EXCLUSIV | Nicolae Croitoru, noul antrenor al echipei Poli Timișoara! A asistat la meciul cu Brăila

Anda DELIU 02 Oct. 2021, 18:54 Liga 2
EXCLUSIV | Nicolae Croitoru, noul antrenor al echipei Poli Timișoara! A asistat la meciul cu Brăila

Victoria celor de la Poli Timișoara cu Dacia Unirea Brăila, la scorul de 2-0, a fost privită din tribună de iminentul nou antrenor, Nicolae Croitoru. El a fost surprins de reportarul Liga2.ro în timp ce cobora alături de conducere și se îndreapta spre vestiare.

Croitoru, fost antrenor în Liga 2 la Chindia Târgoviște, cu care a jucat barajul de promovare pierdut la lovituri de departajare cu FC Voluntari, îi va lua locul lui Dorin toma, demis după eșecul de duminica trecută, 1-2 la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii.

Nicolae Croitoru nu a fost la meciul Pucioasei, unde e antrenor

FC Pucioasa, echipa unde antrenor principal este Nicolae Croitoru, a jucat astăzi acasă cu satelitul Hermanstadtului, și s-a impus fără probleme, cu 6-1.

În acest timp, chiar la ora simultan, Nicolae Croitoru era la tribuna oficială de la ”Dan Păltinișanu”. El a coborât deodată cu rectorul Florin Drăgan, directorul sportiv Călin Rosenblum, managerul sportiv Marius Cociu, dar și observatorii meciului. Toate aceste persoane s-au îndreptat spre vestiare.

Antonio Foale a confirmat sosirea lui Croitoru la Poli

După meci, la interviuri, antrenorul secund Antonio Foale a confirmat că Nicolae Croitoru e noul antrenor al Politehnicii.

”Da. Păi cred că știți. Da. (n.r. – întrebat dacă rămâne în staff) Deocamdată nu știu. Vedem la primul antrenament”, a spus Foale.

De altfel, se pare că Croitoru a fost sunat și vara trecută, înainte de aducerea lui Dorin Toma.

Nicu Croitoru a condus Chindia în perioada iulie 2014 – iunie 2018, el promovând echipa târgovișteană în Liga 2 și fiind aproape de promovarea în Liga 1. Ulterior, acesta a pregătit o grupă de juniori a CSȘ Târgoviște, iar în iunie 2020 a preluat FC Pucioasa.

Liga2.ro a încercat să obțină o reacție și din partea lui Nicolae Croitoru, însă acesta nu a răspuns apelurilor telefonice.

  • Cu acest succes de astăzi, Poli Timișoara a ajuns pe locul 13 în Liga 2, cu 10 puncte, la egalitate cu Ripensia, care are un golaveraj superior. În pauza competițională, timișorenii vor juca un amical cu CSC Ghiroda, iar la reluarea campionatului, peste două săptămâni, vor juca în deplasare la Unirea Slobozia.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-se-impune-usor-cu-dacia-unirea-braila-intr-un-meci-in-care-galeria-a-protestat-si-nu-a-cantat-19203854

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-unirea-slobozia-se-joaca-de-la-ora-1400-ardelenii-pot-egala-la-puncte-ocupantele-locurilor-2-si-3-19203730

Anda DELIU 02 Oct. 2021, 18:54 Liga 2
Pe aceeași temă