Adrian Mihalcea spune mersi că Slobozia a pierdut doar cu două goluri meciul cu FC Hermannstadt: ”Nu am avut o atitudine demnă de nivelul competiției. Poate am și dormit un pic”

Marius ANGHEL, Petronel TUDOR 20 Mar. 2022, 14:49 Liga 2

Unirea Slobozia nu a dat o replică prea bună în primul ei meci din play-off-ul Ligii 2, cu FC Hermannstadt, la Mediaș. Ialomițenii au comis mai multe greșeli, colective sau individuale, au primit două goluri și au pierdut doar cu 0-2 și datorită intervențiilor portarului Ionuț Poiană. Diferența de pe tabelă putea fi mult mai mare în favoarea sibienilor, care au ratat și un penalty înainte de pauză, la 1-0, însă și Unirea ar fi putut înscrie la situațiile lui Gulceac sau Afalna.

Petrișor Petrescu (20′) și Daniel Paraschiv (54′) au marcat golurile meciului desfășurat duminică, la Mediaș, în prima etapă a play-off-ului Ligii 2.

Adrian Mihalcea, după eșecul cu FC Hermannstadt din startul play-off-ului: ”Nu am avut o atitudine demnă de nivelul competiției”

La finalul jocului de la Mediaș, antrenorul echipei din Slobozia, Adrian Mihalcea, a spus că echipa sa nu a avut o atitudine corectă față de nivelul meciului, nu ar fi avut de comentat dacă diferența de scor ar fi fost dublă sau mai mare și speră ca evoluția contra Hermannstadt-ului să nu o revadă și la următoarele partide.

”A fost un meci slab din partea noastră, nu am avut o atitudine demnă de nivelul competiției. Astăzi, dacă scorul era 4,5-0 nu cred că aveam ce să zic. Trebuie să fim conștienți de valoarea acestui play-off și să ne ridicăm calitatea jocului la meciurile următoare. Poate am și dormit un pic. Faptul că ne-am calificat în play-off a fost, așa, ca o relaxare, dar o să încercăm să schimbăm atitudinea, că există calitate multă în aceste cinci echipe cu care ne batem și dacă noi le vom trata ca și astăzi vom avea mult de suferit și n-aș vrea să ne facem de râs”, a spus Mihalcea.

Unirea a avut o altă evoluție contra celor de la FC Hermannstadt în meciul din sezonul regular, desfășurat la Slobozia, unde sibienii s-au impus greu, cu 1-0, și au avut o serie de accidentați, demonstrându-se adversitatea din acea partidă.

”Nu am reușit în săptămâna asta să echilibrez un pic băieții”

Antrenorul Unirii s-a învinuit și pe el, fiindcă nu a reușit să-i motiveze suficient pe jucători înainte de acest joc, după obținerea calificării în play-off, unde nu-i vedea mai nimeni.

”Am văzut foarte multe greșeli personale, am văzut neimplicare totală din partea unora, am văzut problemele astea defensive pe care noi nu le-am avut. La asta mă duce cu gândul, cumva la automulțumirea faptului că ne-am atins obiectivul și că eu nu am reușit în săptămâna asta să echilibrez un pic băieții”, a mai declarat Adrian Mihalcea.

  • Unirea Slobozia în meciul tur din play-off cu FC Hermannstadt: Poiană – Trașcu (Greu 60′), I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă, Cruceru (Gherghiceanu 77′) – Bolohan (Dorobanțu 60′), Afalna, Mustacă (Silaghi 46′) – Gulceac (Seb. Ivan 60′). Rezerve neutilizate: Ciupercă – D. Mihai, Mih. Lemnaru, Gab. Lazăr.

Mihalcea nu vrea ca Unirea Slobozia să fie ciuca bătăilor în play-off

Urmează o pauză în campionat pe perioada meciurilor naționalelor, iar peste două săptămâni Unirea Slobozia o va întâlni pe teren propriu pe Universitatea Cluj, acum a treia clasată în play-off.

Mihalcea speră ca jucătorii săi să se ridice de această dată la nivelul competiției în care a intrat, fiindcă nu vrea să fie ciuca bătăilor în acest play-off.

”Toate echipele sunt foarte bune, au loturi extraordinare. Noi, din păcate, suferim și la capitolul acesta. Avem probleme noastre de efectiv. Dar am luptat până aici ca să atingem play-off-ul și trebuie să ne batem cu astfel de echipe și trebuie să facem tot posibilul să ne ridicăm la un nivel al jocului mult mai bun. Nu vreau să fim echipa care nu reușește să facă vreun punct în acest play-off, așa că vom munci în continuare. Dar trebuie să fim conștienți că valoare celorlalte echipe este exact ca cea a celor de la Hermannstadt”, a mai spus Mihalcea după jocul cu FC Hermannstadt.

Unirea Slobozia a rămas cu 33 de puncte și e pe locul 6 în play-off-ul Ligii 2, iar etapa următoare o întâlnește pe teren propriu pe ”U” Cluj (locul 2, 43 puncte).

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și Petronel Tudor

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inapoi-pe-locul-2-fc-hermannstadt-a-inceput-perfect-play-off-ul-ligii-2-cu-o-victorie-cu-unirea-slobozia-19224034

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-unirea-slobozia-se-joaca-de-la-ora-1130-la-medias-sibienii-pot-trece-peste-u-cluj-in-clasamentul-play-off-ului-ligii-2-19223976

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-si-liga-3-trimit-14-fotbalisti-nationalelor-romaniei-u21-si-u20-florin-bratu-a-convocat-patru-nume-din-divizia-a-doua-19223883

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chica-rosa-a-iesit-golgheterul-ligii-2-fc-buzau-a-avut-cel-mai-bun-atac-dar-echipa-lui-pustai-n-a-mers-in-play-off-petrolul-lider-si-la-aparare-statistica-golurilor-la-finalul-sezonului-regular-19223517

Marius ANGHEL, Petronel TUDOR 20 Mar. 2022, 14:49 Liga 2
Pe aceeași temă