Aşa au petrecut tricolorii după parcursul senzaţional de la EURO 2019 U21 | FOTO şi VIDEO

2 iul 2019 5413 afişări Sport Life

România U21 a ajuns până în semifinalele EURO 2019, iar tricolorii s-au relaxat la mare după revenirea în ţară. Florinel Coman, Florin Ştefan, Andrei Vlad, George Puşcaş sau Andrei Ionuţ Radu au petrecut pe litoralul românesc, după parcursul senzaţional din Italia şi San Marino.

Puştii lui Rădoi au arătat că există viaţă frumoasă şi după antrenamentele draconice pregătite de Mirel Rădoi, Adrian Boingiu şi Florin Constantinovici. Astfel, toţi copiii care visează la ultimul model Bentley, Dom Perignon şi Monte Carlo pot încerca să nu ardă nicio etapă din scara performanţei pentru a ajunge la nivelul atins de elevii lui Mirel Rădoi.

Vezi aici Foto

Colegii de la CAN CAN au fost aproape, în acest weekend, la Mamaia, de fotbaliştii care ne-au ţinut cu ochii lipiţi de televizoare în timpul CE din Italia şi San Marino. AICI puteţi vedea unde au chefuit într-o noapte caldă de iunie tricolorii mici.

După 56 de ani, România va participa la Jocurile Olimpice de vară, datorită acestor băieţi. După 4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia şi 0-0 cu Franţa, băieţii lui Mirel Rădoi au câştigat Grupa C şi au înfruntat Germania în semifinale. Pe o căldură infernală, la Bologna, nemţii s-au impus cu 4-2, după ce România a condus cu 2-1 la pauză.

În finală, Germania a pierdut în faţa Spaniei, scor 1-2.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.