CFC Argeș a început cantonamentul de la Curtea de Argeș! Noutățile din lot față de reunire și cei doi absenți despre care nu se comunică nimic

Marius ANGHEL 18 Jan. 2024, 14:46 Liga 2
CFC Argeș a început cantonamentul de la Curtea de Argeș! Noutățile din lot față de reunire și cei doi absenți despre care nu se comunică nimic

La opt zile distanță de la reunire, perioadă în care s-a antrenat pe plan local, Campionii FC Argeș a plecat în cantonamentul pe care îl va efectua în această iarnă.

Clubul piteștean nu se numără printre cele puține care vor merge într-un stagiu extern, în afara României, Eugen Neagoe ducându-și elevii la Curtea de Argeș, devenită o locație obișnuită pentru alb-violeți în ultimul timp.

În acest cantonament s-a plecat cu 24 de jucători, potrivit anunțului clubului.

Isaac Nortey, Alexandru Silveanu și trei juniori ai clubului, noutățile din lot pentru cantonamentul de la Curtea de Argeș

Dacă la reunirea din 10 ianuarie au fost prezenți 25 de jucători, la 18 ianuarie, când s-a început cantonamentul de la Curtea de Argeș, CFC Argeș are în lot 24 de jucători. În acest stagiu se va sta până în data de 25 ianuarie, iar apoi pregătirea va continua pe plan local, ”condimentată” cu meciuri amicale.

”Antrenorul Eugen Neagoe a deplasat în stagiul de pregătire din orașul Basarabilor un lot de 24 de jucători. Printre aceștia se regăsesc portarul Alexandru Silveanu, fotbalist care în prima parte a sezonului a fost legitimat la CSM Slatina, mijlocașul Isaac Nortey, jucător împrumutat de la CFR Cluj, dar și trei juniori din propria pepinieră: Alexandru Dinoci, Andrei Stoica și Adelin Mircea. Cu alb-violeții nu a făcut deplasarea fundașul Esteban Orozco, plecat cu reprezentativa Guineei Ecuatoriale la Cupa Africii pe Națiuni”, sună informarea clubului despre lotul de jucători de care dispune Neagoe.

În această iarnă, CFC Argeș a prezentat o singură achiziție, pe Isaac Nortey (foto), împrumutat de la CFR Cluj. Portarul Alexandru Silveanu este în lot începând de la reunire, însă despre el clubul nu a comunicat că ar fi semnat vreun contract. În schimb, fosta echipă a lui Silveanu, CSM Slatina, a anunțat despărțirea de acesta.

Lipsesc Denis Bujor și Andrei Zătreanu!

Tot față de reunire, în lot au apărut Dorian Bertrand, atunci absent motivat, cât și juniorii din propria pepinieră Alexandru Dinoci (mijlocaș, 2005), Andrei Stoica (mijlocaș, 2006) și Adelin Mircea (atacant, 2006).

Au plecat Grigore Turda (cedat la FC Voluntari), Adrian Grigore-Huideș, Bogdan Lazăr și Andrei Panait (ajuns înapoi la CS Mioveni), iar din lot lipsesc fundașul Denis Bujor și atacantul Andrei Zătreanu, despre care clubul nu a comunicat nimic până la publicarea acestui articol.

În prima parte a Ligii 2, în 15 etape, Denis Bujor (19 ani) a evoluat în 4 meciuri (94 minute), iar Andrei Zătreanu (20 ani) a fost folosit în 10 jocuri (254 minute) și a înscris 1 gol, în 1-3 cu Steaua.

Lotul deplasat la Curtea de Argeș de Campionii FC Argeș:

  • portari: Cătălin Straton, Andrei Bucur, George Micle, Alexandru Silveanu,
  • fundași: Andrei Tofan, Ionuț Balaur, Adrian Scarlatache, Radu Ciuciulete, Mario Tudose,
  • mijlocași: Dorian Bertrand, Ionuț Rădescu, Florian Haită, Cristian Balgiu, Patrick Dulcea, Robert Boboc, Mario Mitoi, Isaac Nortey, Alexandru Dinoci, Andrei Stoica,
  • atacanți: Yanis Pîrvu, Bogdan Rusu, Valentin Buhăcianu, Milcho Angelov, Adelin Mircea.

”În acest stagiu de pregătire centralizată, piteștenii au programate zilnic câte două antrenamente, staff-ul tehnic al echipei noastre încercând să pună la punct partea fizică, dar și cea tehnico-tactică. Argeșenii vor reveni la Pitești pe 25 ianuarie, urmând ca la finalul acestei luni să înceapă meciurile de verificare. În această iarnă, alb-violeții au programate 7 amicale, primele două cu adversari de eșalon inferior, iar următoarele cinci cu colegele din Liga 2”, a mai transmis CFC Argeș despre cantonament și ceea ce urmează.

”Vulturii violeți” vor întâlni în amicale următorii adversari: AFC Muscelul Câmpulung (Liga 3, 30 ianuarie), Flacăra Horezu (Liga 3, 1 februarie), Concordia Chiajna (Liga 2, 3 februarie), Metaloglobus București (Liga 2, 7 februarie), CSM Slatina (Liga 2, 10 februarie), CS Mioveni (Liga 2, 13 februarie) și Steaua (Liga 2, 17 februarie).

Foto: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-panait-si-bogdan-lazar-s-au-despartit-de-cfc-arges-19297574

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-constantin-si-ferencz-bajko-sunt-la-ceahlaul-19297497

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-l-a-vandut-pe-grigore-turda-la-fc-voluntari-19297438

https://liga2.prosport.ro/seria-1/isaac-nortey-a-semnat-cu-cfc-arges-19297402

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-pus-pe-liber-doi-portari-19297577

Marius ANGHEL 18 Jan. 2024, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă