Adi Popa, decent după ce Steaua a învins categoric Unirea Dej: ”A fost un meci greu, disputat.” Cum a explicat numărul redus de spectatori: ”Jucăm numai în timpul săptămânii, lumea e la muncă. A și plouat”

Răzvan STÎNGĂ 16 Mar. 2023, 20:46 Liga 2

Adrian Popa nu a mai reușit să marcheze în partida cu Unirea Dej, de joi seară, din prima etapă a play-off-ului, din Ghencea. Steaua s-a impus cu 3-0, dar mijlocașul a făcut încă un meci solid, contribuind prin plusul adus pe fază ofensivă la succes.

Steaua, victorie la scor și fără probleme cu Unirea Dej. Reacția lui Adrian Popa

Adrian Popa a fost bucuros pentru succesul la scor, Steaua făcând un meci solid, dar a avut un discurs discret în ceea ce privește diferența de valoare dintre cele două echipe.

Chiar dacă diferența a fost net superioară în favoarea ”militarilor”, Adrian Popa a lăudat într-o oarecare măsură formația lui Dragoș Militaru, în special prin prisma modului în care a evoluat în sezonul regular, atunci când Steaua s-a impus pe final, cu două goluri marcate în partea a doua.

Adrian Popa, reacție după ce Steaua a învins Unirea Dej: ”Nu există dubiu în privința câștigătoarei”

Succesul categoric cu Unirea Dej o plasează pe Steaua în favorită la câștigarea play-off-ului, așa cum era și săptămâna trecută, la finalul sezonului regular. Singura care ține pasul cu echipa lui Daniel Oprița în acest moment, din perspectiva punctelor din clasament, este Politehnica Iași.

Mijlocașul formației din Ghencea vrea prestații la un nivel bun și în etapele următoare.

A fost un meci greu, disputat, pe care noi l-am făcut ușor prin maniera cu care le-am abordat, felul în care am abordat fazele. Consider că nu există dubiu în privința câștigătoarei, am dominat de la un cap la altul și cred că meritam să câștigăm.

Suntem mulțumiți și dorim să câștigăm și în meciurile următoare. Tot timpul e loc de mai bine, dar când câștigi cu 3-0 acasă în play-off, nu are cum să nu fie bine. Am avut probleme cu Dej și în meciul din campionatul regular, am câștigat pe final, dar azi am abordat altfel și am câștigat cu 3-0.

Ei s-au prezentat destul de bine, dar a fost greu să contracareze jocul nostru”, a spus Adrian Popa la finalul partidei cu dejenii, la microfonul DigiSport.

Adrian Popa, probleme medicale după Steaua – Unirea Dej

Adrian Popa a avut ceva probleme medicale în partida cu Unirea Dej, dar aparent nu e nimic grav și poate juca în duelul următor, în etapa a 2-a, mai ales că Liga 2 va fi oprită după prima etapă a play-off-ului și play-out-ului, pentru meciurile echipelor naționale.

Vom vedea care e problema, dar nu cred că e ceva grav. Oricum, vine pauza de două săptămâni, am timp să mă refac până la meciul de la Galați”, a comentat Adrian Popa situația sa medicală.

Adrian Popa consideră că fanii nu au venit la Steaua – Unirea Dej din cauza zilei din săptămână și ploii

Referitor la numărul de spectatori din tribunele stadionului din Ghencea, nici de această dată nu s-au înghesuit suporterii la meci, fiind prezenți la partida cu Unirea Dej în jur de 1.000 de spectatori.

Adrian Popa a încercat să îi ”scuze” pe susținători prin faptul că partida s-a jucat joi, dar nici vremea nu a fost prea bună, pentru că a plouat.

Nu știu dacă au fost 900 de spectatori sau mai mulți, cert este că jucăm numai în timpul săptămânii, când toată lumea e la muncă. Toată săptămâna a fost soare, numai azi a plouat.

Ne bucurăm pentru cei care au fost la stadion, că am oferit victoria, un spectacol. Au venit în frig, în ploaie, le mulțumim”, a spus mijlocașul Stelei despre prezența fanilor din tribune.

Steaua se menține pe locul 1 în play-off-ul de Liga 2

Steaua a terminat sezonul regular pe locul 1 în Liga 2 și va continua să fie lider și după startul play-off-ului. Are 43 de puncte acum, acumulate în urma a 13 victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, fiind cu trei puncte peste locul 2, Poli Iași, și cu șapte puncte peste locul 3, SC Oțelul.

Trebuie precizat că formațiile din Iași și Galați nu au jucat deocamdată în prima rundă a grupei pentru accederea în SuperLiga României.

După ce în prima etapă din play-off Steaua a întâlnit Unirea Dej, pe teren propriu, în runda secundă va merge pe terenul formației SC Oțelul, la Galați. De partea cealaltă, dejenii vor primi vizita lui Dinamo.

Foto: George Flușter / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-3-0-cu-unirea-dej-la-debutul-in-play-off-ul-de-liga-2-19263454

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-si-unirea-dej-au-plecat-din-ghencea-fara-gol-si-fara-punct-si-dupa-al-doilea-joc-cu-steaua-din-acest-sezon-poate-meritam-si-noi-sa-dam-un-gol-macar-19263447

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-unirea-dej-deschid-play-off-ul-ligii-2-meciul-incepe-de-la-ora-1800-19263405

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-stie-unde-a-pierdut-fc-brasov-play-off-ul-vrea-sa-continue-sub-tampa-si-a-purtat-primele-discutii-19263428

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-are-cel-mai-usor-inceput-de-play-out-din-liga-2-deplasare-la-unirea-constanta-cosmin-stan-suntem-intr-o-forma-buna-19263421

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/tot-o-amanare-in-recursul-fcsb-privind-palmaresul-stelei-reactia-lui-florin-talpan-dupa-decizia-inaltei-curti-de-casatie-si-justitie-exclusiv-19263402

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-are-meci-crucial-cu-minaur-baia-mare-in-debutul-play-out-ului-19263398

Răzvan STÎNGĂ 16 Mar. 2023, 20:46 Liga 2
Pe aceeași temă