Adrian Mihalcea, pe punctul să părăsească Unirea Slobozia! Tensiunile au ieșit la suprafață: ”Fraților, e greu! Dacă nu înțeleg, să continue cu altcineva”. Intervenție publică a antrenorului, după jocul cu Poli Timișoara

Adrian Mihalcea, pe punctul să părăsească Unirea Slobozia! Tensiunile au ieșit la suprafață: ”Fraților, e greu! Dacă nu înțeleg, să continue cu altcineva”. Intervenție publică a antrenorului, după jocul cu Poli Timișoara

Unirea Slobozia a ieșit din Cupa României, fiind învinsă în 16-imile competiției de Politehnica Timișoara, la limită, cu scorul de 0-1. La finalul partidei, ceea ce a ieșit cel mai mult în evidență a fost discursul lui Adrian Mihalcea, legat de obiectivul echipei în acest sezon și de posibila sa plecare.

Adrian Mihalcea, pregătit să părăsească Unirea Slobozia: ”Dacă nu înțeleg, atunci ne punem la masă și continuă cu altcineva”

Adrian Mihalcea a spus încă de la începutul campionatului Ligii a 2-a că vrea să ducă Unirea Slobozia pe un loc care să îi permită să scape de emoțiile retrogradării, emoții pe care le-a avut sezonul trecut. Antrenorul a surprins acum, la finalul jocului cu Politehnica Timișoara, lăsând impresia că obiectivul conducerii e altul, lupta la play-off și, implicit, la promovare.

Chiar dacă nu a dezvoltat prea mult subiectul, din declarația lui Mihalcea, pentru Liga2.ro, s-a înțeles faptul că anumite persoane din structura de conducere vor primele șase locuri, pe care antrenorul nu le poate garanta cu actuala echipă.

Presiunea play-off-ului îl apasă pe Adrian Mihalcea 

Adrian Mihalcea pare dispus să plece, dacă va simți că presiunea va continua în perioada următoare și dacă mesajul persoanelor care l-au adus va fi același.

Trebuie să construim, dar văd că lumea nu are timp. Vrea, după salvarea de la retrogradare, direct în play-off. Fraților, e greu! Dacă acesta e obiectivul, play-off-ul, să își aducă un antrenor care vrea în play-off cu echipa asta. Eu declar sus și tare că nu sunt pregătit să antrenez echipa pentru play-off. Dacă vom ajunge acolo, bine, dar acesta nu e obiectivul nostru. Dacă nu înțeleg, atunci ne punem la masă și continuă cu altcineva.

(N.r. – Despre meciul cu FC Hermannstadt, din etapa a 8-a a Ligii a 2-a) În meciul cu FC Hermannstadt vom pleca cu șansa a doua, și din cauza rezultatelor din ultimul timp. Trebuie să fim realiști și să vedem unde ne e locul. Am fost în preajma play-off-ului, e posibil ca după un meci-două pe care nu le câștigăm să cădem”, a spus Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro, la finalul jocului cu Politehnica Timișoara.

Adrian Mihalcea, despre partida cu Poli Timișoara: ”Am trăit meciul foarte liniștit, mai liniștit ca niciodată” 

În ceea ce privește meciul din Cupa României, cu formația de pe Bega, Adrian Mihalcea nu a pus mare preț pe el, precizând că l-a trăit extrem de liniștit și că se aștepta, oarecum, ca echipa să nu facă o partidă bună, pentru că a trimis pe teren anumiți jucători care în mod normal nu se regăsesc în echipa de start. A preferat să utilizeze și fotbaliști care au jucat mai puțin până acum, în Liga 2.

Am trăit meciul foarte liniștit, mai liniștit ca niciodată. A fost un meci de Cupa României, am încercat să le dau mai multe minute unor jucători care în campionat au jucat mai puțin. Am și schimbat la pauză pentru simplul fapt că avem un meci foarte greu duminică și am scos anumiți jucători și am introdus copiii. Îmi pare rău de Suciu (n.r. – Vlad Suciu a fost înlocuit în minutul 30, din cauza unei accidentări), pentru că am impresia că este o accidentare mai gravă și cred că nu va juca mai mult timp.

Noi trebuie să învățăm din meciuri, pentru că dacă nu reușești din ocazii să marchezi, se poate întâmpla ca pe un contraatac să primești gol. S-a terminat 1-0, bine că s-a întâmplat în Cupa României, dar trebuie să remarc că în ultimele cinci meciuri nu mai avem aceeași determinare pe atac, suntem lenți, ratăm mult.

E un lucru care mă îngrijorează, iar dacă ținem cont de ce meciuri ne așteaptă, va fi destul de greu să câștigăm”, a mai spus Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Adrian Mihalcea l-a taxat pe Gabriel Lazăr: ”Va plăti, fiecare plătim!” 

În minutul 90+3 al partidei de la Slobozia, Gabriel Lazăr a fost eliminat după ce și-a trântit un adversar la pământ. Adrian Mihalcea l-a taxat pentru gestul său nesportiv, precizând că va suporta consecințele și că va plăti.

Din păcate, la Lazăr e a doua ieșire de genul acesta și face foarte mult rău echipei. Va plăti, fiecare plătim! El în felul lui, echipa va avea de suferit și inclusiv eu, dar mă surprinde, pentru că e un jucător cu experiență. Să faci astfel de greșeli impardonabile, într-un moment în care nu își avea rostul, chiar nu am ce să comentez.

Eram convins că vor veni astfel de momente, că vor veni și accidentările, și suspendările. Poate și infectările cu COVID și atunci trebuie să fim pregătiți”, a încheiat Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia, meci cu FC Hermannstadt în etapa a 8-a a Ligii a 2-a 

Unirea Slobozia a părăsit Cupa României, după 0-1 cu Politehnica Timișoara. Singura reușită a partidei i-a aparținut lui Octavian Ursu, în minutul 68.

Unirea Slobozia: Poiană – Ibrian, Gab. Lazăr, Perju, C-tin. Toma (cpt.), Cruceru (Turcu 74′), Vl. Suciu (Trașcu 30′), Bolohan (Dorobanțu 46′), Greu, M. Matei (Mustacă 46′), Seb. Ivan (Al. I. Stoica 46′). Rezerve neutilizate: Ciupercă – D. Mihai, Mih. Lemnaru, I. Dinu.

În ceea ce privește situația din Liga 2, Unirea Slobozia e pe locul 7, cu 12 puncte, la șase puncte de liderul Petrolul. În etapa a 8-a, duminică de la ora 11:00, va juca acasă, cu FC Hermannstadt.

Foto: George Filip (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ciprian-danciu-a-evidentiat-secretul-succesului-echipei-sale-in-fata-politehnicii-iasi-fotbalul-e-imprevizibil-cum-a-reusit-minaur-baia-mare-sa-i-invinga-pe-moldoveni-in-cupa-roma-19202130

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/vivi-rachita-si-gogoasa-preda-atacuri-reciproce-dupa-ce-primul-a-constatat-pagubele-produse-de-galerie-fc-u-craiova-la-stadionul-ilie-oana-la-me-19202079

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/costel-enache-dupa-eliminarea-politehnicii-iasi-din-cupa-romaniei-as-fi-vrut-mult-mai-mult-de-la-acest-joc-meciul-de-la-baia-mare-unul-special-pentru-onea-19202059

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-mihalcea-declaratie-de-dragoste-pentru-fc-brasov-inaintea-meciului-cu-militarii-pentru-mine-conteaza-doar-fc-brasov-nu-fcsb-nu-steaua-19202055

Pe aceeași temă