Argeșul confirmă cazul de COVID-19 și amânarea meciului cu CS Mioveni. Comunicatul clubului și cine e persoana depistată pozitiv

Marius ANGHEL 14 Jul. 2020, 10:38 Liga 2
Argeșul confirmă cazul de COVID-19 și amânarea meciului cu CS Mioveni. Comunicatul clubului și cine e persoana depistată pozitiv

La scurt timp după ce Federația Română de Fotbal a transmis că meciul din această seară de la Pitești a fost amânat, Campionii FC Argeș a anunțat la rândul ei că din cauza unui caz pozitiv de COVID-19 depistat în cadrul clubului la testarea efectuată luni, înaintea partidei cu CS Mioveni, jocul nu va mai avea loc astăzi și va fi reprogramat.

Din informațiile Liga2.ro, persoana din cadrul clubului Campionii FC Argeș care a fost depistată pozitiv ar fi unul dintre masori. Gruparea din Pitești confirmă acest lucru prin comunicatul emis în această dimineață.

”Cel mai aşteptat meci de către suflarea fotbalistică argeşeană nu va mai avea loc marţi seară, aşa cum era programat iniţial, după ce o persoană din cadrul staff-ului echipei FC Argeş a fost confirmată pozitiv la ultima testare COVID-19, efectuată luni dimineaţă. FRF a anunţat oficial, printr-un comunicat de presă, că partida FC Argeş-CS Mioveni va fi reprogramată”, a anunțat gruparea din Pitești.

Următoarea etapă a play-off-ului e programată luni și marți, 20 și 21 iulie. Argeșul are meci în deplasare la Rapid (21 iulie, ora 18:30), iar CS Mioveni joacă pe teren propriu cu UTA (20 iulie, ora 17:30). Reprogramarea partidei Campionii FC Argeș – CS Mioveni s-ar putea face pentru săptămâna următoare, pentru ziua de joi, ori peste două săptămâni, la data de 28 sau 29 iulie.

E al doilea meci din play-off amânat din cauza COVID-19

Acesta este al doilea caz de COVID-19 despistat în play-off-ul Ligii 2, după ce chiar înainte de debutul turneului în urma căruia se decid promovatele în Liga 1 la Petrolul au ieșit pozitive șapte persoane din cadrul clubului, dintre care șase jucători. Atunci, meciul prahovenilor la Arad cu UTA a fost amânat, acesta fiind programat pentru această miercuri, la 15 iulie, la o săptămână și jumătate distanță. Între timp, Petrolul a jucat meciul din etapa a 2-a, însă după ce a efectuat noi teste în urma cărora fotbaliștii negativi au fost reconfirmați ca negativi. Cei pozitivi au rămas în izolare, la fel cum sunt și acum.

CITEȘTE ce spuneau Ionuț Badea, Vasile Buhăescu și Claudiu Niculescu înainte de meciul Campionii FC Argeș – CS Mioveni. Jucătorii piteșteni primiseră ultimatul din partea conducerii clubului.

Foto: Gabriel Neacșu / Fotbal Club Argeș Pitești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-un-caz-pozitiv-de-covid-19-in-play-off-ul-ligii-2-meciul-campionii-fc-arges-cs-mioveni-a-fost-amanat-19139208

Marius ANGHEL 14 Jul. 2020, 10:38 Liga 2
Pe aceeași temă