DUCKADAM 60 | Steaua îngroapă securea războiului şi îl cheamă pe eroul de la Sevilla în Ghencea: "Meriţi asta. Trebuie să lăsăm rivalităţile"

1 apr 2019 8464 afişări Video

Helmuth Duckadam împlineşte astăzi, 1 aprilie, vârsta de 60 de ani. Adrian Bumbescu i-a promis că va avea un loc asigurat în loja noului stadion din Ghencea, chiar dacă în prezent este preşedintele de imagine al FCSB.

Bumbescu i-a transmis un mesaj special eroului de la Sevilla, din partea întregului club Steaua: "Helmuth, pentru 1 aprilie, un sincer <<La mulţi ani>>. Eşi binevenit oricând în Ghencea, chiar îţi vom opri un loc în loja fostelor glorii. Meriţi şi eşti oricând binevenit. Trebuie să lăsăm rivalităţile şi să fim adevăraţi prieteni, cum am fost odată. La mulţi ani încă o dată, te pup", a spus Adrian Bumbescu, pentru ProSport.

Pe 7 mai 1986, Helmuth Duckadam a intrat în istoria fotbalului mondial şi a capturat Cupa Campionilor Europei, reuşind să pareze patru penalty-uri în finala Steaua - Barcelona. După 120 de minute, scorul a fost egal, 0-0. La loviturile de departajare, Lăcătuş şi Balint au transformat şi au adus Cupa Campionilor la Bucureşti. Duckadam a stabilit un record mondial în ziua respectivă şi a ţinut prima pagină a ziarelor din Spania.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.