VIDEO | Burleanu, despre cum şi-a pierdut permisul auto: "Ştiu că am pus în pericol vieţile unor oameni. Poliţistul a fost surprins că nu am pus mâna pe telefon..."

3 mar 2016 39291 afişări Comentează şi tu Sport Life
VIDEO | Burleanu, despre cum şi-a pierdut permisul auto: "Ştiu că am pus în pericol vieţile unor oameni. Poliţistul a fost surprins că nu am pus mâna pe telefon..."

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a povestit, în direct, la emisiunea ProSport Live, momentul în care i-a fost suspendat carnetul de conducere, în luna decembrie a anului trecut.

"Mergeam cu 103-104 kilometri pe oră, nu sunt un vitezoman. Am avut un moment de neatenţie. A fost prima amendă de circulaţie pe care am primit-o de când am carnet. Am decis să nu mă duc să dau examen după o lună pentru a-mi lua carnetul mai devreme, ci să stau trei luni. Mi se pare normal pentru că am pus în pericol vieţile unor oameni, conducând cu viteză mare. Acum, mă bucur de timpul câştigat dimineaţa, când pot să citesc ştirile în cele 45 de minute pe care le fac până la sediul federaţiei", a declarat preşedintele FRF la emisiunea ProSport Live.

Burleanu are licenţa de conducător auto suspendată pentru o perioadă de trei luni, din data de 24 decembrie 2015, după ce a fost surprins conducând cu viteza de 104 kilometri la oră în localitatea Mihăileşti, unde limita admisă era de 50 de kilometri. "Poliţistul a rămas surprins când m-a văzut. A fost surprins şi de faptul că nu am pus mâna pe telefon să fac intervenţii pentru a scăpa. Ştiam că sunt vinovat. Oricum, stăteam în maşină şi aşteptam să mi se întocmească procesul verbal, iar pe telefon citeam deja ştirea că eu am fost sancţionat. N-a fost prea plăcut", a spus Răzvan Burleanu.

Emisiunea ProSport Live poate fi urmărită , în direct, de luni până vineri, de la ora 10, pe www.prosport.ro.

Tag-uri: fotbal, frf,
Comentează
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.