EXCLUSIV | Primele măsuri la Poli Iași după seria negativă de rezultate. Salariile au fost blocate și echipa are obiectiv clar pentru următoarele meciuri: ”Nu mai merge așa”

Narcis POHOAȚĂ 25 Oct. 2021, 20:33 Liga 2
EXCLUSIV | Primele măsuri la Poli Iași după seria negativă de rezultate. Salariile au fost blocate și echipa are obiectiv clar pentru următoarele meciuri: ”Nu mai merge așa”

Eșecul de pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 1-3, al treilea consecutiv în campionat și al patrulea în cinci meciuri jucate în acest sezon în Copou, nu a rămas fără urmări la Poli Iași. Oficialii clubului au avut luni dimineață o ședință cu jucătorii și stafful în vestiar, iar decizia conducerii a fost blocarea salariilor la echipă până la redresarea situației.

Salarii blocate la Poli Iași după trei înfrângeri consecutive

Condiția pusă de către conducere pentru deblocarea salariilor este obținerea a șase puncte în următoarele două runde, cu ultima clasată Dacia Unirea Brăila, în deplasare, și acasă cu Unirea Slobozia (locul 8).

”Am avut o discuție astăzi cu jucătorii și cu stafful tehnic și am decis să blocăm salariile, din cauza rezultatelor proaste din ultima vreme. Este inadmisibilă maniera în care am pierdut meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu! Le-am cerut jucătorilor să se trezească, pentru că nu mai merge așa. Noi, conducerea, ne-am făcut datoria față de jucători până acum. Când ne vor convinge că merită să primească salariile, vom debloca banii”, a declarat, pentru Liga2.ro, managerul general Florin Briaur.

Costel Enache: ”Lumea din club e supărată pentru lipsa de atitudine. Am înțeles decizia”

Antrenorul Costel Enache a explicat că decizia conducerii a fost luată de comun acord cu stafful tehnic. Acesta spune că nu atât eșecul deranjează, cât maniera în care s-a conturat, prin lipsa de atitudine a jucătorilor.

”S-au blocat salariile, până când o să vedem atitudine și până când vom arăta așa cum vrea toată lumea. Sunt lucruri care în fenomenul nostru pot avea efect. Am vorbit mult pe tema asta, ne-am gândit mult dacă e bună măsura, am stat de vorbă despre acest aspect. Am înțeles decizia. Și noi, stafful, suntem în aceeași situație ca și jucătorii. Lumea din club e supărată pentru lipsa de atitudine. Poți să pierzi, acceptăm înfrângerea, dar când am făcut tot ce a depins de noi pentru a câștiga. Dar noi nu am făcut totul la meciul cu Viitorul Pandurii”, a declarat antrenorul Costel Enache.

Poli Iași ocupă locul 13 în clasamentul Ligii 2 după 11 etape, cu 12 puncte acumulate, la fel ca nou-promovata Unirea Dej, care are însă un golaveraj inferior. În etapa a 12-a, echipa din Copou joacă în deplasare la Dacia Unirea Brăila (locul 20, 2 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Zoltan Pal / FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducerea-clubului-poli-iasi-pune-tunurile-pe-jucatori-dupa-al-treilea-esec-consecutiv-inregistrat-in-campionat-nu-au-nicio-scuza-nimeni-nu-si-poate-bate-joc-de-poli-iasi-elevii-19207036

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-dupa-esecul-iasiului-cu-viitorul-pandurii-am-fost-lenti-am-jucat-cam-pe-varfuri-si-am-fost-dominati-la-capitolul-atitudine-19206882

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dezastru-in-copou-poli-iasi-a-pierdut-al-treilea-meci-consecutiv-1-3-pe-teren-propriu-cu-viitorul-pandurii-si-incepe-sa-aiba-emotii-la-retrogradare-19206602

Narcis POHOAȚĂ 25 Oct. 2021, 20:33 Liga 2
Pe aceeași temă