FOTO ŞI VIDEO | Tommy Hilfiger şi cel mai sexy campionat de tenis din New York: aşa s-a lansat campania globală cu Rafael Nadal în rol de brand ambasador. Ibericul a aruncat la coş timiditatea şi a jucat tenis pe dezbrăcate

27 aug 2015 728 afişări Sport Life

Tommy Hilfiger şi Rafael Nadal au celebrat noua colecţie de lenjerie intimă, parfumul ‘TH Bold’ şi colecţia tailored, dezvăluind Campania Fall 2015 care-l include pe asul sportului alb, printr-un eveniment pop-up de tenis în Bryant Park, organizat marţi, cu câteva zile înainte de startul utlimului turneu de Mare Şlem al anului.


Fotografiile şi filmul provocator au fost realizate în Mallorca, Spania, oraşul natal al lui Rafael Nadal. Sursa: Tommy Hilfiger

Rafael Nadal (29 ani) a lăsat la o parte timiditatea şi o dată în plus şi-a dezlătuit trupul bine sculptat, într-o campanie incendiară în care îşi tachinează fanii, renunţând complet la inhibiţii şi la haine. Ibericul a fost prezentat drept nou ambasador al Tommy Hilfiger - companie deţinută de PVH Corp, în cadrul unui pop-up eveniment în care câştigătorul a 14 turnee de Grand Slam i-a provocat pe unii dintre cei mai bine îmbrăcaţi reprezentanţi ai New York-ului la un schimb rapid de mingi. Evenimentul a marcat lansarea noii colecţii de lenjerie intimă Tommy Hilfiger şi a campaniei a cărei imagine este Regele Zgurii".

Pentru câteva seturi, adversarii lui Nadal au fost top modele precum Chanel Iman, Constance Jablonski, Hannah Davis, Noah Mills, Arthur Kulkov şi Akin Akman, toţi îmbrăcaţi în ţinute Tommy Hilfiger. Important, alături de adjudecarea punctelor, a fost aerul relaxat şi mai ales atitudinea sexy, pentru că fiecare punct câştigat de una dintre echipe obliga tabăra adversă să-şi scoată o piesă vestimentară, dezvăluind astfel noul design al colecţiei de lenjerie pentru femei şi bărbaţi, marca Tommy Hilfiger. Actriţele Jane Lynch şi Lake Bell au fost gazdele evenimentului şi au privit din scaunul arbitrului cum Rafael Nadal a câştigat trei game-uri consecutive.

Am modernizat colecţia de lenjerie pentru bărbaţi prin detalii vizibil sportive, iar Nadal este cea mai bună alegere la nivel internaţional pentru o astfel de direcţie estetică”, a declarat Tommy Hilfiger.  “Încă de la lansarea brandului, acum 30 de ani, am adus în permanenţă elemente inovatoare designului pe care l-am creat şi campaniilor publicitare. Evenimentul de azi continuă în buna tradiţie a campaniilor surprinzătoare realizate cu ambasadori iconici care întruchipează spiritul brandului şi rezonează cu fanii globali Tommy Hilfiger“, a punctat omul din spatele brandului american.

Îmi place mult cum acest eveniment a reuşit să aducă laolaltă moda şi sportul, totul desfăşurat în stilul Tommy. Sunt mândru să lansez noua campanie în mijlocul New York-ului, printr-un eveniment atât de impresionant”, a declarat Rafael Nadal.


Rafael Nadal, alături de Tommy Hilfiger

  • Colecţia Fall 2015 Tommy Hilfiger Underwear reuneşte stilul clasic cu cel modern, materiale restructurate şi detalii elevate. Inovaţiile de design, incluzând o tehnologie specială stretch four-way flex, combină materiale premium pentru un rezultat sofisticat, durabil şi esenţial pentru confortul zilnic. Colecţia Fall 2015 Tommy Hilfiger Tailored se evidenţiază prin siluete conturate, croială modernă şi texturi bogate.
  • Parfumul TH Bold celebrează un spirit hotărât şi a fost creat pentru bărbatul modern care trăieşte îndrăznet, are o fire competitivă şi multă încredere în sine.
     
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.