Emoții cu Buia la Mioveni. Mijlocașul echipei Viitorul Pandurii s-a prăbușit pe teren la pauză și a fost transportat la spital

Marius ANGHEL 24 Feb. 2020, 18:57 Campionat

Meciul de la Mioveni dintre CS Mioveni și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, desfășurat sâmbăta trecută și câștigat, surprinzător, de oaspeți cu 2-0, având în vedere pozițiile celor două echipe din clasament, s-a terminat rău pentru mijlocașul Darius Buia (25 de ani).

Fiul fostului fotbalist Romulus Buia a ajuns la spital la începutul reprizei a doua după ce i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe teren.

Imediat după fluierul de final al primei reprize, în drum spre vestiare, Buia s-a prăbușit pe teren. Au venit lângă el masorul echipei sale, dar și medicul Mioveniului și, până l-a urmă, l-au repus pe picioare, jucătorul fiind din câte se pare comoționat după un duel cu un adversar.

Buia a ajuns la vestiar sprijinit de masor, iar la începutul reprizei a fost schimbat. Cum încă acuza în continuare o stare de rău, jucătorul a fost dus la Ambulanță pentru îngrijiri medicale. Apoi, a fost chemată o altă Salvare, care l-a preluat pe mijlocaș și l-a dus la spital pentru câteva investigații.

La final, autocarul echipei Viitorul Pandurii a întârziat aproape o oră la stadion, așteptându-l pe jucător, care s-a alăturat, până la urmă, lotului, fiind în regulă.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 24 Feb. 2020, 18:57 Campionat
Pe aceeași temă