Dan Alexa, debut cu eșec la FC Brașov: ”Sunt bucuros că am avut multe momente bune, supărător este rezultatul.” Acuză arbitrajul din meciul cu Șelimbăr: ”Am avut două penalty-uri evidente”

Adi MARICA 06 Aug. 2022, 16:47 Liga 2

FC Brașov a început noul sezon al Ligii 2 cu o înfrângere, 0-1 la Râmnicu Vâlcea cu CS Comunal Șelimbăr. La fel ca în sezonul trecut, sibienii și-au trecut în cont cele trei puncte.

Șelimbărul a arătat ca o echipă mai legată, în timp ce FC Brașov a ieșit la joc doar după primirea golului, venit în primele minute ale reprizei secunde.

FC Brașov a pierdut meciul de debut în noul sezon de Liga 2, la Vâlcea

Prima repriza a fost echilibrată, însă cu puține ocazii la cele două porți. Gele, respectiv Angelov, au avut șansa deschiderii scorului, însă nu au găsit spațiul porții din situații favorabile. Lucian Buzan a deschis scorul în debutul părții secunde, în minutul 49, cu un șut din plasat din mijlocul careului, după o centrare a lui Jele.

Jucătorii lui Dan Alexa s-au aruncat în atac, antrenorul a mutat ofensiv cu Chică-Roșă și Dan Spătaru, dar fără efect pe tabelă. Chică-Roșă a ratat cea mai mare ocazie, cap din 6 metri, după o centrare a lui Dumbravă, dar portarul gazdelor a fost salvat de transversală (74). În prelungiri, FC Brașov a cerut două lovituri de la 11 metri.

Dan Alexa: ”A fost un meci bun, dar tot ce contează este rezultatul. Am pierdut trei puncte care vor conta enorm”

Dan Alexa a debutat cu o înfrângere pe banca FC Brașov. Antrenorul bănățean spune că echipa sa a avut multe momente bune, dar a plătit scump o greșeală în defensivă.

Alexa a acuzat arbitrajul lui clujeanului Sorin Vădana, despre care spune că nu a acordat ”două penalty-uri evidente”.

”Supărator este rezultatul, mai ales că am primit gol la primul șut pe spațiul porții! A doua repriză am controlat jocul de la un capăt la altul. Din păcate pentru noi, am ratat patru-cinci situații mari de gol, am avut și o bară, dar și două penalty-uri care eu spun că au fost evidente. Sunt bucuros că am avut multe momente bune, dar trebuie să fim mai concentrați, pentru că o singură greșeală ne-a costat scump. Una peste alta, a fost un meci bun, dar tot ce contează este rezultatul. Am pierdut trei puncte care vor conta enorm”, a spus Dan Alexa la finalul meciului de la Vâlcea.

FC Brașov în meciul cu CS Comunal Șelimbăr: Micu – M. Burlacu (Chică-Roșă 58′), Fustar, Marc (Negrean 90′), Dumbravă (cpt.) – Sorsa, R. Lazăr, Rz. Iorga (Tud. Oltean 84′) – Lambrinoc (Spătaru 58′), Angelov, Saim Tudor (Vas. Constantin 84′). Rezerve neutilizate: Mikulic – Leonte, Lascu, Martinov.

Dan Alexa, pe lângă debutul său oficial la FC Brașov, a utilizat în primul ”11” mai mulți jucători care s-au alăturat echipei în această vară, precum Micu, Marc, Sorsa, Lazăr și Saim Tudor. Nou-veniții intrați pe parcurs au fost Chică-Roșă, Oltean și Spătaru.

Etapa viitoare, FC Brașov va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, nou-promovată care a început cu un eșec dur, 0-3 la Unirea Slobozia.

Concluziile lui Dan Alexa după CS Comunal Șelimbăr – FC Brașov 1-0:

https://www.youtube.com/watch?v=5p5mpEnga7g

Foto și video: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fara-victorie-in-amicale-cs-comunal-selimbar-castiga-la-debutul-in-noul-sezon-de-liga-2-1-0-cu-brasovul-lui-dan-alexa-lucian-buzan-gol-de-3-puncte-19239698

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-1-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-buftea-buzau-ramnicu-valcea-targu-jiu-si-dej-derby-ul-moldovei-are-startul-la-ora-1130-19239577

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-start-lansat-in-liga-2-a-invins-la-scor-concordia-chiajna-dar-daniel-oprescu-a-surprins-la-finalul-jocului-de-la-buftea-reactia-antrenorului-19239649

Adi MARICA 06 Aug. 2022, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă