ASU Politehnica, lovită a treia oară de coronavirus!

Anda DELIU 10 Nov. 2020, 10:28 Liga 2
ASU Politehnica, lovită a treia oară de coronavirus!

Coșmarul absențelor provocate de coronavirus pare să nu se mai termine la ASU Politehnica. Clubul a făcut noi teste la începutul acestei săptămâni, iar patru fotbaliști au fost depistați pozitiv. Este a treia oară când formația timișoreană are probleme cauzate de noul virus.

Singura veste bună e că Sergiu Popovici va ieși din izolare, după ce și el fusese depistat cu coronavirus în urmă cu două săptămâni. Ceilalți patru colegi vor intra în izolare. Cei patru sunt asimptomatici în acest moment.

”În urma testării pentru depistarea noului coronavirus, efectuată de echipa noastră în prima zi a săptămânii, patru jucători au fost depistați pozitiv. Aceştia au intrat în carantină conform protocolului. În altă ordine de idei, singurul component al Politehnicii care se afla în izolare la sfârşitul săptămânii trecute va reintra începând de azi în programul obişnuit al echipei”, informează clubul.

Foarte mulți infectați în rândul alb-violeților

Poli a mai avut infectări în vară, în timpul perioadei de pregătire. Atunci, au fost doi pozitivi (Mario Contra și Raul Vidrăsan) și Bogdan Vasile a avut două teste neconcludente, iar, conform regulilor medicale, a trebuit și el să stea în izolare.

Ulterior, în octombrie, la club au apărut alte 11 cazuri de coronavirus (între care Claudiu Pamfile, Alin Ignea, Cristian Scutaru, Jose Casado, Denis Radu, Doru Andrei, Alexandru Popescu, Stjepan Plazonja și Marko Deronja) iar în perioada următoare, și Sergiu Popovici a luat infecția.

Acum, sunt alte patru infectări. Toate au fost depistate în rândul fotbaliștilor, fără vreun caz în staff.

ASU Poli nu are meci săptămâna aceasta în Liga 2, fiindcă în etapa a 12-a îi vine rândul să stea, dar săptămâna cealaltă, în runda a 13-a, va avea meci important acasă, cu Petrolul.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/tragerea-la-sorti-a-meciurilor-16-imilor-cupei-romaniei-are-loc-astazi-de-la-ora-1530-in-aceasta-faza-a-competitiei-sunt-16-echipe-din-liga-1-12-din-liga-2-si-4-din-liga-3-19156771

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-dupa-remiza-cu-craiova-si-sansa-ratata-de-asu-poli-de-a-deveni-lider-in-liga-2-unii-jucatori-au-iesit-din-presiunea-derbyului-si-a-fost-un-echilibru-total-19156519

Anda DELIU 10 Nov. 2020, 10:28 Liga 2
Pe aceeași temă