Cristian Pustai, supărat pe jucătorii care au venit de pe bancă în meciul cu CS Mioveni. Cum a comentat antrenorul Ceahlăului primul eșec de acasă în acest sezon

Narcis POHOAȚĂ 26 Aug. 2023, 17:54 Liga 2

ACSM Ceahlăul a suferit, sâmbătă, al doilea eșec stagional și primul de pe teren propriu în Liga 2, scor 0-1 (0-1) cu CS Mioveni, în runda a patra Ligii 2.

Argeșenii au marcat în primul sfert de oră prin Ștefan Blănaru, după care au jucat pragmatic, încercând să conserve fragilul avantaj și să lovească pe contraatac. Nemțenii au avut și ei câteva ocazii clare, în special în ultima jumătate de oră, dar fie portarul Croitoru, fie imprecizia elevilor lui Cristian Pustai au făcut ca tabela să rămână la final cu scorul înregistrat din minutul 14.

Cristian Pustai, supărat pe jucătorii care au venit de pe bancă: ”Așteptam mai mult”

La finalul partidei desfășurate pe stadionul din Piatra Neamț, antrenorul Ceahlăului, Cristian Pustai, a declarat că se aștepta ca jucătorii pe care i-a trimis în teren după pauză să schimbe fața jocului și implicit rezultatul. Ceahlăul a dominat pe final, și-a creat câteva ocazii, a avut multe centrări aruncate în careul advers, dar nu a reușit să înscrie nici măcar golul egalizator.

”Din păcate, am vorbit toată săptămâna că întâlnim o echipă care nu a pierdut cu trei echipe considerate favorite cel puțin la play-off, că ne așteaptă un meci foarte greu. Am intrat destul de slab în joc și am primit un gol destul de repede. N-aș zice că schimbările au adus un plus, a fost mai mult un risc, dacă erau mai atenți adversarii ne mai putea da un gol. Sunt supărat, mă așteptam la mai mult”, a declarat Cristian Pustai.

  • A fost prima partidă în care Ceahlăul nu a marcat în acest sezon, din totalul de patru disputate în Liga 2 (1-2 la Corvinul Hunedoara, 4-0 cu CSM Reșița, 2-0 la Viitorul Pandurii Târgu Jiu și 0-1 cu CS Mioveni) și două în Cupa României (3-0 la Șomuz Fălticeni și 2-0 la Bucovina Rădăuți).

”Nu am profitat de fazele fixe”

Antrenorul Ceahlăului s-a arătat nemulțumit și de faptul că elevii săi nu au profitat de numeroasele faze fixe de care au beneficiat, dar și de numărul mare al centrărilor, considerând că echipa sa, una cu talie, ar fi trebuit să profite de acest atu.

”Am avut și noi situații, dar dacă nu dai gol e foarte greu să revii în joc. Am avut situații destul de bune, pe final am riscat, am jucat și noi cu doi atacanți. Și lipsa de concentrare la finalizare, dar și execuțiile au făcut să nu dăm gol. Am avut câteva faze fixe pe care le puteam trata mai bine. Suntem o echipă cu talie bună și puteam profita de centrările avute și de fazele fixe. A fost un meci cu o fostă echipă de Liga I, cu o atitudine pragmatică. Au marcat și cu puțin noroc, după care au știut să stea în teren. Iar noi nu am știut să-i desfacem atât cât am fi vrut. Am avut câteva centrări de pe lateral, dar am ratat prea mult. Trebuie să ne revenim repede, pentru că asta ne învață fotbalul, să știm să și pierdem”, a completat profesorul Cristian Pustai.

  • Ceahlăul în meciul cu CS Mioveni: Krell – Pedro Albino, Jalbă, Vișinar (cpt.), Bacalu – Joao Jaquite (Al. Anton 62′), Onișa (P. Petre 62′) – M. Savu (Forizs 62′), Neicuțescu, Llullaku (Rob. Ciobanu 69′) – Selmani (Josemar Agostinho 80′). Rezerve neutilizate: Wynney – Fărăgău, Petkov, Lorenzo Fonseca.

Urmează meciurile cu ”U” Cluj și CS Tunari

În runda viitoare a Ligii 2, a 5-a, Ceahlăul se va deplasa la CS Tunari (locul 19, 1 punct), duminică, de la ora 11:00. Ilfovenii au pierdut astăzi cu scorul de 1-3 în deplasare la Unirea Slobozia.

Până atunci însă, Ceahlăul are meci joi, de la ora 17:00, acasă cu prim-divizionara ”U” Cluj, în Play-off-ul Cupei României.

Cu 6 puncte acumulate în primele patru etape, Ceahlăul ocupă locul 6 în clasamentul Ligii 2, putând fi depășită de Steaua, care joacă duminică. Șase puncte mai au Concordia Chiajna, Chindia, CS Mioveni și Unirea Slobozia, dar ar putea face și Steaua și CSM Alexandria, ambele cu un meci mai puțin disputat.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-castigat-la-limita-meciul-cu-ceahlaul-19281868#google_vignette

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-in-etapa-a-4-a-a-ligii-2-19281798

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-remizat-la-ghiroda-cu-viitorul-pandurii-19282061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-a-pierdut-cu-chindia-pelici-se-asteapta-la-schimbarea-sa-19281880

Narcis POHOAȚĂ 26 Aug. 2023, 17:54 Liga 2
Pe aceeași temă