Adrian Mihalcea, haz de necaz privind ultimele evenimente de la Unirea Slobozia și ceea ce urmează în play-off: ”Ne vom distruge, noi nu o să putem. Cred că va trebui să ne antrenăm și noi”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2024, 12:34 Liga 2

Ultimele două meciuri jucate în play-off-ul Ligii 2 i-au adus Unirii Slobozia primii pași greșiți, dar și o mulțime de probleme.

În eșecul de la Hunedoara, 0-1 cu Corvinul, Adrian Mihalcea i-a pierdut pe Florinel Ibrian și Cosmin Atanase, accidentați în primul minut, respectiv pe final de joc, iar contra Gloriei Buzău, în meciul terminat la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, căpitanul Constantin Toma a părăsit terenul în minutul 29, iar înlocuitorul său, Iliya Dimitrov, a ieșit și el accidentat până în pauză.

După jocul din runda a patra a turneului care decide cele două promovate direct în SuperLigă, respectiv cele două participante în barajul de promovare antrenorul liderului Ligii 2 a vorbit despre greutățile pe care le întâmpină în această perioadă.

Mihalcea este îngrijorat de ce urmează pentru Unirea Slobozia: ”Ne vom distruge, nu o să putem”

Adrian Mihalcea a făcut haz de necaz din cauza situației accidentărilor din lotul Unirii Slobozia, dar și a programului foarte încărcat din Liga 2. El preciza și etapele trecute că echipele din liga secundă nu sunt pregătite să susțină meciuri din trei în trei zile.

”Principalul” echipei ialomițene spune că e nevoit să improvizeze etapă de etapă, în special în atac, și e de părere, ironic spunând, că cei din stafful tehnic vor trebuie să se antreneze și ei pentru a putea avea nouă jucători disponibili pe banca de rezerve.

”Miercuri îl pierd pe Ibrian, un jucător model, care duce campionate de ceva timp, și îl pierdem până la final. Îl pierdem, miercuri, pe Atanase, iarăși, un jucător bun de echipă. Astăzi, în prima repriză, pierdem un jucător, apoi pe al doilea (n.r. – se referă la Toma și Dimitrov). Cum ar trebui să mă simt? Sunt supărat. La Dimitrov, a venit, a venit accidentat, a jucat un minus, s-a reaccidentat, a revenit, s-a reaccidentat. Parcă suntem blestemați. Noi nu putem să găsim și noi un vârf… Bine, nu avem banii necesari, fiindcă nu ne comparăm cu alte echipe la buget, dar nu găsim și noi un atacant și stăm în copilul ăsta, în Afalna, băiat… (n.r. – dă din cap și aproape că îl bufnește râsul) E acasă, e de patru ani la noi și uitați-vă că… Dar stăm într-un singur atacant.

Trimitem jucător de bandă, fundaș, în atac, doar ca să punem puțină presiune. Și normal să sunt supărat. Mă gândeam la toate scenariile, mă gândeam la meciurile următoare. Jucăm trei meciuri în deplasare. Săptămâna viitoare avem iar trei meciuri. Păi ne vom distruge, noi nu o să putem. Cred că va trebui să ne antrenăm și noi ca să putem să avem o bancă compactă”, a spus Adrian Mihalcea, la microfonul DigiSport, la finalul jocului cu Gloria Buzău.

În atac, Unirea Slobozia îi are doar pe Christ Afalna, un camerunez de 25 de ani care în acest sezon are 5 goluri marcate în 21 de meciuri, și pe Iliya Dimitrov, un bulgar de 27 de ani care a fost adus în iarnă și care în cele opt meciuri disputate până acum de echipă a bifat patru dintre ele, fără să înscrie. Dimitrov a fost în ultimul an la SC Oțelul, unde a prins doar 3 meciuri.

Trei meciuri la rând în deplasare pentru Unirea Slobozia

Pentru Unirea Slobozia, lider în sezonul regular în etapele 9, 10 și 11 și lider în play-off în primele patru runde, urmează nu mai puțin de trei jocuri consecutive în deplasare, la CSC Șelimbăr, CS Mioveni și FK Miercurea Ciuc, după ce în primele patru etape a jucat de trei ori acasă.

Echipa ialomițeană are un avans de două, respectiv cinci puncte față de CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, echipe care nu au drept de promovare în prima ligă.

Față de celelalte trei formații din play-off, FK Miercurea Ciuc, Gloria Buzău și CS Mioveni, cele cu care se luptă într-adevăr pentru promovare, echipa ialomițeană are un avans de opt, nouă și 11 puncte.

În condițiile în care mai sunt șase etape de disputat, Unirea Slobozia este considerată de adversare ca și promovată direct în prima ligă. Ar fi prima față când o echipă din Slobozia ar urca în primul eșalon fotbalistic.

În etapa a 5-a, ultima a turului, Unirea Slobozia joacă în deplasare, la Cisnădie, cu CSC Șelimbăr, duminică, de la ora 11:00.

Foto: Gheorghe Flușter și Petronel Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-a-anuntat-ce-va-face-din-vara-19308012

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-adrian-mihalcea-dupa-unirea-slobozia-gloria-buzau-1-1-19307688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/planurile-fk-miercurea-ciuc-daca-va-reusi-sa-promoveze-in-superliga-19307789

Marius ANGHEL 16 Apr. 2024, 12:34 Liga 2
Pe aceeași temă