Antrenorii echipei FC Brașov, Dan Alexa și Ștefan Grigorie, pelerinaj la Muntele Athos. Întâlnire cu părintele Pimen: ”Păstrați legătura cu Dumnezeu”

Adi MARICA 10 Apr. 2023, 14:52 Liga 2
Antrenorii echipei FC Brașov, Dan Alexa și Ștefan Grigorie, pelerinaj la Muntele Athos. Întâlnire cu părintele Pimen: ”Păstrați legătura cu Dumnezeu”

Dan Alexa, antrenorul echipei FC Brașov, a fost în pelerinaj la Muntele Athos.

Imediat după meciul cu Progresul Spartac (scor 4-1), disputat la 1 aprilie, la Buftea, Dan Alexa, însoțit de antrenorul secund Ștefan Grigorie, analistul video Dan Șandru și managerul Bogdan Petric, au plecat la Muntele Athos, în Grecia, pentru a avea câteva zile de liniște.

Alexa, Grigorie, Șandru și Petric au fost la Muntele Athos!

Pentru Dan Alexa nu a fost pentru prima oară când merge în pelerinaj la Athos. Delegația brașoveană s-a întâlnit cu părintele Pimen Vlad, starețul Chiliei ”Intrarea Maicii Domnului în Biserică” de la Schitul Lacu din Sfântul Munte Athos.

Părintele Pimen e deja cunoscut pentru pildele sale pe care le împărtășește în mediul online.

”Păstrați legătura cu Dumnezeu. Arătați că sunteți OAMENI, arătați că aveți scânteia pe care Dumnezeu o pune în fiecare om. Altfel, așa cum Petre Țuțea spunea:
«Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal rațional și vorbitor care vine de nicăieri și merge spre nicăieri».
Sunt cuvintele pline de înțelepciune și dragoste, pe care Părintele Pimen le-a transmis delegației clubului nostru care, cu câteva zile înainte de Săptămâna Patimilor, a urcat pe Muntele Athos.
I-am mulțumit pentru primire, pentru cuvintele pline de har și binecuvântările rostite, lăsându-i totodată un cadou simbolic din partea noastră: tricoul oficial de joc, cu semnăturile băieților noștri!
Transmitem mai departe cuvintele Părintelui către voi, iar celor care în weekendul acesta sărbătoresc Paștele, le dorim Sărbători pline de binecuvântări, pace, fericire și momente minunate alături de cei dragi!”, precizează FC Brașov.

  • Aceștia i-au lăsat ca amintire părintelui Pimen un tricou al echipei FC Brașov cu semnăturile jucătorilor.

FC Brașov a căzut pe locul 2 în Grupa B a play-out-ului și va juca împotriva ultimei clasate

Plecarea acestora la Athos a fost posibilă și datorită faptului că FC Brașov nu a avut meci în etapa din weekendul trecut, când echipei i-a venit rândul să stea în play-out-ul Ligii 2.

Astfel, cum Concordia Chiajna s-a impus cu 3-1 în meciul cu CSC Dumbrăvița, ilfovenii au urcat pe primul loc în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, devansând trupa lui Dan Alexa.

În runda a 4-a, FC Brașov (locul 2, 34 puncte) va juca vineri, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu ultima clasată Unirea Constanța (locul 7, 12 puncte), echipă care în primele trei runde din play-out a primit 18 goluri și a marcat doar de două ori.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-din-play-out-cele-sase-meciuri-in-care-se-vor-clarifica-si-mai-mult-echipele-care-vor-retrograda-sau-merge-la-baraj-incep-de-la-ora-1100-19265897

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-victorie-cu-csc-dumbravita-19266019

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/dan-alexa-doar-pe-scena-la-gala-sportului-brasovean-eu-sunt-din-timisoara-stiu-diferenta-si-pot-spune-ca-brasovul-e-un-caz-fericit-planuri-pentru-2024-19265790

Adi MARICA 10 Apr. 2023, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă