FK Miercurea Ciuc începe play-off-ul contra unei formații pe care a acuzat-o că e posibil să nu își apere corect șansele. Robert Ilyeș, reacția după stabilirea țintarului

Andrei PASCU 19 Mar. 2024, 16:13 Liga 2
FK Miercurea Ciuc începe play-off-ul contra unei formații pe care a acuzat-o că e posibil să nu își apere corect șansele. Robert Ilyeș, reacția după stabilirea țintarului

FK Miercurea Ciuc începe play-off-ul Ligii 2 contra unei formații pe care a acuzat-o că e posibil să nu își apere corect șansele. Va întâlni liderul CSC Șelimbăr în prima din cele 10 runde care vor avea loc în grupa pentru promovare, iar duelul se va disputa săptămâna următoare, pe teren propriu pentru formația ciucană.

Tragerea la sorți pentru stabilirea țintarului play-off-ului Ligii 2 a fost analizată de antrenorul Robert Ilyeș, care a declarat, într-o scurtă reacție, și că este mulțumit că primul meci va avea loc pe teren propriu.

FK Miercurea Ciuc începe play-off-ul Ligii 2 contra CSC Șelimbăr

FK Miercurea Ciuc începe cursa pentru promovarea directă, pentru că este sigură de prezența în barajul de promovare. Robert Ilyeș vrea ca echipa lui să ia startul cu victorie în play-off, mai ales pentru că începe grupa de pe ultimul loc, 6, cu 32 de puncte, iar până la Gloria Buzău, locul 4, în acest moment echipă clasată pe loc direct promovabil, este un ecart de două puncte.

Dincolo de tot ce se va întâmpla în play-off, Robert Ilyeș așteaptă ca jucătorii săi să continue seria pozitivă și să reușească, dacă va fi cazul, pe mâna lor clasarea pe un loc direct promovabil în SuperLiga României.

Robert Ilyeș, analiza programului echipei FK Miercurea Ciuc

Apoi, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 2, FK Miercurea Ciuc va întâlni, în deplasare, Unirea Slobozia, principala favorită la un loc promovabil direct în prima divizie.

E bine că începem acasă, dar va fi foarte bine dacă vom câștiga. Începem cu liderul, nu va fi un meci ușor, dar mai devreme sau mai târziu trebuie să jucăm cu toate echipele acasă și în deplasare.

Nu se poate spune nici că ne bucurăm, nici că ne plângem din cauza tragerii la sorți, trebuie să fim mai buni decât ceilalți dacă vrem să promovăm direct în prima ligă”, a declarat antrenorul Robert Ilyeș, conform site-ului oficial al clubului din Liga 2.

De pe locul 6 începe play-off-ul FK Miercurea Ciuc

Până să se reia campionatul Ligii 2, până la prima rundă din 2024, gruparea din Miercurea Ciuc ocupa locul 10 în clasament, cu 22 puncte, iar acum e pe 6, cu 32 de puncte, la un punct de poziția a 5-a, CS Mioveni.

Un succes în runda care urmează în Liga 2, prima din play-off-ul acestui sezon, ar putea plasa FK Miercurea Ciuc pe locul 4, dar are nevoie ca CS Mioveni și Gloria Buzău și (locul 4, 34 de puncte), care se întâlnesc în meci direct, să remizeze.

Prima etapă din play-off are loc în jurul datei de 30 martie, weekendul următor urmând să fie pauză în campionat, pe durata acțiunilor echipelor naționale. Robert Ilyeș a programat un amical pentru elevii săi, sâmbătă, 23 martie, de la ora 13:00, la Miercurea Ciuc, cu prim-divizionara Sepsi OSK.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-play-off-ului-ligii-2-editia-2023-2024-19303410

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-play-out-ului-ligii-2-editia-2023-2024-19303414

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zoltan-szondi-i-a-raspuns-antrenorului-corvinului-19303396

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-i-a-raspuns-lui-zoltan-szondi-19302799

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incepe-lupta-psihologica-din-play-off-ul-ligii-2-reactia-lui-zoltan-szondi-19302715

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-vrea-sa-renunte-la-5-jucatori-inainte-de-startul-play-out-ului-19303418

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-reactie-a-lui-dan-alexa-dupa-ce-a-preluat-cs-tunari-19303404

Andrei PASCU 19 Mar. 2024, 16:13 Liga 2
Pe aceeași temă