DUCKADAM 60 | Urare superbă a lui Miodrag Belodedici: "Vreau să-ţi mulţumesc pentru asta"

1 apr 2019 1172 afişări Video

Helmuth Duckadam împlineşte astăzi, 1 aprilie, vârsta de 60 de ani. Miodrag Belodedici i-a transmis un mesaj special fostului său coleg de la Steaua, prin intermediul ProSport.

Vizibil emoţionat, Belodedici i-a urat lui Duckadam să rămână neschimbat şi să aibă succes indiferent ce va face pe viitor: "Cu prilejul frumoasei zilei de naştere a lui Helmuth Duckadam, vreau să-i spun multă sănătate, fericire, să fie un om cum a fost şi până acum. Din partea mea şi a Federaţiei Române de Fotbal, vreau să-i mulţumesc pentru acea finală care ne-a făcut campioni europeni. Multă sănătate lui şi familiei. Numai bine, să aibă succesuri pe unde o să fie", a spus Miodrag Belodedici, pentru ProSport.

Pe 7 mai 1986, Helmuth Duckadam a intrat în istoria fotbalului mondial şi a capturat Cupa Campionilor Europei, reuşind să pareze patru penalty-uri în finala Steaua - Barcelona. După 120 de minute, scorul a fost egal, 0-0. La loviturile de departajare, Lăcătuş şi Balint au transformat şi au adus Cupa Campionilor la Bucureşti. Duckadam a stabilit un record mondial în ziua respectivă şi a ţinut prima pagină a ziarelor din Spania.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.