Atacant din Peru pentru Ceahlăul! Noua achiziție a nemțenilor a trecut în perioada junioratului pe la Bayern Munchen și Leicester

Narcis POHOAȚĂ 06 Sep. 2023, 14:03 Liga 2
Atacant din Peru pentru Ceahlăul! Noua achiziție a nemțenilor a trecut în perioada junioratului pe la Bayern Munchen și Leicester

După ce a renunțat la doi atacanți în ultimele zile ale perioadei de transferuri de vară, cedându-i pe Josemar Agostinho (definitiv) și Robert Ciobanu (împrumutat la Bucovina Rădăuți), clubul Ceahlăul Piatra Neamț și-a adus în compartimentul ofensiv un alt jucător străin, un italiano-peruan.

Conducerea clubului nemțean continuă să experimenteze, iar ultimul adus în lotul lui Cristian Pustai este Pier Larrauri, un atacant născut în Italia, la Siena, de origine peruană, în vârstă de 29 de ani.

Atacant din Peru pentru Cristian Pustai

Pier Antonio Larrauri Conroy, pe numele său complet, a ajuns la Piatra Neamț de la echipa de ligă secundă peruană Deportivo Coopsol pentru care a evoluat în 17 meciuri în 2023 și a înscris 1 gol. El va semna un contract pe un sezon cu Ceahlăul, cu opțiune de prelungire.

Pier Larrauri poate juca vârf sau mijlocaș în spatele atacantului. Noua achiziție a Ceahlăului a trecut în perioada junioratului pe la destule cluburi, potrivit site-urilor de specialitate, Sporting Cristal (Peru), Bayern Munchen (Germania), Leicester (Anglia) și CF Pachuca (Mexic), iar la seniori a evoluat numai în Peru, pentru Sporting Cristal, Cienciano, Alianza Lima, Deportivo Municipal, Sport Boys, Deportivo Binacional, Academia Cantolao și Deportivo Coopsol.

Pier Larrauri a mai jucat în Europa doar când era junior

Transferul său la Ceahlăul a fost anunțat pentru prima dată de clubul de ligă secundă din Peru. Nemțenii nu au anunțat încă aducerea sa.

”Succes în noua aventură! Pier Larrauri va purta tricoul lu CSM Ceahlăul Piatra Neamț din România”, a postat clubul Club Deportivo Coopsol pe pagina de Facebook.

Ceahlăul a renunțat în ultima săptămână la patru jucători, doi dintre ei atacanți, Josemar Agostinho și Robert Ciobanu, cât și la fundașul Daniel Moroșanu, împrumutat la CSM Bacău, și mijlocașul Cătălin Ștefănescu, împrumutat la Minaur Baia Mare.

  • La Ceahlăul sunt legitimați o mulțime de alți străini: Stefan Krell (portar, Austria), Boison Wynney de Souza (portar, Liberia/Spania), Cristin Jalbă (fundaș, Moldova), Mario Petyov Petkov (fundaș, Bulgaria), Lorenzo Yoel Soares Fonseca (fundaș, Insulele Capului Verde), Pedro Emanuel Sousa Albino (fundaș, Portugalia), Wiredu Akwasi (mijlocaș, Ghana), Joao Lamine Jaquite (mijlocaș, Guinea-Bissau), Azdren Gani Llullaku (atacant, Kovovo/Albania) și Santiago Selmani (atacant, Albania).

 

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-s-a-reunit-cu-11-jucatori-din-liga-2-si-unul-din-liga-3-19283818

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-stefanescu-si-daniel-morosanu-s-au-despartit-de-ceahlaul-19283796

https://liga2.prosport.ro/seria-1/finantatorul-echipei-csm-ceahlaul-reactie-dupa-jocul-cu-cs-tunari-19283719

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ciobanu-si-josemar-agostinho-s-au-despartit-de-ceahlaul-19283639

Narcis POHOAȚĂ 06 Sep. 2023, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă