Adrian Mihalcea, antrenorul play-off-urilor din Liga 2! Al treilea sezon la rând când luptă pentru promovare, dar acum remarcă un plus important pentru Unirea Slobozia: ”Anul trecut nu a fost așa, vom trece peste presiune”

Andrei PASCU 01 Mar. 2024, 16:50 Liga 2
Adrian Mihalcea, antrenorul play-off-urilor din Liga 2! Al treilea sezon la rând când luptă pentru promovare, dar acum remarcă un plus important pentru Unirea Slobozia: ”Anul trecut nu a fost așa, vom trece peste presiune”

Adrian Mihalcea este pentru al treilea sezon la rând în play-off-ul Ligii 2! Va lupta și de această dată pentru promovare, a doua oară alături de Unirea Slobozia, iar în stagiunea trecută a fost acolo cu Gloria Buzău.

A jucat barajul alături de buzoieni în 2022-2023, pierzând dubla cu UTA, iar acum se va întâmpla același lucru și cu formația ialomițeană, alături de care, în sezonul 2021-2022, a terminat pe locul 6.

Adrian Mihalcea, la a doua prezență în play-off-ul Ligii 2 cu Unirea Slobozia

Clubul din Slobozia se află printre formațiile care au asigurate biletele pentru prezența în play-off-ul Ligii 2. E matematic în grupa pentru promovare, unde vor mai fi, cunoscute deocamdată, două formații, ambele fără drept de accedere în prima divizie, primele două clasate în campionat, CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara.

Unirea Slobozia va disputa baraj de promovare cel puțin, cu una din formațiile care se vor afla pe pozițiile 13 sau 14 în play-out-ul din prima divizie. Adrian Mihalcea a remarcat faptul că acum are jucători cu mai multă experiență la Unirea Slobozia, iar din acest motiv a lăsat de înțeles că este ceva mai încrezător că poate fi bifat un obiectiv istoric pentru club.

Plusul de experiență, decisiv într-o eventuală promovare a Unirii Slobozia?

De acum, mai sunt trei runde până la finalul sezonului regular, iar antrenorul își dorește cât mai multe puncte posibile. Echipa lui mai are de disputat partidele cu FK Miercurea Ciuc, pe teren propriu, Progresul Spartac, în deplasare, și Corvinul Hunedoara, tot în deplasare.

Suntem bucuroși că ne-am obținut locul în play-off. De doi ani am antrenat în play-off, pe Unirea Slobozia și pe Gloria Buzău, nu va fi deloc ușor, știu ce mini-campionat ne așteaptă.

Avem jucători cu experiență, avem mult mai mulți față de meciurile de anul trecut și vom reuși să trecem peste această presiune. Momentan suntem în play-off, vom vedea ce echipe vor juca alături de noi și, în funcție de acestea vom face strategia având în vedere că unele dintre ele nu au drept de promovare”, a spus Adrian Mihalcea, citat de Info Ialomița.

Patru rezultate pozitive la rând pentru Unirea Slobozia

După 16 etape, ialomițenii au 34 de puncte, iar, când mai sunt trei runde din sezonul regular, înainte de startul etapei a 17-a, au cinci puncte avans peste locul 4, următoarea clasată, CS Mioveni. În același timp, sunt la doar un punct de locul 1, CSC Șelimbăr, și la egalitate cu locul 2, Corvinul Hunedoara.

Referitor la traseul din ultimele etape, Unirea Slobozia are patru rezultate pozitive la rând în Liga 2 (1-0 cu CFC Argeș, 0-0 cu Concordia Chiajna, 2-1 cu ACSM Ceahlăul și 2-0 cu CSC Dumbrăvița). Anterior înregistrase două eșecuri, singurele din campionat în acest sezon (0-1 cu CSM Slatina și 0-1 cu Gloria Buzău).

Foto: Răzvan Păsărică și Gheorghe Flușter (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-si-corvinul-joaca-in-deschiderea-etapei-17-din-liga-2-19301166

https://liga2.prosport.ro/seria-1/davide-massaro-si-daniel-serbanica-increzatori-inainte-de-csc-selimbar-cs-mioveni-19301177

https://liga2.prosport.ro/seria-1/deplasare-grea-pentru-fk-miercurea-ciuc-la-unirea-slobozia-19301163

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-joaca-acasa-cu-csc-dumbravita-in-etapa-17-a-ligii-2-19301155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/declaratiile-lui-eugen-neagoe-inainte-de-cfc-arges-progresul-spartac-19301152

Andrei PASCU 01 Mar. 2024, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă