VIDEO EXCLUSIV | N'Doye, reacţie genială: "'Frate, uită-te la mine, că albesc! Încep să albesc!" Cum s-a schimbat senegalezul de când a devenit antrenor

26 mai 2017 7876 afişări Special

Cristi Bobar, preşedinte la Cetate Deva, a vorbit despre noul antrenor al echipei: fostul dinamovist Ousmane N'Doye. Potrivit lui Bobar, N'Doye nu mai este tipul efervescent care era pe vremea când evolua la Dinamo. Meseria de antrenor l-a responsabilizat, iar senegalezul va merge în ţara natală pentru a-şi lua licenţele de antrenor.

În eventualitatea în care nu va putea obţine licenţa în timp util, N'Doye nu va mai continua ca antrenor la Deva deoarece clubul riscă amenzi sau depunctări.

"În primul rând, lumea a fost surprinsă când a apărut N'Doye la Deva. Dacă mai aveam 2 jucători ca el, eram promovaţi de câteva etape. Este schimbat, petrece foarte mult în camera de hotel. Îl văd seară şi îi zic: 'Hai, nu mergi în oraş? Ce faci?'. 'Nu, nu', îmi răspunde. Acum, în vacanţă va merge în Senegal pentru a face cursurile de antrenor. Acolo e un alt sistem, îşi va lua licenţa mai repede. Dacă nu îşi ia licenţa, nu vom continua cu el şi din sezonul viitor. A fost un fel de 'SMURD' acum pe final de sezon, dar nu putem risca să fim penalizaţi sau amendaţi din sezonul următor. Îi place meseria de antrenor, dar mi-a zis că este foarte grea: 'Frate, uită-te la mine, că îmi albeşte părul! Încep să albesc!'. E clar însă că îşi doreşte să facă această şcoală de antrenori şi să continue pe acest drum. El iubeşte România, vrea să-şi ia cetăţenia şi să rămână aici", a declarat Cristi Bobar la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.