EXCLUSIV | Mitu likes it! Ne jucăm împreună cu Andreea. Rapid, Serena, Genie şi lista până la 11: "Wow, ar fi ceva!" | VIDEO

11 apr 2018 2155 afişări Comentează şi tu Sport Life
EXCLUSIV | Mitu likes it! Ne jucăm împreună cu Andreea. Rapid, Serena, Genie şi lista până la 11: "Wow, ar fi ceva!" | VIDEO

Hai la joacă cu Andreea Mitu. Pentru că de la finalul lunii decembrie nu mai joacă doar pe terenul de tenis, ci se joacă şi ore întregi alături de băieţelul ei, după ce a descusut-o despre cum îşi construieţe revenirea în tenis ProSport i-a propus Andreei un joc. Regulile, simple: două şabloane, cu mesaj clar - Like şi Dislike. Exact ca pe reţelele de socializare care le ţin de urât starurilor din tenis în deplasările lungi, sau în momentele de aşteptare dinaintea meciurilor. Pentru că acestea fac parte din rutina noastră, deja. Apoi, o listă cu 11 afirmaţii - pentru că Andreea ştie cum e cu "primul 11', având acasă un frate fotbalist. Andreea Mitu ne spune ce îi place, ce nu îi place - şi de ce.

Andreea Mitu joacă la ediţia 2018 a BRD Bucharest Open.
Da. Se poate. Este foarte posibil. Sper să fiu sănătoasă şi să joc bine până atunci. Bănuiesc că o să joc calificări, dar o să fie foarte frumos.

Andreea Mitu visează să fie mămică de jucător de tenis.
Nici, nici. Nu ştiu ce o să aleagă. Sper să nu. Nu ştiu ce o să aleagă copilul. Eu o să îl îndrum să facă mai multe sporturi când este mic. O să joace şi fotbal, o să şi înoate - probabil. o să joace şi tenis - oricum o să îl susţin, orice îşi alege.

Andreea Mitu revine pe podium pentru a prezenta modă.
Nu cred. Pentru că nu prea mai am timp. Cred că s-a întâmplat doar o dată sau de două ori. Trebuie să fiu focusată mai mult pe tenis şi pe viaţa de mămică.

Andreea Mitu joacă împotriva Serenei Williams.
Wow, ar fi ceva! Da, aş vrea. Ar fi o confruntare ca de la mămică la mămică. Dar mai întâi trebuie să revin, să joc foarte bine.

Andreea Mitu dă nas în nas în vestiar cu Maria Şarapova.
Da, ne vedem în vestiar. Acum nu, dar când o să joc din nou turnee mari, cu siguranţă.

Andreea Mitu ripostează ca Irina Spîrlea atunci când Venus Williams îi opreşte calea la fileu şi nu o lasă să treacă.
Aaaa, nu cred! Sunt destul de temperată pe teren şi atunci când joc.

Andreea Mitu a fost şocată de o reacţie a lui Genie Bouchard.
(Se gândeşte) Nu cred că am fost şocată. Cumva, ne aşteptam la acea reacţie - dacă vă referiţi la reacţia din 2015 de la Fed Cup - dar nu pot să spun că a fost un şoc.

Alexandru Mitu revine la Rapid.
Sper să revină!

Andreea Mitu se alătură campaniei Me Too.
Da.

Andreea Mitu joacă dublu alături de Simona Halep.
Poate o să jucăm în viitorul apropiat. Îmi place să joc dublu. Cine ştie... Am jucat cu multe fete: cu Monica, cu Raluca.

Andreea Mitu joacă din nou tenis pentru clubul elveţian la care evoluează şi Roger Federer.
Asta cu siguranţă - da! S-ar putea să joc anul acesta.

  • În 2014, Andreea Mitu a câştigat campionatul în Elveţia, terminând neînvinsă, cu 14 victorii în 14 meciuri.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.