Corvinul și-a luat la revedere de la Marius Coman. Atacantul golgheter al Hunedoarei a transmis un mesaj emoționant

Andrei PASCU 18 May. 2024, 15:03 Liga 2

Corvinul Hunedoara și-a luat la revedere, în mod oficial, de la atacantul Marius Coman, care s-a înțeles cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Proaspăta câștigătoare a Cupei României, ocupanta locului 2 în play-off-ul Ligii 2, i-a urat baftă vârfului pe care l-a avut sub contract pentru doi ani.

Coman a transmis și un mesaj de adio, mulțumind pentru momentele frumoase petrecute la Hunedoara, catalogate drept cele mai prolifice din cariera lui.

Corvinul Hunedoara a anunțat plecarea lui Marius Coman

După cum a confirmat chiar antrenorul Florin Maxim, Marius Coman face trecerea în SuperLigă, ajungând la acord cu Sepsi OSK. Informația a fost comunicată imediat după finala Cupei României, semn că formația din Hunedoara și atacantul știau de ceva timp că o vor lua pe drumuri diferite din această vară.

Coman încheie aventura de la Corvinul cu un sezon foarte bun, solid, în urma căruia a și atras atenția clubului din Sfântu Gheorghe. A evoluat în 28 de meciuri în Liga 2 și a marcat 10 goluri.

Marius Coman ajunge în SuperLiga după câștigarea Cupei României

În Cupa României, atacantul a bifat opt confruntări și a înscris de șase ori, iar sâmbătă, 18 mai, Corvinul Hunedoara a făcut publică situația lui Marius Coman, căruia i-a mulțumit pentru ce a făcut în cei doi ani și i-a urat și baftă în experiența de la Sepsi OSK.

Mulțumim, Marius Coman!

Sosit în vara lui 2022 la Hunedoara, Marius Coman a devenit, treptat, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei noastre, pentru care a fost și cel mai bun marcator în anul revenirii în Liga a doua!

Sezonul actual, Marius a evoluat, în total în 36 de partide oficiale, în campionat și în Cupă, reușind să puncteze de 16 ori (10 goluri în Liga a doua, 6 în Cupa României), bifând 2.997 de minute pe teren – cele mai multe din lotul nostru!

Acum, cu o Cupă a României în palmares, Marius Coman va face pasul spre SuperLigă, iar nouă nu ne rămâne decât să îi mulțumim pentru tot ce a realizat în acești ani, în tricoul echipei noastre!

Multă baftă, Marius! Hai, Corvinu’!”, a transmis clubul din Liga 2 pe pagina de Facebook.

Mesaj emoționant al lui Marius Coman: ”Cel mai frumos capitol din cariera mea”

La rândul său, Coman a precizat că a avut parte de momente incredibile în aventura de la Corvinul Hunedoara și le-a mulțumit tuturor pentru ce a realizat cu echipa, dar și din perspectivă personală.

Atacantul a lăsat ușa deschisă unei noi colaborări cu formația din Liga 2, fiind acum, mai ales după câștigarea Cupei României, și mai atașat emoțional de Corvinul.

Se încheie cel mai frumos capitol din cariera mea de până acum! Am trăit la Corvinul doi ani plini de emoție și realizări. Noi nu am fost doar o echipă, am fost o familie, iar asta s-a văzut și pe teren, unde am reușit o performanță istorică!

Mă bucur că am avut șansa de a face parte din această poveste și vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au avut încredere în mine! Poate cândva drumurile noastre se vor interesecta din nou! Hai CORVINUL”, a spus Coman.

Sepsi OSK, locul 5 în play-off-ul primi ligi

Noua echipă a lui Marius Coman se află pe locul 5 în play-off-ul SuperLigii României, cu 34 de puncte, cu cinci puncte peste ultima poziție, 6, Rapid, și la un ecart de două puncte sub locul 4, Farul.

Sâmbătă, de la ora 21:00, Sepsi OSK va disputa ultima partidă din play-off, cu Universitatea Craiova, pe teren advers, în Bănie, pe ”Ion Oblemenco”. Oltenii ocupă locul 3, cu 41 de puncte, și speră la locul 2, fiind la două lungimi de CFR Cluj.

Andrei PASCU 18 May. 2024, 15:03 Liga 2
Pe aceeași temă