Bine că avem Facebook! La Minaur Baia Mare strategia se face mai întâi online. Primăria, făcută de râs de viceprimar, care i-a cerut demisia lui Ciprian Danciu ”Un antrenor cu onoare face asta”. Reacția ”principalului”

Răzvan STÎNGĂ 16 Oct. 2022, 14:35 Liga 2
Bine că avem Facebook! La Minaur Baia Mare strategia se face mai întâi online. Primăria, făcută de râs de viceprimar, care i-a cerut demisia lui Ciprian Danciu ”Un antrenor cu onoare face asta”. Reacția ”principalului”

Situație amuzantă la Minaur Baia Mare, unde primăria a ajuns să ceară demisia antrenorului Ciprian Danciu pe Facebook. Viceprimarul Doru Ioan Dăncuș a postat, la finalul partidei pe care formația din Baia Mare a pierdut-o cu Unirea Constanța, scor 0-1, că e nevoie de înlăturarea lui Ciprian Danciu, fie prin demisie, fie prin demitere.

Cu siguranță, postarea e și un mecanism prin care partidul pe care îl reprezintă Doru Ioan Dăncuș să capete notorietate în rândul alegătorilor din Baia Mare, în rândul celor care iubesc clubul de fotbal și, poate, sunt la asentimentul viceprimarului. Însă, modul în care se cere înlăturarea este unul prea dur pentru o autoritate locală care ajută cu bani echipa și pentru un personaj cu o astfel de funcție.

De neînțeles! Lui Ciprian Danciu i se cere pe Facebook demisia de la Minaur Baia Mare, deși primăria are ”acces” direct la el

Din moment ce Primăria Baia Mare finanțează clubul Minaur Baia Mare, nu era indicat ca discuția să aibă loc direct cu antrenorul Ciprian Danciu? Pentru simplul fapt că are o anumită funcție, Dăncuș îl avertizează public pe Danciu că, dacă are onoare, trebuie să își înainteze demisia.

Aici nu mai este MINAUR!
Aici nu mai este spiritul MINERULUI!
Aici nu mai este onoarea băimărenilor!

E de ajuns! Am crezut că „punctul de moral” din meciul cu Dinamo poate fi un început al revirimentului echipei noastre, dar m-am înșelat!

După un asemenea rezultat, dar mai ales după prestațiile echipei din ultimele meciuri, orice antrenor cu onoare își înaintează DEMISIA înainte de a fi DEMIS!

Este clar pentru toată lumea că atâta poate, că nu reușește în niciun fel să-i motiveze pe jucători sau să aleagă tactica și echipa potrivită pentru a juca fotbal și a învinge!

Iar jucătorilor care încă „respiră” din promovarea în Liga a 2-a și se cred fotbaliști, le recomand să nu mai stea cu nasul pe sus, să coboare cu picioarele pe…gazon și să dea totul pentru îndeplinirea obiectivului! Până nu este prea târziu!”, a postat viceprimarul din Baia Mare, prin cuvinte care numai ale unui reprezentant de funcție publică nu sunt.

Ciprian Danciu, aproape de plecarea de la Minaur Baia Mare

Aparent, cuvintele viceprimarului au ajuns la urechile antrenorului Ciprian Danciu, pentru că a anunțat că e nevoie de o schimbare la club, celebrul șoc despre care se vorbește mereu, urmând să aibă o discuție cu primarul Cătălin Cherecheș.

Din declarația oferită de Danciu, șansele ca înțelegerea să fie reziliată, iar din etapa următoare a Ligii 2, a 11-a, Minaur Baia Mare să mizeze pe alt ”principal” sunt destul de mari.

Normal că va fi o schimbare, voi avea o discuție cu domnul primar, vom face ce e mai bine pentru echipă, pentru că este echipa noastră, a orașului. Cu mine sau fără mine, trebuie să rămână în Liga 2!”, a spus Danciu, conform Baia Mare Sport.

Minaur Baia Mare, doar două victorii în 10 meciuri de Liga 2

Runda a 10-a din Liga 2, cea care e încă în desfășurare, a adus pentru Minaur Baia Mare o nouă înfrângere a sezonului, 0-1 pe terenul formației Unirea Constanța.

Echipa lui Ciprian Danciu are 9 puncte adunate până acum, mai înregistrând trei egaluri, 1-1 cu FC Brașov, 1-1 cu Ripensia și 1-1 cu Dinamo, patru eșecuri, 0-3 cu Unirea Slobozia, 0-3 cu FK Miercurea Ciuc, 3-4 cu CSC Dumbrăvița și 0-2 cu Poli Iași, și două victorii, 1-0 cu Metaloglobus și 2-1 cu CSM Slatina.

În runda a 11-a, Minaur Baia Mare, acum pe locul 16 din 20 de echipe, va întâlni CS Comunal Șelimbăr, locul 8 cu 16 puncte, pe teren propriu.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-primul-meci-fara-gol-primit-dupa-un-an-si-un-nou-succes-in-liga-2-dacian-nastai-foarte-fericit-dupa-jocul-cu-minaur-baia-mare-sper-sa-crestem-sa-nu-mai-avem-fluctuatii-19249558

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-am-ajuns-la-jumatatea-sezonului-regular-de-la-ora-1100-se-disputa-cinci-meciuri-printre-echipele-care-intra-la-joc-fiind-si-trei-care-ocupa-locuri-de-play-off-19249380

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/echipele-din-liga-2-si-liga-3-ar-putea-beneficia-si-ele-de-meciuri-cu-arbitraj-var-dupa-ce-frf-a-introdus-acest-sistem-si-in-cupa-romaniei-19249280

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jumatate-dintre-meciurile-etapei-a-10-a-a-ligii-2-televizate-runda-incepe-la-brasov-si-se-incheie-la-galati-19248987

Răzvan STÎNGĂ 16 Oct. 2022, 14:35 Liga 2
Pe aceeași temă