VIDEO INCENDIAR! Cum s-ar putea juca Liga 1 cu casa închisă :)

3 feb 2010 35 afişări Sport Life

În plină criză financiară, granzii din Liga lui Mitică ar puteasă-şi "dezgheţe" bugetele. Soluţia nu ar fi una miraculoasă, iarefectele ar fi cu adevărat spectaculoase! :) Mitică de la Ligă aravea chiar un motiv de bucurie, dacă tot se gândeşte la amânareareturului! Cum ar putea Liga 1 să se joace cu casa închisă? Vezi unvideo incendiar

Din Mexic nu ne vin doar veşti despre împuşcarea fotbaliştilor!Ultimele imagini ne-ar putea duce cu gândul că marile arenemexicane sunt cu adevărat Raiul pe pământ. Catherine Leah Spencer aridicat tribunele în picioare la meciul dintre Monterrey şi CruzAzul, dar momentele de "libertate" au costat-o scump: a primit 600de dolari amendă pentru expunere în locuri publice!

Cu aşa fane în tribune, numărul de bilete vândute la meciurile dinGhencea sau din Ştefan cel Mare ar fi cu siguranţă ultima problemă!Iar războiale dintre ultraşi şi patroni ar fi doar o amintireurâtă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.