Doliu la Slatina! A încetat din viață antrenorul Marius Popa

Marius ANGHEL 10 Jun. 2022, 17:45 Liga 3
Doliu la Slatina! A încetat din viață antrenorul Marius Popa

Veste tragică de la Slatina, chiar din partea clubului care în urmă cu două zile a obținut promovarea în Liga 2 în urma barajului jucat cu AFC Odorheiu Secuiesc.

Un fostul antrenor al echipei oltene, Marius Popa, care era șeful Centrului de Copii și Juniori al clubului, dar și director la CSȘ Slatina, a încetat din viață astăzi, 10 iunie 2022, la vârsta de 48 de ani.

Marius Popa, fost antrenor la CSM Slatina, a murit

Potrivit News Flux, Marius Popa fusese diagnosticat cu o formă de cancer pulmonar, iar joi seara s-a simţit rău şi a fost solicitată sprijinul ambulanţei, care l-a transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, cu saturaţie în oxigen de doar 30 la sută. ”Din păcate, eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar”, notează sursa citată, care mai scrie că de numele lui Popa se leagă prima promovare în Liga 3 a echipei CSM Slatina.

Acesta va fi înmormântat duminică, 12 iunie, la Cimitirul Strehareţi.

”O veste tristă zguduie lumea fotbalului slătinean, şi nu numai. Directorul Centrului de Copii şi Juniori al CSM Slatina, Marius Popa, s-a stins din viaţă, la doar 48 de ani.
Trupul neînsufleţit va fi depus sâmbătă, după-amiază, la domiciliul său din strada Constantin Brâncoveanu, nr. 15 ( zona Palatul de Justiţie).
Toţi cei care l-au cunoscut îl vor putea conduce duminică, 12 iunie, pe ultimul drum, înhumarea urmând să aibă loc la Cimitirul Strehareţi.
Condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, informează CSM Slatina.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-a-schimbat-portarul-chiar-inainte-de-loviturile-de-departajare-iar-simon-velcu-a-dus-o-in-liga-2-ovidiu-burca-la-prima-reusita-ca-antrenor-mi-am-asumat-un-risc-foarte-mare-19234641

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-aflate-in-joc-de-glezne-pentru-un-loc-in-liga-2-ce-sanse-au-pierzatoarele-barajelor-de-promovare-sa-fie-invitate-de-frf-si-ordinea-in-care-se-ocupa-posibilele-locuri-vacante-19234550

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-fost-jucator-la-rapid-uta-si-poli-timisoara-lesinat-pe-teren-a-oferit-momente-de-panica-in-finala-barajului-afc-odorheiu-secuiesc-csm-slatina-19234510

Marius ANGHEL 10 Jun. 2022, 17:45 Liga 3
Pe aceeași temă