Eusebiu Tudor a demisionat de la Metaloglobus după o ceartă cu Gigel Coman! Clubul, în negocieri avansate cu un antrenor fără contract de un an

Andrei PASCU, Marius ANGHEL 03 Sep. 2023, 16:08 Liga 2
Eusebiu Tudor a demisionat de la Metaloglobus după o ceartă cu Gigel Coman! Clubul, în negocieri avansate cu un antrenor fără contract de un an

Plecare de antrenor de la Metaloglobus, care a avut trecut în dreptul ”principalului” pe foaia de joc a partidei cu Campionii FC Argeș, de la Clinceni, antrenorul cu portarii, pe Costică Dumitru.

Antrenorul alături de care au început bucureștenii sezonul, Eusebiu Tudor, și-a dat demisia în urma partidei cu Dinamo, din Play-off-ul Cupei României, din cauza unei contre cu managerul sportiv Gigel Coman, din informațiile Liga2.ro.

Eusebiu Tudor și-a dat demisia de la Metaloglobus! Ianis Zicu, variantă

La finalul întâlnirii din Cupa României, în urma căreia Metaloglobus a părăsit competiția, Tudor s-a contrat cu Gigel Coman, iar ulterior a cerut ruperea contractului. Conducerea a acceptat solicitarea antrenorului, iar în duelul de sâmbătă, cu Campionii FC Argeș, terminat la egalitate, scor 1-1, a avut în dreptul antrenorului principal trecut antrenorul cu portarii.

Este de așteptat ca echipa Metaloglobus să numească un alt ”principal” în pauza competițională de la finalul acestei runde cu numărul cinci din Liga 2, pentru meciurile echipelor naționale, iar o variantă este, se pare, Ianis Zicu.

Antrenorul, liber de contract de exact un an, după experiența de jumătate de an de la Concordia Chiajna, a fost surprins în tribunele stadionului de la Clinceni, în timpul partidei cu piteștenii. Acesta a stat alături de patronul echipei, Imad Mohamad Kassas, cu care a discutat, semn că este o variantă, iar părțile par a fi, la prima vedere, foarte aproape să se înțeleagă, dacă nu s-au înțeles deja.

Ianis Zicu, în cărți pentru preluarea Metaloglobus. Ultima dată a pregătit Concordia Chiajna

Ianis Zicu (39 de ani) a pregătit ultima dată Concordia Chiajna, echipă pe care a preluat-o în partea a doua a sezonului trecut de Liga 2, după primul joc oficial din 2022, când îi lua locul lui Claudiu Niculescu.

Zicu a terminat cu echipa din Chiajna pe locul 5 din 6 în play-off și a participat la barajul de promovare cu Chindia, fiindcă Steaua (locul 4) nu a avut drept de promovare. Contra trupei din Târgoviște a câștigat meciul tur, 2-1 acasă, iar returul l-a pierdut la scorul de 0-1, după ce a încasat gol în prelungiri. Meciul a ajuns apoi până la lovituri de departajare, Chindia impunându-se cu 4-1 și menținându-se în prima divizie.

Pe banca echipei din Ilfov, Zicu a stat 22 de partide, înregistrând șapte victorii, patru egaluri și 11 înfrângeri. Anterior, el a mai pregătit din poziția de ”principal” fosta Farul din Liga 2, patronată de Ciprian Marica.

Metaloglobus, fără victorie în Liga 2

Metaloglobus e fără victorie în acest sezon de Liga 2. A înregistrat, în cinci meciuri, trei egaluri și două eșecuri, având un golaveraj de trei goluri marcate și cinci primite. Are 3 puncte, fiind pe locul 18, antepenultimul.

Devansează doar CS Tunari, 1 punct, și Progresul Spartac, 1 punct.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-csc-dumbravita-0-1-19283704

https://liga2.prosport.ro/seria-1/teren-modest-fotbal-pe-masura-in-cs-tunari-csm-ceahlaul-2-2-19283688

https://liga2.prosport.ro/special/live-text/etapa-a-5-a-de-liga-2-continua-duminica-cu-patru-partide-19283613

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-reactie-dupa-corvinul-concordia-2-2-19283645

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ciobanu-si-josemar-agostinho-s-au-despartit-de-ceahlaul-19283639

Andrei PASCU, Marius ANGHEL 03 Sep. 2023, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă