost sesizate pe moment de arbitru sau delegatul de joc, astfel că, din informațiile noastre, nu s-au menționat în raportul de joc, iar Stan, dacă nu se va autosesiza cineva, va scăpa fără nicio pedeapsă!

Video cu gesturile reprobabile ale lui Cosmin Stan, la finalul meciului CSC Dumbrăvița – Ceahlăul 1-1:

În genunchi în fața suporterilor înainte de Paștele Morților!

Pe de altă parte, Cosmin Stan a fost bucuros în fața spectatorilor. După fluierul final al meciului cu Ceahlăul a mers la una dintre tribune și a îngenuncheat efectiv în fața suporterilor alb-verzi.

Tot în genunchi a terminat și CSC Dumbrăvița acest sezon, al doilea petrecut la nivelul eșalonului secund.

După aceste scene nu neapărat demne de un antrenor de acest nivel, Stan l-a expediat și pe ofițerul de presă al clubului, care îl chema la declarații.În locul său a vorbit portarul Paul Toroc, în vârstă de 19 ani. Stan nu a vorbit nici înainte de joc, atunci declarații oferind Fabiano Cibi și Răzvan Morariu, tineri de 19, respectiv 22 de ani.

Cu o săptămână înainte, la Mioveni, antrenorul Dumbrăviței a spus că a dat afară jucători în iarnă deoarece deveniseră o ”echipă murdară”. El a mai precizat și că în Liga 2 există ”cu siguranță echipe murdare”.

  • Cosmin Stan (50 de ani) este antrenorul echipei CSC Dumbrăvița din mai 2021. Cu el pe bancă s-a reușit promovarea în Liga 2, în vara anului 2022, și tot cu el s-a realizat menținerea în eșalonul secund două sezoane la rând. Cu timișenii a ajuns pentru prima dată să antreneze în Liga 2.

Foto:Jozsi Leczki (Mediafax Foto) și CSC Dumbrăvița
Video: Dumbrăvița TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-s-a-salvat-de-la-retrogradare-in-fata-ceahlaului-19315588

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-remizat-cu-dumbravita-asa-cum-a-facut-o-si-cu-dejul-19315501

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-retrogradat-in-liga-3-19315455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/clasamentele-finale-din-play-out-ul-ligii-2-19315458

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-din-play-out-ul-ligii-2-cele-sase-meciuri-incep-la-ora-1100-astazi-aflam-ultima-echipa-care-se-salveaza-si-pe-ultima-care-retrogradeaza-19315363

Anda DELIU 12 May. 2024, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă