Frustrare la FK Miercurea Ciuc după ratarea play-off-ului! Președintele Zoltan Szondi, surprins de determinarea jucătorilor de la FC Brașov: ”Au jucat de parcă intrau în Champions League. Au stat cazați la un hotel de patru stele”

Adi MARICA 14 Mar. 2022, 10:29 Liga 2
Frustrare la FK Miercurea Ciuc după ratarea play-off-ului! Președintele Zoltan Szondi, surprins de determinarea jucătorilor de la FC Brașov: ”Au jucat de parcă intrau în Champions League. Au stat cazați la un hotel de patru stele”

Supărare mare la Miercurea Ciuc după egalul cu FC Brașov, scor 1-1, rezultat care i-a făcut pe ciucani să rateze participarea pentru al doilea sezon consecutiv în play-off-ul Ligii 2.

Zoltan Szondi, intrigat de cum s-a schimbat situația de la Brașov de la o zi la alta

Președintele celor de la Miercurea Ciuc, Zoltan Szondi, s-a arătat suprins de determinarea echipei antrenate de Călin Moldovan! Acesta a arătat cu degetul și spre modul cum a abordat această deplasare delegația celor de la FC Brașov.

”Aveam toate argumentele pentru a merge în play-off, dar am desconsiderat adversarul și urmarea s-a văzut. E un rateu foarte mare și, din păcate, ne-am îndepărtat cam de toate obiectivele, pentru că, dacă ați văzut primul ”11”, nici copiii din academie de la noi nu mai joacă, nici rezultate nu avem. Eu zic că insuccesul este o consecință logică. Ne-am îndepărtat de acele obiective cu care ne-am tot lăudat. Să nu uităm că am început cu cinci înfrângeri. Nu vreau să dau sentințe la cald, ce s-a întâmplat și cine este de vină. Bineînțeles că la un eșec, cum este cel de azi, toată lumea este de vină, inclusiv și eu, pentru că eu sunt președintele clubului. O să  avem o ședință, discutăm cum mergem mai departe, dar așa nu prea are rost să mergem mai departe.

Hai să nu vorbim de ce colcăie în adâncurile fotbalului românesc. Și eu am fost surprins ieri că m-am întâlnit cu delegația foarte numeroasă brașoveană la hotelul de patru stele din Miercurea Ciuc. Aceeași echipă care acum două săptămâni spunea că nu are bani nici de apă acum a venit cu o zi înainte pentru un meci la o depărtare de 100 de kilometri și a jucat de parcă intrau în Champions League. Dar bravo lor, bravo celor care i-au motivat, dar noi pe mâna noastră am pierdut. Vom avea o ședință de analiză, la obiect, și vom decide ce vom face mai departe”, a spus, la Metropola TV, Zoltan Szondi.

FK Miercurea Ciuc are 11 meciur iconsecutive fără înfrângere. Szondi: ”Recordul a rămas”

FK Miercurea Ciuc a ratat play-off-ul cu toate că are o serie de 11 meciuri fără înfrângere în campionat, dintre care 8 sunt victorii.

”Recordurile astea numai în statistică au importanță. Recordul a rămas, pentru că nici acum nu am pierdut. Am pierdut numai play-off-ul, meciul nu l-am pierdut”, a mai spus Szondi.

1-1 s-a terminat jocul disputat sâmbătă între FK Miercurea Ciuc și FC Brașov, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc, în etapa a 19-a a Ligii 2, după golurile marcate de Salvatore Marrone (40′), pentru ciucani, respectiv Eduard Lambrinoc (42′), pentru brașoveni.

Harghitenii se puteau califica în play-off și cu un egal, cu condiția ca FC Buzău să piardă acasă cu Concordia Chiajna, lucru care s-a întâmplat (scor 0-1), iar Unirea Slobozia să nu câștige meciul de pe teren propriu cu Ripensia, fapt care nu s-a petrecut (scor 1-0).

Federalul Mihai Stoichiță a luat masa cu Zoltan Szondi, în seara dinainte de meci

Surprinzător, vineri seara, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a luat cina în hotelul în care au fost cazați brașovenii, împreună cu Zoltan Szondi, președintele echipei FK Miercurea Ciuc.

De altfel, Stoichiță a și fost prezent la meci, unde a fost invitat la oficială de șefii clubului din Miercurea Ciuc. Oficiali ai FRF participă des la meciurile de acasă ale harghitenilor, ca invitați.

Președintele FC Brașov, Ioan Mărginean, nu a putut fi contactat pentru a-și expune un punct de vedere.

  • Cu 33 de puncte și clasată pe locul 7 la finalul sezonului regular al Ligii 2, FK Miercurea Ciuc merge în Grupa A a play-out-ului, alături de Metaloglobus București, Politehnica Iași, CS Comunal Șelimbăr, Politehnica Timișoara, Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila.

Foto: Zoltan Pal (FK Miercurea Ciuc)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-s-a-incurcat-de-vecinii-din-brasov-si-a-ratat-play-off-ul-valentin-suciu-ne-am-pierdut-cu-firea-nu-am-avut-minte-limpede-19223143

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-tras-ciucul-in-play-out-calin-moldovan-dupa-remiza-de-la-miercurea-ciuc-toata-lumea-ne-dadea-ca-victima-sigura-a-fost-un-meci-de-lupta-si-cred-ca-rezultatul-este-echitabil-19222965

https://liga2.prosport.ro/seria-1/componenta-celor-doua-grupe-de-play-out-ale-ligii-2-poli-timisoara-poli-iasi-si-fc-brasov-printre-echipele-care-se-vor-lupta-pentru-a-evita-barajul-de-mentinere-retrogradare-19222905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-a-sezonului-regular-de-liga-2-opt-meciuri-sunt-programate-de-la-ora-1400-azi-aflam-ultimele-doua-echipe-calificate-in-play-off-respectiv-componenta-grupelor-de-play-out-19222782

Adi MARICA 14 Mar. 2022, 10:29 Liga 2
Pe aceeași temă