Cristian Pustai, un monument de deznădejde după ce Ceahlăul a fost egalată în prelungiri de Chindia. ”Fotbalul te pedepsește când te joci cu situațiile”

Narcis POHOAȚĂ 19 Sep. 2023, 21:50 Liga 2
Cristian Pustai, un monument de deznădejde după ce Ceahlăul a fost egalată în prelungiri de Chindia. ”Fotbalul te pedepsește când te joci cu situațiile”

Ceahlăul Piatra Neamț a scăpat printre degete două puncte importante în fața unei contracandidate la lupta pentru play-off, fiind egalată de Chindia Târgoviște în prelungiri, pe teren propriu.

Nemțenii au deschis scorul în meciul din etapa a 6-a a Ligii 2 prin Patrick Petre, în minutul 27, au ratat alte câteva mari ocazii, dar imprecizia la finalizare și pasul înapoi făcut prematur le-au permis târgoviștenilor să revină în joc pe final și să egaleze pentru scorul de 1-1 prin Andrei Marc (90+1). Ba chiar să spere într-o victorie.

Cristian Pustai, după remiza dintre Ceahlăul și Chindia: ”Fotbalul te pedepsește când te joci cu situațiile”

După meci, extrem de afectat, antrenorul Cristian Pustai a declarat că astfel se întâmplă când o echipă se joacă cu ocaziile. A explicat totodată și jocul slab făcut de Ceahlăul în ultimele 30 de minute.

”Așa e fotbalulul, te pedepsește dacă nu reușești să faci 2-0, pentru că am avut destule situații. Din păcate, am luat un gol la o fază fixă, iar lucrul acesta e supărător. Dacă dădea din penalty sau din altă acțiune… Au aruncat mingea în careu și atât. Noi ne-am jucat cu situațiile și fotbalul te pedepsește”, a declarat Cristian Pustai.

Antrenorul formației nemțene a precizat că echipa sa nu a putut ține un ritm susținut până la final, iar jucătorii veniți de pe bancă nu s-au ridicat la nivelul titularilor înlocuiți în partea a doua.

”E foarte greu să menții un ritm de presing, de posesie cu progresie susținut. Avem cinci schimbări și, din păcate, jucătorii care au intrat nu au fost la același nivel cu cei care au ieșit. Iar cei care au ieșit, au ieșit pentru că nu au mai putut. Am schimbat și sistemul, pentru că au adus și ei al doilea atacant, au apărut trei fundași centrali, dar, din păcate, nu am putut să ținem jocul mai sus.

Toate echipele au sincope, e greu să joci 90 de minute la fel de bine. Nu le-a lipsit nimic jucătorilor. Nu am fost puternici să obținem cele trei puncte”, a conchis Cristian Pustai.

Ceahlăul în meciul cu Chindia: Krell – Pedro Albino (M. Savu 77′), Petkov, Forizs, Tud. Oltean – Akwasi, Onișa – Mat. Moraru (Fărăgău 72′), Neicuțescu (cpt.)(Pier Larrauri 87′), P. Petre (Jalbă 72′) – Llullaku (Joao Jaquite 87′). Rezerve neutilizate: Wynney – Copoț-Barb, Selmani, Al. Anton.

Ceahlăul, pe ultima poziție calificabilă în play-off

Cu 10 puncte acumulate în șase etape, Ceahlăul se menține pe locul calificabil în play-off, dar este în cădere o poziție, pe 6, față de runda trecută.

În etapa a 7-a a Ligii 2, trupa din Piatra Neamț joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Clinceni, cu Metaloglobus (locul 18, 3 puncte).

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto
Video: Gelu Crăcană

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-la-aniversarea-a-55-de-ani-dupa-ceahlaul-chindia-1-1-19285528

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-andrei-marc-dupa-csm-ceahlaul-chindia-targoviste-1-1-19285540

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-si-chindia-au-remizat-in-etapa-a-6-a-a-ligii-2-19285522

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-chindia-meci-din-etapa-a-6-a-a-ligii-2-19285469

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-6-liga-2-19284913

Narcis POHOAȚĂ 19 Sep. 2023, 21:50 Liga 2
Pe aceeași temă