FOTO | Noul autocar al lui ”U” Cluj arată spectaculos. Seamănă cu cel al lui Juventus

Vlad MĂCICĂȘAN 25 Oct. 2020, 14:38 Liga 2

Universitatea Cluj punctează în continuare la capitolul imagine și este clubul din Liga 2 care încearcă să iasă cel mai mult în evidență la acest aspect.

După prezentarea transferului lui Gabi Tamaș și al noului echipament în stilul marilor echipe din Europa, ”U” Cluj are de astăzi și un nou autocar. Acesta este negru, culoare în care și Juventus a ales să-și vopsească autocarul oficial.

”U” Cluj are autocar nou, unul care se aseamănă cu cel al marelui Juventus

Spre deosebire de italieni, clujenii au ales să-l personalizeze însă și mai mult. Pe partea stângă au fost imprimate simbolurile echipei: o șapcă roșie și o imagine cu stadionul Cluj Arena. Acolo apare și o imagine de bucurie a jucătorilor, de la un meci din acest sezon.

Oficialii lui ”U” Cluj îi vor îndupleca și pe suporteri cu noul autocar. ”Cluj Napoca suntem noi”, scrie pe noul autocar, ceea ce este o scandare a fanilor, folosită în special la partidele cu CFR.

Noul autocar al Universității Cluj va fi inaugurat la meciul pe care echipa îl are luni, de la ora 18:00, în deplasare la CS Mioveni, în cadrul etapei a 9-a a Ligii 2.

În acest moment, după desfășurarea a șapte meciuri din etapa a 9-a, ”U” Cluj o cupă locul 5 în Liga 2, cu 14 puncte acumulate în opt meciuri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-9-sase-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-metaloglobus-poate-urca-pe-locul-1-cu-o-victorie-obtinuta-cu-ciucul-partida-de-la-buzau-a-picat-rapid-sta-19153909

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-poate-ramane-fara-un-fotbalist-important-in-iarna-exista-posibilitatea-sa-ajunga-in-liga-1-tin-permanent-legatura-cu-ei-sunt-oameni-corecti-19153228

Vlad MĂCICĂȘAN 25 Oct. 2020, 14:38 Liga 2
Pe aceeași temă