Andrei Prepeliță voia mai mult în meciul de la Mioveni. I-a băgat în ședință pe jucători: ”Vom avea de explicat”. Gloria Buzău pregătește trei achiziții

Andrei PASCU 09 Aug. 2023, 14:20 Liga 2

Andrei Prepeliță a debutat pe banca echipei Gloria Buzău cu o remiză. A bifat doar un 0-0 pe terenul formației CS Mioveni, în prima rundă de Liga 2, iar la final nu s-a declarat prea mulțumit de modul în care s-au prezentat jucătorii săi.

Prepeliță a remarcat multe erori personale ale fotbaliștilor, dar crede că o problemă a fost legată de faptul că lotul a suferit multe modificări comparativ cu ultima partidă oficială din stagiunea trecută.

Andrei Prepeliță, impresiile partidei CS Mioveni – Gloria Buzău

Gloria Buzău vrea promovarea în SuperLiga României, este aproape să ajungă la acord cu Jean Vlădoiu pentru poziția de președinte, dar în Liga 2 nu a început promițător. Chiar Prepeliță a recunoscut la finalul întâlnirii de la Mioveni că, la cum arată acum echipa, nu poate emite pretenții la primele poziții.

Însă, e convins că se pot regla lucrurile, chiar dacă Gloria Buzău nu a jucat așa cum își dorea și echipa a avut probleme chiar și la strategia cu baloane lungi ale formației din Mioveni. În etapele următoare, Prepeliță e convins că buzoienii vor arăta mult mai bine.

După aspectul jocului, putem să ne mulțumim cu acest rezultat. Mi-am propus mai mult la începutul partidei, dar după aspectul jocului nu cred că puteam emite pretenții. Am avut posesie, dar nu am respectat mare lucru din ce ne-am propus. Multe greșeli tehnice, neforțate, care au pus echipa adversă pe contraatac, atacuri rapide.

Cred că dacă eram mai atenți la ultima pasă, puteam da gol. A fost un meci de luptă, cu o echipă arțăgoasă. Am vrut să nu lăsăm să construiască, am obligat adversarii să joace lung, dar ne-au pus probleme pentru că ori nu am câștigat duelurile, ori am pierdut mingea a doua.

I-am ținut pe jucători la centrul terenului la final, probabil că vom avea mai mult de explicat după această etapă. Acest meci ne arată că nu suntem pregătiți acum pentru lupta la promovare.

Dar e prima etapă, suntem o echipă nouă, mare parte din jucători a fost adusă în această vară, am avut la dispoziție doar cinci săptămâni. Dar, nu vreau să mă scuz, ne-am înhămat la această luptă, avem încredere în continuare, nu se pune problema ca, după primul meci, să tragem concluzii pripite”, a declarat Andrei Prepeliță la finalul întâlnirii.

  • Gloria Buzău: Greab – Ferraresso, Patapis, Dobrosavlevici, Sg. Pîrvulescu (Sălceanu 66′) – I. Șerban (cpt.)(V. Angelov 66′), Georgiev – Mat. Tănasă, Pervan, Cr. Dumitru (Golan 57′) – Radic (Mihaiu 57′)
    Rezerve neutilizate: Haymamba – Marcus Diniz, R. Zamfir, Wiktorski, Brîncoveanu

Gloria Buzău, încă trei achiziții

Gloria Buzău mai pregătește anumite achiziții în perioada următoare. Lotul nu e complet, iar sub comanda lui Andrei Prepeliță vor mai veni un mijlocaș central, un atacant și un jucător under, pentru ca soluțiile de pe bancă să fie mai numeroase.

Deja, ”principalul” are numele lor în minte, a discutat și cu conducerea, iar până la etapa a 2-a este de așteptat ca mutările să se materializeze, contractele să fie semnate.

Cred că lotul trebuie completat cu un mijlocaș central, cu un atacant și un jucător under. Îi aștept, iar așa vom avea mai multe soluții pe banca de rezerve. Știu și oamenii din club, am discutat, știu că trebuie să mai aducem acei jucători, pentru a avea dubluri și soluții pe posturi.

Am în minte jucătorii pe care îi doresc, sper ca în această săptămână să semneze”, a accentuat antrenorul Gloriei Buzău.

Gloria Buzău, meci cu CS Tunari în etapa a 2-a de Liga 2

Gruparea buzoiană a întâlnit, așadar, în prima rundă de Liga 2, marți, în deplasare, CS Mioveni, cu care a remizat fără goluri, 0-0. De acum, până în runda a 5-a, Gloria Buzău va da peste CS Tunari (acasă), Chindia Târgovişte (deplasare), Metaloglobus (acasă) și Unirea Dej (deplasare).

La conferința de presă, Prepeliță a discutat și despre cum vede traiectoria echipei în etapele următoare, dar și care sunt formațiile pe care le consideră rivale principale în lupta pentru promovarea din Liga 2.

Sunt echipe bune în Liga 2, care au investit, care au bugete bune, care au adus jucători de Liga 1 și sunt echipele celelalte, incomode, care probabil vor încurca multe formații. Cred că FC Argeș are un lot bun, a păstrat jucători cu experiență, plus cei pe care i-a adus, la fel Chindia, Steaua nu știu, Chiajna are jucători cu experiență și ea.

Slatina are o echipă bună. Sunt multe formații care pot tinde la promovare”, a mai punctat Prepeliță.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-blanaru-continua-la-cs-mioveni-19279575

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-herea-a-strans-din-dinti-cu-gloria-buzau-si-a-terminat-jocul-de-debut-la-cs-mioveni-fara-esec-am-suferit-in-multe-momente-in-acest-meci-dar-eu-zic-ca-am-aratat-si-bine-19279571

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-dragos-militaru-dupa-chindia-steaua-1-1-19279563

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alin-dobrosavlevici-si-a-exprimat-frustrarea-dupa-remiza-de-la-mioveni-19279503

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cu-dan-alexa-dupa-ce-fc-brasov-a-pierdut-la-tas-procesul-cu-frf-si-a-fost-retrogradata-in-liga-3-19279345

Andrei PASCU 09 Aug. 2023, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă