La Oradea a început instalarea nocturnei mobile pentru meciurile pe care FC Bihor le va juca în Cupa României cu FCSB și Dinamo. Clubul vinde abonamente la foc automat

Marius ANGHEL 14 Sep. 2023, 18:52 Liga 3

FC Bihor Oradea a dat lovitura în acest sezon, cel puțin în cadrul Cupei României. Pe lângă faptul că s-a calificat în premieră în faza grupelor, după ce a învins în faza Play-off-ului divizionara secundă Campionii FC Argeș (scor 1-0), echipa din Liga 3 a picat să joace în grupă cu două forțe ale fotbalului românesc, iar ambele vor ajunge la Oradea.

FCSB și Dinamo sunt primele adversare ale Bihorului în faza grupelor, iar în ultima etapă va evolua la Zalău cu echipa din Liga 3 SCM. Fiindcă nu are stadion cu instalație de nocturnă, clubul și autoritățile locale au închiriat o instalație mobilă de iluminat și au început să o instaleze la arena ”Iuliu Bodola” începând de astăzi, 14 septembrie.

FC Bihor și-a închiriat nocturnă mobilă pentru a putea găzdui la Oradea meciurile cu FCSB și Dinamo

La fel cum au procedat în trecut Minaur Baia Mare, Foresta Suceava, Dunărea Călărași, FC Hermannstadt și, cel mai recent, CS Hunedoara (actuala Corvinul), în cazul jocului cu FCSB, respectiv Foresta Suceava și FK Miercurea Ciuc, în cazul jocului cu Dinamo, FC Bihor Oradea a apelat și ea, acum, la o instalație de nocturnă mobilă pentru a putea găzdui meciurile cu FCSB și Dinamo din cadrul Cupei României.

Montarea nocturnei la stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea a început de astăzi, 14 septembrie, iar clubul bihorean profită de interesul ridicat pentru jocurile din competiția KO și anunță suporterii că pot cumpăra în continuare abonamente la meciurile echipei antrenate de Florin Farcaș.

”Astăzi a început la Stadionul „Iuliu Bodola” montarea instalaţiei de nocturnă, pentru jocurile cu FCSB şi Dinamo din cadrul Cupei României.

Continuă comercializarea abonamentelor pentru sezonul competiţional 2023-2024, atât online, cât şi la Stadionul „Iuliu Bodola”. La stadion sunt aşteptaţi cei care doresc să achiziţioneze abonamentele cu bani cash, astăzi, joi, între orele 14-19, şi mâine, vineri, între orele 11-19.
Cei care şi-au comandat abonamentele online, le pot ridica de la stadion, mâine, vineri, între orele 11-19.
Reamintim că tarifele abonamentelor FC Bihor Oradea pentru sezonul competiţional 2023-2024 sunt următoarele:
– 100 lei pentru un abonament obişnuit
– 1000 lei pentru abonamentul „membru suporter”
Abonamentul obişnuit include şi meciurile din Cupa României, iar cei care achiziţionează abonamente „membru suporter” devin membri oficiali ai clubului. Aceştia vor primi şi un tricou personalizat şi o eşarfă în culorile clubului”, transmite clubul bihorean care în sezoanele trecute s-a numit CA Oradea, însă din vara anului 2022 a trecut la FC Bihor Oradea.

2.500 de abonamente vândute de FC Bihor

Faptul că FC Bihor va aduce la Oradea FCSB și Dinamo pentru meciuri oficiale în cadrul Cupei României a ridicat interesul pentru fotbal al locuitorilor din municipiu și din județ. Până la acest moment, clubul transmite că a vândut nu mai puțin de 2.500 de abonamente pentru jocurile echipei.

Faptul că un abonament costă doar 100 de lei, iar cu acesta se poate intra nu numai la meciurile din Cupă, ci și la cele din campionat, a atras în primul rând un astfel de număr de cumpărători.

”Până în această dimineaţă au fost vândute deja 2 500 de abonamente.

«Faptul că avem deja vândute 2 500 de abonamente este un lucru cât se poate de îmbucurător, pentru că noi suntem o echipă de Liga a III-a şi sunt echipe de Liga I care nu au un astfel de număr de abonamente vândute.
Le mulţumesc suporterilor pentru interesul acordat echipei noastre în ultimele zile, suntem conştienţi că meciurile din cupă cu FCSB şi Dinamo au contat, dar noi îi aşteptăm în număr cât mai mare şi la jocurile din campionat, acolo unde este principalul obiectiv al echipei noastre», a declarat preşedintele clubului, George Tătar”, anunță FC Bihor Oradea.

Poli Timișoara și CS Socodor, adversarii orădenilor până la meciul din Cupă cu FCSB

Până la meciul din FCSB din prima etapă a Grupei C a Cupei României, programat miercuri, 27 septembrie, de la ora 21:00, FC Bihor va juca de două ori în Liga 3.

În runda a 4-a, stabilită în acest weekend, FC Bihor joacă în deplasare la Poli Timișoara, sâmbătă, de la ora 17:00. Ulterior, la 23 septembrie, va evoluat pe teren propriu cu CS Socodor.

În acest moment, FC Bihor ocupă locul 1 în Seria 8 a Ligii 3, fiind singura echipă cu punctaj maxim după primele trei etape (2-0 cu CSC Peciu Nou, 2-0 la Phoenix Buziaș și 1-0 cu Șoimii Lipova). Este urmată de CS Socodor, singura cu 6 puncte, iar Poli Timișoara, următorul adversar, este pe poziția a 4-a, cu 4 puncte.

”Este un joc destul de important pentru noi, pentru că venim după o serie de victorii şi ne dorim să aveam acelaşi parcurs şi aceeaşi linie pe care am avut-o până acum, dar trebuie ţinut cont că totuşi întâlnim Poli Timişoara, echipă cu renume în fotbalul românesc, echipă care anul trecut a evoluat în Liga a II-a şi sigur anul acesta îşi doresc şi ei, cu toate eforturile, unde normal, la Poli Timişoara, le este locul. Va fi un meci destul de greu, pentru că Timişoara are o echipă bună, am întâlnit-o într-un joc amical. Este o echipă cu un antrenor foarte bun, un antrneor care aşează foarte bine echipa în teren, o echipă cu jucători tineri, o echipă calitativă, deci ne va aştepta un joc greu”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş, despre meciul cu Poli Timișoara.

Foto: FC Bihor Oradea

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-meciuri-tari-in-grupele-de-cupa-romaniei-19284079

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/grupele-si-meciurile-din-faza-grupelor-cupei-romaniei-19283966

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-a-eliminat-cfc-arges-din-cupa-romaniei-19283031

Marius ANGHEL 14 Sep. 2023, 18:52 Liga 3
Pe aceeași temă