EXCLUSIV | CFR trimite încă un jucător la „U” Cluj. Sebastian Mailat merge și el la echipa lui Falub

Continuă transferurile între rivalele din Cluj Napoca. După ce Andrei Mureșan a ajuns deja în lotul lui Adrian Falub, un alt fotbalist de la CFR va fi cedat la Universitatea.

Sebastian Mailat (22 de ani) este fotbalistul pentru care negociază Daniel Stanciu în aceste zile. Mijlocașul de bandă adus ca un jucător de mare perspectivă de CFR în 2017 de la ACS Poli Timișoara și-a făcut tot mai greu loc în lotul campioanei, iar în finalul anului a evoluat mai mult la echipa secundă a CFR-ului, în Liga 3.

Mailat a fost folosit de Dan Petrescu în actualul campionat doar în deplasarea de la Astana, din preliminariile Champions League, și în meciul cu Dinamo din etapa a 3-a a Ligii 2, în ambele partide evoluând câte 25 de minute.

Au așteptat decizia TAS

Transferul lui Mailat a stat în stand-by până când CFR a primit răspunsul favorabil din partea TAS și „verde” la transferuri.

Sebastian Mailat este al treilea jucător la care CFR renunță în această iarnă, după Andrei Mureșan și Răzvan Horj, ultimul plecat la Academica Clinceni.

În același timp, Universitatea Cluj mai bifează un transfer după ce și-a prezentat primele cinci achiziții ale iernii. Clubul de pe Cluj Arena i-a legitimat pe Bogdan Barbu, Robert Neciu, Andrei Mureșan, Cătălin Ștefănescu și Dragoș Penescu.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: Dan TĂ‚UȚAN / Mediafax Foto

Pe aceeași temă