Concordia a învins la scor CS Dinamo în primul amical din 2023. Tamaș a jucat o repriză, Rusescu nu a evoluat

Marius ANGHEL 20 Jan. 2023, 20:39 Liga 2
Concordia a învins la scor CS Dinamo în primul amical din 2023. Tamaș a jucat o repriză, Rusescu nu a evoluat

Concordia Chiajna a obținut o victoria la scor în primul amical disputat în această campanie de pregătire de iarnă. Însă nici adversarul nu a fost unul de speriat.

Echipa lui Eugen Trică a trecut cu 4-0, la Buftea, de CS Dinamo București, formația Ministerului de Interne situată pe locul 5 în Seria a 4-a a Ligii 3.

Concordia, 4-0 cu CS Dinamo în primul amical al iernii

Programată inițial sâmbătă, partida amicală dintre Concordia și CS Dinamo s-a desfășurat cu o zi mai devreme, vineri, 20 ianuarie, pe terenul de iarbă al bazei de la Buftea a FRF.

La pauză a fost 1-0 pentru divizionara secundă, după reușita lui Mediop Ndiaye din minutul 38. În partea secundă au mai înscris Claudiu Negoi, în minutele 50 și 74, și Adrian Cierpka, în minutul 55.

Potrivit informațiilor furnizate de Concordia, antrenorul Eugen Trică ”a folosit tot lotul de jucători avut la dispoziție”.

În prima repriză au evoluat: Martin Chudy – George Călințaru, Gabriel Tamaș, Alexandru Stănică, Sorin Bușu – Adrian Niță, Giovani Ghimfuș, Dorin Codrea, Raoul Cristea, Sammy Skytte – Mediop Ndyaye.

După pauză au mai intrat: Iustin Popescu – Leonard Alexandrescu, Radu Simion, Luka Maric, Gabriel Goicea, Adrian Cierpka, Silviu Pană, Claudiu Negoi, Ramon Gașpar, Adrian Voicu și Albert Voinea.

  • CS Dinamo a fost condusă de pe margine de managerul Dănuț Lupu, cu toate că Marius Bratu anunțase la finalul anului trecut, în decembrie, că e noul antrenor al echipei din Liga 3.

Gabriel Tamaș a evoluat în prima repriză, Rusescu nu a jucat deloc. Un jucător pus pe liber de Tunari, în probe

După cum se poate observa, dintre noutățile prezente în lot încă de la reunire, în prima repriză au evoluat Tamaș (Petrolul), Niță (Unirea Constanța) și Cristea (Metaloglobus). În partea secundă au intrat și Popescu (CS Mioveni), Pană (Poli Timisoara) și Gașpar (Campionii FC Argeș).

Gabriel Goicea, utilizat în partea secundă, este un fundaș care în prima parte a sezonului a fost la CS Tunari (Liga 3) și care în această iarnă a fost pus pe liber. La Concordia este în probe.

Dintre cei 28 de jucători prezenți la reunire, în acest amical nu au fost utilizați Yanis Stanciu, Paul Pațurcă, Vlad Mihalcea, Mihai Constantinescu, Ionuț Catrina, Andreas Burcea și Raul Rusescu. Stafful Concordiei susține că Mihalcea, Constantinescu și Catrina sunt accidentați, iar ceilalți ”au făcut antrenament pentru că antrenorul a dorit să vadă jucătorii noi”.

Următorul test, cu Progresul Spartac

Acesta a fost primul amical susținut de Concordia în această iarnă. Următorul se va desfășura tot la Complexul Național de Fotbal Buftea, miercuri, 25 ianuarie, împotriva colegei de campionat Progresul Spartac.

Până la plecare în cantonamentul din Turcia, unde va sta în perioada 30 ianuarie – 10 februarie, o va mai întâlni pe CS Tunari, în data de 28 ianuarie. Ulterior, după revenirea din Antalya, Concordia va mai avea un test cu Steaua, pe 18 februarie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-ce-n-a-semnat-gabi-tamas-cu-fc-brasov-desi-s-a-antrenat-cu-echipa-lui-dan-alexa-nu-am-vazut-dorinta-asta-fostul-international-dezvaluiri-despre-trecutul-sau-stegar-19258182

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-s-a-reunit-cu-un-lot-de-28-de-jucatori-sase-fiind-nou-veniti-ovidiu-herea-va-parte-din-stafful-lui-eugen-trica-19258060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-moment-haios-la-prezentarea-lui-gabi-tamas-la-concordia-chiajna-si-a-pus-ochelarii-pentru-a-l-privi-pe-noul-sau-jucator-e-adevarat-deci-tu-esti-ma-bucur-foarte-mult-19257988

Marius ANGHEL 20 Jan. 2023, 20:39 Liga 2
Pe aceeași temă