Atenție Steaua și Dinamo! Concordia Chiajna vine puternic din urmă: 4 fani ai ilfovenilor au primit interdicție pe stadion după ultimul meci din Liga 2 | EXCLUSIV

Daniel NAZARE 02 Apr. 2024, 15:16 Liga 2
Atenție Steaua și Dinamo! Concordia Chiajna vine puternic din urmă: 4 fani ai ilfovenilor au primit interdicție pe stadion după ultimul meci din Liga 2 | EXCLUSIV

Formația la care activează noul cuplu managerial Gabi Tamaș – Ilie Poenaru are condiții de pregătire, dar îi lipsesc cu siguranță susținătorii. Concordia Chiajna a adunat un pâlc de suporteri la ultimele partide susținute pe teren propriu.

Gruparea ilfoveană a dispus la recentul său meci, cu Progresul Spartac, primul din play-out-ul Ligii 2, de 30 de ”ultrași” în tribune, majoritatea de vârsta liceului. În debutul părții secunde a întâlnirii, aceștia au aruncat cu patru petarde pe teren și imediat au fost luați în primire de jandarmi, din informațiile Liga2.ro.

Concordia a avut galerie la meciul cu Progresul Spartac, iar unii dintre ”ultrași” au primit amendă sau interdicție pe stadion!

Unii dintre ei au fugit prin spatele arenei, dar au fost prinși de forțele de ordine. Patru au primit interdicție pentru a mai intra pe un stadion timp de 6 luni, iar alții au primit amenzi!

”N-am știut că nu e voie cu petarde”, au recunoscut aceștia când li se întocmeau procesele verbale de contravenție, imediat după partida Concordia Chiajna – Progresul Spartac (1-0), desfășurată sâmbătă, la Chiajna.

Aceștia au stat grupați într-unul din sectoarele tribunei, pe durata primei reprize, apoi au dispărut treptat după ce au aruncat diverse petarde al căror zgomot a fost unul puternic resimțit pe stadion.

Gruparea ultras a Concordiei a anunțat că își va mări numărul de susținători la următorul meci de acasă la 70 de membri.

Galeria Concordia Chiajna la meciul cu Progresul Spartac, din prima etapă a play-out-ului Ligii 2. Foto: Progresul Spartac

Concordia Chiajna este pe locul 3 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2

Recentele interdicții se adaugă în rândul celor impuse unor suporteri de la Dinamo, UTA și Steaua, după incidentele din ultima perioadă.

Concordia Chiajna a ratat obiectivul și în acest sezon, promovarea, și l-a schimbat pe antrenorul principal Erik Lincar. Echipa este condusă acum de Ilie Poenaru, iar ca manager sportiv a fost adus Gabriel Tamaș, cel care și-a încheiat cariera de fotbalist chiar la Concordia, în prima parte a sezonului regular actual.

După prima etapă desfășurată în play-out-ul Ligii 2, Concordia Chiajna ocupă locul 3 în Grupa B, cu 28 de puncte, fiind la trei puncte sub Steaua și Chindia Târgoviște, matematic salvate de la retrogradare. Ultima poziție retrogradabilă, 6, este ocupată de CS Tunari, cu 16 puncte.

”Încercăm să ne cristalizăm o formulă de conducere mai altfel, mai puternică din punct de vedere profesional, urmând să decidem și în privința lotului de jucători, împreună cu antrenorii, să ne aplecăm, poate, puțin mai mult asupra tinerilor din propria curte și asupra tututor jucătorilor din Academie. Încercăm să investim puțin în infrastructură și în viitor”, a dat detalii Cristian Tănase despre ce se întâmplă acum și ce se dorește la clubul ilfovean.

  • Concordia va fi în sezonul viitor la a șasea ediție de Liga 2 la rând în care va încerca să promoveze în SuperLigă, după retrogradarea de acolo produsă în vara anului 2019.
Tribuna principală a stadionului din Chiajna a fost destul de populată la meciul Concordiei cu Progresul Spartac, în prima etapă a play-out-ului Ligii 2. Foto: Progresul Spartac

Întreg comentariul lui Ilie Dobre în meciul Concordia Chiajna – Progresul Spartac 1-0:

https://www.youtube.com/watch?v=_CZYD3kcSIc

 

Video: ProSport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-steaua-si-chindia-si-au-asigurat-mentinerea-in-liga-2-19304737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-a-invins-la-limita-ultima-clasata-din-liga-2-progresul-spartac-19304573

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reportaj-gabi-tamas-drumul-de-la-fotbalistul-rebel-la-managerul-model-o-zi-cu-fostul-fundas-al-nationalei-in-noua-sa-postura-cea-de-conducator-de-club-biroul-meu-e-aici-in-iarba-am-i-19304555

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-1-play-out-liga-2-19304303

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-fost-amendata-din-nou-de-frf-19304156

Daniel NAZARE 02 Apr. 2024, 15:16 Liga 2
Pe aceeași temă