Dezastru la CS Mioveni dacă nu câștigă barajul de promovare! Primarul: ”Îmi mențin afirmațiile: «Nu promovează, nu mai finanțăm!» Aștept urgent măsurile/sancțiunile”

Andrei PASCU 04 Aug. 2020, 19:40 Liga 2
Dezastru la CS Mioveni dacă nu câștigă barajul de promovare! Primarul: ”Îmi mențin afirmațiile: «Nu promovează, nu mai finanțăm!» Aștept urgent măsurile/sancțiunile”

CS Mioveni a ratat promovarea directă în Liga 1. Va merge la baraj, iar primarul orașului, Ion Georgescu, a declarat că își menține opinia în cazul în care echipa antrenată de Claudiu Niculescu nu va juca în sezonul următor în eșalonul superior. Este în continuare decis să oprească finanțarea, dacă meciurile de promovare – retrogradare cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1 vor fi pierdute.

Ion Georgescu: ”Îmi mențin afirmațiile: «Nu promovează, nu mai finanțăm!»”

Edilul Mioveniului speră ca măcar acest ultim mesaj transmis să îi motiveze pe jucători și să câștige partidele, dacă în ultima etapă din play-off, cu Petrolul pe teren propriu, nu s-a putut. CS Mioveni a cedat cu 1-2, iar dacă ar fi reușit să facă și un egal, ar fi terminat pe locul 2 și ar fi promovat direct în dauna rivalei Campionii FC Argeș.

  • CS Mioveni a deschis scorul în minutul 5 cu Petrolul, prin Mihai Ișfan. Oaspeții au revenit și au restabilit egalitatea până la pauză, prin reușita lui Sergiu Arnăutu din minutul 39. Ploieștenii au dat lovitura în minutul 58, prin Andrei Răduță.

”Dragi iubitori ai fotbalului din Mioveni

Sunt dezamăgit de rezultatele echipei de fotbal CS Mioveni. Este inadmisibil să conduci, într-un meci cu o miză atât de importantă și totuși să pierzi, pe teren propriu.

Ca om, ca suporter și primar al orașului cred că m-am consumat cel mai mult sub povara rezultatelor negative. Nu sunt de acord cu răutățile care circulă în spațiul public, pentru că am încercat continuu să asigur toate condițiile pentru sportul de performanță din oraș, pentru toți sportivii, fie că mă refer la fotbal, handbal, volei, judo, karate, etc., dar și tuturor secțiilor de copii.

Ca și dumneavoastră, sunt supărat și afectat de ce se întâmplă, însă, în mod obiectiv vă rog să conștienizați că nu eu joc în teren sub culorile clubului nostru. Sunt vulcanic, recunosc, dar o fac din dragoste pentru sport și performanță.

Îmi mențin afirmațiile – «Nu promovează, nu mai finanțăm!». Aștept urgent măsurile/sancțiunile consiliului de administrație ale clubului. Nu mă dezic de ceea ce am spus public după meciul pierdut cu UTA.

Acum, în cel de-al 13-lea ceas, mica șansă care mai există poate o vom putea fructifica la barajul de promovare! Cu o floare nu se face primăvară, dar speranța moare ultima”, a transmis Ion Georgescu pe pagina personală de Facebook.

Ion Georgescu: ”Dacă promovau aveau trei firme în spate în Liga 1”

Ion Georgescu a anunțat că în cazul în care echipa ar fi promovat în Liga 1, atunci trei sponsori privați ar fi venit lângă club. Nu a precizat dacă privații mai sunt dispuși să vină și în cazul în care CS Mioveni promovează în urma barajului.

”Cred că ce s-a întâmplat aseară (n.r. – după meciul cu Petrolul) are două componente, blesteme și neputință. Sau căciula prea mare. Vă aduceți aminte că în meciul de acasă cu UTA am avut o ieșire publică, în care am spus că timpul pe care eu îl voi mai petrece aici, dacă nu se obține promovarea, nu mai finanțez clubul. E blestem, pentru că a fost un meci foarte aprig. Dumnezeu a zis ca Argeșul să meargă, iar Mioveni să stea. E inadmisibil să pierzi cu 2-1, când conduci cu 1-0. Aștept de la Consiliul de Administrație sacțiuni și îmi mențin punctul de vedere. Suntem într-o vreme în care nu putem să facem experimente. Eu sunt cel mai afectat de cele întâmplate. Dacă cineva are ceva să-mi reproșeze… eu am apelat la multe persoane care să ajute în această perioadă.

Pot să spun că dacă promovau aveau trei firme puternice în spate în Liga 1. Foarte mulți spun că speranța moare ultima și că mai avem o șansă la baraj. Dacă noi nu am fost în stare în ultima etapă să facem un egal, considerați că vine Samantha peste noapte și vom fi în stare să batem vreo echipă din Liga 1?”, a declarat primarul pentru Argeș TV.

CS Mioveni a terminat play-off-ul Ligii 2 pe locul 3, cu 27 de puncte. Sub ea s-au clasat Turris Oltul Turnu Măgurele (26 de puncte), Petrolul și Rapid (ambele cu 25 de puncte, însă giuleștenii cu dezavantajul rotungirii de puncte). Trupa antrenată de Claudiu Niculescu a înregistrat două victorii, un egal și două înfrângeri.

CS Mioveni se va despărțit cel puțin de doi jucători în această vară. Fundașul Dean Beța (29 de ani) merge la Steaua, iar mijlocașul Marian Anghelina (29 de ani) tocmai a semnat cu nou-promovata în Liga 2 U Craiova 1948 SA.

https://www.facebook.com/florin.stoica.75286100/videos/840526386482334/UzpfSTEwMDAxMjExNzY5OTI0NTo5NzM5MjcxNzMwMjExOTc/?id=100012117699245&epa=SEARCH_BOX

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-anghelina-a-lasat-cs-mioveni-pentru-fc-u-craiova-mijlocasul-a-si-semnat-contractul-cu-echipa-lui-eugen-trica-19142515

https://liga2.prosport.ro/seria-1/barajul-de-promovare-mentinere-in-liga-1-a-ramas-in-dubla-mansa-in-datele-de-9-si-12-august-dinamo-e-ca-si-retrogradata-in-liga-2-poli-iasi-intalneste-cs-mioveni-pentru-ultimul-loc-din-prima-liga-19142479

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-resemnat-dupa-ce-mioveni-s-a-ales-doar-cu-locul-3-in-play-off-atat-am-meritat-ce-sa-spun-am-fost-ca-tenismenul-caruia-ii-e-frica-de-game-ul-decisiv-e-pesimist-19142053

Andrei PASCU 04 Aug. 2020, 19:40 Liga 2
Pe aceeași temă