După ”FC U” Craiova, Concordia a încurcat și Petrolul în lupta pentru play-off. Claudiu Niculescu crede că jucătorii săi se puteau bate și acum la promovare, deși locurile retrogradabile sunt mai aproape de ei

Răzvan STÎNGĂ 11 Mar. 2021, 20:24 Liga 2

Claudiu Niculescu, antrenorul echipei Concordia Chiajna, s-a declarat destul de mulțumit de rezultatul meciului cu Petrolul, din etapa a 19-a din Liga 2. El a recunoscut că scorul de egalitate, 0-0, a fost unul echitabil pentru el și jucătorii lui, chiar dacă și-ar fi dorit cele trei puncte.

Claudiu Niculescu: ”Este un punct câștigat, dar ne-am dorit să câștigăm meciul”

A preciat în special evoluția din prima repriză, când a sesizat trei ocazii importante pentru Concordia Chiajna. Însă, jucătorii erau cu capetele plecate în vestiar, la finalul celor 90 de minute. Pentru ultimele etape de sezon regular, Claudiu Niculescu așteaptă și primele goluri, pentru că ilfovenii au scos același scor și runda trecută, cu U Craiova 1948 SA, tot pe teren propriu.

Va lucra la partea ofensivă și va încerca să scoată cele trei puncte în runda care urmează, cu Aerostar Bacău, în Moldova.

”Este un punct câștigat, dar ne-am dorit să câștigăm meciul. Și meciul trecut ne-am dorit să câștigăm punctele puse în joc. E păcat că nu am reușit. Nici acum nu am reușit și în prima repriză am avut trei ocazii mari. Au avut și ei două. În continuare, nu am ce să le reproșez jucătorilor, adică își doresc foarte mult și ei sunt frustrați, și ei sunt supărați. I-am văzut cu capetele jos în vestiar. Nu rămâne decât să le ridic moralul de mâine, pentru că ne așteaptă o perioadă grea. Un meci foarte greu la Bacău. Meci pe care trebuie să-l câștigăm.

La capitolul goluri avem zero în dreptul nostru, dar sunt convins că vor veni, pentru că vreau să reamintesc că și în meciul cu Craiova am avut șapte ocazii. Ăsta e un lucru pozitiv. Le-am spus și lor, au calitatea necesară, au valoarea necesară pentru a juca în play-off. Am spus încă de când am venit aici. Îi cunoșteam pe jucători înainte să vin, acum îi cunosc și mai bine și trebuie să fie încrezători. Locul din clasament nu e cel meritat.

Acum, asta e situația, e o situație neliniștită. E mai dificil, oriunde e, dar liniște nu e, pentru că locul din clasament nu ne-o dă”, a declarat Claudiu Niculescu la finalul partidei.

Claudiu Niculescu reactioneaza in meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si Petrolul Ploiesti, contand pentru Liga a-2-a Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna, joi 11 martie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Claudiu Niculescu, încrezător pentru sezonul următor, deși retrogradarea nu e un capitol închis acum 

Niculescu se gândește însă și la sezonul următor, când vrea ca formația din Ilfov să fie în play-off. Deși acum gândul retrogradării nu a trecut, lucru recunoscut și de el, vrea să formeze o echipă competitivă, care să arate cu totul diferit în stagiunea următoare.

E convins că jucătorii pot da un randament mai bun, remarcând faptul că lotul e unul valoros, care poate face Concordia Chiajna să viseze la mai mult de atât.

”Acești băieți se pot lupta pentru play-off și pentru promovare. De ce nu sunt acolo și sunt aici, e mai puțin important. Contează ce o să fie de acum înainte. Trebuie să ne concentrăm la momentul actual, ce trebuie să fie astăzi și în viitorul apropiat, pentru că ne așteaptă jocuri extrem de grele. Va fi o luptă crâncenă la retrogradare și trebuie să scoatem echipa din acea zonă”, a mai spus Claudiu Niculescu, la finalul jocului cu Petrolul, de la Chiajna.

Egalul cu Petrolul a dus-o pe Concordia Chiajna la cota 18 de puncte după 17 partide. E pe locul 14, în timp ce ploieștenii sunt pe locurile de play-off, pe 3. După meciul din etapa următoare, cu Aerostar, de la Bacău, Concordia Chiajna va mai juca acasă cu ASU Poli.

https://www.youtube.com/watch?v=mgBNCUItMfo

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-egal-care-ar-putea-s-o-coste-play-off-petrolul-a-jucat-modest-la-chiajna-a-urcat-pe-locul-3-dupa-remiza-cu-concordia-insa-finalul-etapei-o-poate-gasi-tot-sub-top-6-19173950

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-petrolul-se-joaca-de-la-ora-1700-ploiestenii-au-cel-mai-usor-meci-din-ultimele-trei-ramase-in-sezonul-regular-19173881

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-joaca-in-deschiderea-etapei-a-19-a-rapid-in-incheiere-cel-mai-interesant-joc-al-rundei-este-u-cluj-fc-u-craiova-programul-antepenultimei-etapei-a-sezo-19173489

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Mar. 2021, 20:24 Liga 2
Pe aceeași temă