Ciprian Paraschiv, săgeți către cei care l-au înlăturat din Copou, la despărțirea de Poli Iași. ”Poli a devenit amanta unor interese de chiric. Te-a vrăjit ambrozia, dar ai primit cucuta”

Narcis POHOAȚĂ 17 Jun. 2021, 15:17 Liga 2
Ciprian Paraschiv, săgeți către cei care l-au înlăturat din Copou, la despărțirea de Poli Iași. ”Poli a devenit amanta unor interese de chiric. Te-a vrăjit ambrozia, dar ai primit cucuta”

După aproape un an și jumătate în care s-a aflat la conducerea Politehnicii Iași, în ultima perioadă însă doar cu numele, după ce a fost tras pe linie moartă de Comitetul Director, președintele Ciprian Paraschiv s-a despărțit, joi, 17 iunie 2021, de gruparea din Copou.

Acesta a primit actele prin care contractul său cu clubul încetează și a anunțat pe Facebook plecarea de la echipa pentru care a lăsat un post important în Federația Română de Fotbal la sfârșitul anului 2019.

Printre altele, Paraschiv spune că ar fi putut salva echipa de la retrogradare dacă ar fi fost lăsat să o facă și a trimis săgeți către cei care l-au gonit de la Poli, făcând referire la primarul Mihai Chirica și fostul președinte Adrian Ambrosie.

Mesajul lui Ciprian Paraschiv la despărțirea de Poli Iași:

”Nici nu mai știu când am început să te iubesc. Cum cânta dragul meu pierdut, Ilie Micolov: “Ne cunoaștem parcă de o viață-ntreagă… Dragoste la prima vedere”.
Iar acum, la ruptura vremelnică, nu voi înșira ce-am făcut unul pentru altul. Ar fi prea multe, câte mi-ai oferit. Ar fi degeaba, câte aș fi vrut să mai fac.
Nu-i un divorț. Noi nu ne-am legat cu acte de fapt, de-aceea nici despărțire nu-i spun, acum când alții pun distanța între noi.
Doar că am stat un an, din nou, oră de oră împreună. Un an de zbucium, împovărat din afară de intrigi atât de străine de povestea noastră. Un an în care mizeria lor a picurat în garsoniera de-mprumut unde am visat din nou. Și, apoi, 4 luni în care am privit din afara casei noastre căderea, izgonit.
Chiar și-așa, cu greșelile mele inerente, tot aș fi putut să te salvez de toate, în modul cel mai concret, și de data asta. Pentru că mă cunosc și te cunosc. Pentru că i-am avut totdeauna cu noi pe suporterii ieșeni, neînțeleși de alții, dar singurii care ne-au înțeles mereu cu adevărat.
Ei au fost și vor rămâne focul poveștii noastre când ne-a fost mai greu. Când ne va fi mai greu.
Azi trebuie să plec. Iar.
Știind că am fost sincer cu tine și despre tine din prima zi. Sincer când am spus că trebuie să te schimbi, că doar așa vei supraviețui. Sincer când am avut curajul nebun de a urla că asta e singura șansă. Împotriva curentului, dincolo de siguranța personală, împrăștiind confortul: am urlat!
Fără să știi și fără să vrei, o scriu cu sufletul pustiit, ai devenit amanta unor interese de chiric. Te-a vrăjit ambrozia, dar ai primit cucuta. Și astfel, ce paradox!, tu care ești spiritul studenției, te uscai în hățișuri de pensionari meschini…
Ție și celor care mă întreabă constant: nu, nu regret. M-am întors la singura dragoste. Regretați vreunul marea voastra iubire?
De-ar ști el, dragul meu pierdut, Ilie Micolov, cum i se potrivește acum cântecul pe rana noastră… Ascultă, POLI!:
”Pe cărarea veche la răscruci de vânturi
Numai timpul știe ce e de făcut…
Amintirea vie mai trăiește încă
Aș da ani din viață să te regăsesc
Ne cunoaștem parcă de o veșnicie
De o veșnicie parcă te iubesc”.

Politehnica Iași are, începând de marți, 15 iunie, o nouă conducere în cadrul Adunării Generale a Asociaților, respectiv Comitetul Director.

Foto: facebook Ciprian Paraschiv

https://liga2.prosport.ro/seria-1/impresarul-care-i-a-adus-in-romania-pe-ongenda-mevlja-ofosu-sau-palic-aproape-de-poli-iasi-va-fi-o-colaborare-strict-pe-partea-de-jucatori-pot-aduce-fotbalisti-de-calitate-19189345

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-ambrosie-se-desparte-de-poli-iasi-dupa-11-ani-reactia-fostului-presedinte-si-urarea-sa-pentru-noua-conducere-19189230

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primarul-mihai-chirica-atac-dur-la-adresa-consilierilor-care-nu-sunt-de-acord-cu-propunerile-pentru-conducerea-lui-poli-iasi-ei-nu-vor-nici-macar-echipa-in-liga-4-reprezentantii-p-19189210

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-s-a-stabilit-noua-conducere-a-clubului-poli-iasi-cine-face-parte-din-adunarea-generala-noua-componenta-a-comitetului-director-si-cine-va-fi-manager-general-19189173

Narcis POHOAȚĂ 17 Jun. 2021, 15:17 Liga 2
Pe aceeași temă