Cât ghinion! Stejărel Vișinar și-a rupt glezna la ultimul meci pentru Ceahlăul! ”Lumea trebuie să știe că mi-am încheiat contractul luptând până la ultima picătură de energie”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2023, 11:23 Liga 2
Cât ghinion! Stejărel Vișinar și-a rupt glezna la ultimul meci pentru Ceahlăul! ”Lumea trebuie să știe că mi-am încheiat contractul luptând până la ultima picătură de energie”

Stejărel Vișinar (25 de ani) s-a accidentat grav la ultimul meci oficial al echipei sale în anul 2023. Fundașul a suferit o fractură de gleznă în primele minute ale jocului desfășurat sâmbătă la Slobozia, în etapa a 15-a a Ligii 2, în această săptămână va fi operat, iar recuperarea sa va dura cel puțin cinci luni, astfel că șansele ca el să mai evolueze în acest sezon sunt mici.

Într-o declarație publică făcută prin intermediul clubului Ceahlăul, căpitanul echipei moldovene a vorbit despre situația sa medicală și mesajele primite în urma accidentării suferite.

Stejărel Vișinar, prima declarație după accidentarea gravă suferită la Slobozia: ”Abia aștept operația și să mă apuc de recuperare”

Stejărel Vișinar, de pe patul spitalulului din Piatra Neamț, în urma accidentării grave suferite în meciul de sâmbătă cu Unirea Slobozia, a oferit primele declarații după tristul eveniment în urma căruia și-a rupt glezna stângă.

”Vreau să transmit tuturor că sunt bine. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să ajung cu bine de la Slobozia. Sunt împăcat cu ideea că Dumnezeu mi-a dat o încercare atât de mare pentru a-mi arăta că sunt puternic. Abia aștept operația și să mă apuc de recuperare. Și pe targă să fiu nu mă voi da bătut niciodată. Știu că oamenii îmi sunt alături, am familia lângă mine, colegii, oamenii din club. Voi fi bine. Am încredere că Dumnezeu va fi alături de mine.

Mi-au transmis mulți tot felul de mesaje și le mulțumesc tuturor. M-a sunat și Christ Afalna, dar el nu are nici o vină. Gazonul era foarte prost și am rămas cu piciorul înfipt”, a spus Vișinar, citat de pagina de Facebook a clubului Ceahlăul.

  • După joc, probabil afectat de accidentarea lui Vișinar, președintele executiv al clubului Ceahlăului abera că cel care a faultat a fost Christ Afalna și că jucătorul Unirii Slobozia trebuia eliminat la acea fază în care arbitrul a acordat lovitură liberă pentru ialomițeni, în urma intervenției fundașului căpitan al nemțenilor.

Vișinar a fost transportat inițial la spitalul din Slobozia, apoi a fost dus cu ambulanța la Piatra Neamț, iar marți, 5 decembrie, va fi operat la Cluj-Napoca.

Vișinar și-a încheiat contractul cu Ceahlăul! La ultimul meci și-a rupt piciorul!

Totodată, Stejărel Vișinar a dezvăluit faptul că jocul cu Unirea Slobozia a fost ultimul pe care îl putea juca la Ceahlăul, ”conform contractului actual”. Acordul dintre el și club se încheie, ciudat, în această lună, deși, de obicei, contractele se fac până la finalul sezonului, nu până la jumătatea acestuia.

”Lumea trebuie să știe că mi-am încheiat contractul cu CSM Ceahlăul luptând până la ultima picătură de energie. A fost ultimul meci pentru CSM Ceahlăul, conform contractului actual”, a spus Vișinar.

Ceahlăul nu a comunicat public dacă lui Vișinar i se va propune un nou contract, inclusiv pentru a-l motiva după ce și-a rupt piciorul jucând în tricoul galben-negru.

Fundașul născut la Suceava activează la Ceahlăul din ianuarie 2023 și a promovat în vară alături de echipa nemțeană în Liga 2. În această primă parte a sezonului a evoluat în 13 meciuri din cele 15 de campionat, în primele 12 fiind integralist, iar în ultimul accidentându-se grav. În cariera sa a mai jucat pentru Bucovina Rădăuți, Foresta Suceava și Aerostar Bacău.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Captură foto: Prima Sport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/visinar-accidentare-groaznica-in-meciul-unirea-slobozia-ceahlaul-19295253

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-reactie-dupa-unirea-slobozia-ceahlaul-2-1-19295224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stejarel-visinar-s-a-accidentat-grav-in-meciul-slobozia-ceahlaul-19295154

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-castigat-cu-2-1-meciul-cu-ceahlaul-19295117

Marius ANGHEL 04 Dec. 2023, 11:23 Liga 2
Pe aceeași temă