Plecat de la Minaur Baia Mare, Senad Jarovic va juca în Liga Campionilor. Atacantul german a prins o mutare neașteptată

Andrei PASCU 25 Jun. 2023, 11:50 Liga 3
Plecat de la Minaur Baia Mare, Senad Jarovic va juca în Liga Campionilor. Atacantul german a prins o mutare neașteptată

Senad Jarovic (25 de ani) a plecat din România din nou, în urma retrogradării în Liga 3 cu Minaur Baia Mare. Atacantul a prins însă un contract foarte bun, în Macedonia de Nord, la prim divizionara Struga Trim & Lum.

Noul club al lui Jarovic, care l-a și prezentat pe jucător, va evolua în preliminariile Ligii Campionilor în sezonul următor. Vârful de 1.97 m a mai jucat în România, înainte de Minaur Baia Mare, pentru Petrolul.

Senad Jarovic, fostul atacant al echipei Minaur Baia Mare, va juca în Liga Campionilor

Senad Jarovic este născut în Germania, dar are și cetățenie de bosniac, de unde sunt originari părinții săi. În vara anului 2021 semna pe două sezoane cu Petrolul, însă despărțirea de prahoveni a avut loc după doar un sezon. Nu a confirmat așteptările, chiar dacă la un moment dat a părut a fi o descoperire bună.

La Petrolul, în campionatul Ligii 2, a prins 17 meciuri, doar șapte ca titular. După promovarea în prima ligă, Petrolul a renunțat la serviciile sale. În prima parte a sezonului trecut, până să ajungă la Minaur Baia Mare, a jucat la FK Sloboda Tuzla, în Bosnia-Herţegovina. A evoluat în opt meciuri.

În cariera sa a mai evoluat pentru NK Domzale (Slovenia), NK Dob (Slovenia), Spartak Trnava (Slovacia), Sonderiyske (Danemarca), Zlate Moravce (Slovacia), SKF Sered (Slovacia) și NK Radomlje (Slovenia).

Referitor la ultima experiență, de la Minaur Baia Mare, Jarovic a ajuns la echipă la începutul anului, în ianuarie, și a prins șapte meciuri, trei în sezonul regular și patru în play-out. A marcat doar un gol, în campionatul regular.

Acum, atacantul va evolua în Liga Campionilor cu Struga Trim & Lum, care în primul tur preliminar ca întâlni FK Zalgiris (Lituania).

Anunțul formației din Macedonia de Nord

Minaur Baia Mare a rezistat doar un sezon în Liga 2

Minaur Baia Mare a terminat pe locul 6 în Grupa A a play-out-ului de Liga 2, cu 29 de puncte, la trei puncte peste ultima clasată, poziția a 7-a, Poli Timișoara. Maramureșenii au terminat la 10 puncte de locul 5, Metaloglobus.

În ultimele cinci meciuri anterioare duelului cu CS Comunal Șelimbăr, din runda trecută, elevii lui Vasile Miriuță nu pierduseră în Liga 2. În ultima rundă a sezonului regular au făcut 1-1 cu Gloria Buzău, iar în play-out au debutat cu un succes, 2-1 cu Poli Timișoara, după care au făcut 0-0 cu Metaloglobus. A urmat o nouă remiză, 1-1 cu FK Miercurea Ciuc, iar apoi a venit egalul cu Unirea Slobozia, scor 0-0.

În etapa a 6-a a fost înregistrat eșecul cu CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu, scor 0-1, iar acum înfrângerea cu CSM Slatina, din deplasare, scor 0-1.

Liga 3 va fi abordată de Minaur Baia Mare cu un nou antrenor, Ciprian Danciu, dar și cu multe schimbări de lot. Maramureșenii renunță la jucătorii cu experiență și se axează pe tineri și pe fotbaliști din județ.

Foto: Minaur Baia Mare și George Filip (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/liga-4/csc-peciu-nou-a-promovat-in-liga-3-cu-o-victorie-mai-putin-concludenta-ca-in-tur-in-fata-echipei-din-geoagiu-vom-vedea-ce-facem-pe-viitor-19275953

https://liga2.prosport.ro/liga-4/mansa-retur-a-barajului-de-promovare-in-liga-3-cele-20-de-jocuri-incep-de-la-ora-1730-19275847

https://liga2.prosport.ro/liga-3/lotus-baile-felix-a-cedat-un-fotbalist-in-superliga-romaniei-19275776

https://liga2.prosport.ro/liga-3/lotus-baile-felix-a-cedat-un-fotbalist-in-superliga-romaniei-19275776

https://liga2.prosport.ro/liga-3/motivul-despartirii-lui-costel-ilie-de-inainte-modelu-va-antrena-o-echipa-din-prima-liga-19275627

Andrei PASCU 25 Jun. 2023, 11:50 Liga 3
Pe aceeași temă